2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben krızden dolayı artık haftada uç gun işe gıdıcem benım içinde ıyı oldu bu durum evde dınlenıcem bıraz bende hıc hamılelık belırtısı yok kasık ağrılarım dısında karnım bıle çıkmadı ama 2kılo aldım kendıme kumaşlar aldım kendıme hamıle pantolonu dıkıcem

:r:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflolflol::roflol::rofl:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rofloll::roflol::roflol::ro:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:flol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızlar bir yazı okudumda gülmekten çatladım ya

benimde siyah beyazdı ama çok netdi
renkli dediğim 3 boyutlu ultrason
anladım benim doktora sormuştum 16. 20. haftalarda istanbuldan bir prof. gelecek o bakacakmış üç boyutlu ultrasonla
ne güzel ya ben de tatil olsa biraz dinlensem diyorum sıkıldım hergün gekmekten ara versem belki özler daha rahat gelirdim ne güzel ya yeteniklisin demek ben ancak vitrinlere bekıyorum

yakında olsan sanada dıkerım üç lıraya aldım kumaşların tanesını ama çak kalıtelı kumaşlar sudan ucuza gelecek bunlar bana

yakında olsan sanada dıkerım üç lıraya aldım kumaşların tanesını ama çak kalıtelı kumaşlar sudan ucuza gelecek bunlar bana
saol canım ne güzel işte değişik değişik giyersin kızlar dua edin benim krdeşim kadar çok yakın arkadaşımın doğumu olabilir şu günler düün akşam nişan gelmiş hamilelerin duası kabul olur ya bir nefeste kurtulur inşallah

ınsallah hayırlısıyla yapar doğumunu darısı başımıza bu arada ben gelinlikçiyim lazım olursa yardım ederım kızlarınıza felanbuyrunnnnnnnnn

kızlar ben çok üşüyorum ya
artık ayağımın dibinde fan çalıştırıyorum ama oda midemi bulandırıyo sanki

g.m korkut
senin adın neydii
bide şey sen özel msj atamıyodun galiba demi öyle hatırlıyorum yeterli msj yazmadığından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…