günaydın kızlar nasılsınız dün akşam hafif yağmurluydu hava yerlerde ıslaktı eve giderken poşet varmış yerde görmedim bastım üstüne bi düştüm sormayın kızlar ya bebeğime bişey olmasın diye cenin pozisyonunda düştüm ama dizlerim mahfoldu çok acıyo yanağımıda yere çarpmışım sızlıyo dikkat edin kızlar ya bu havalar mahfedicek bizi
şule benim de bir dahaki randevum 19 kasımda bu sefer senden önce gidecem doktora 4lü tarama yapacakmış doktorum
4lü taramamıııı
bende 3lüye gidcemm :1shok:
iyiyim çok şükür saolun kızlarnevin canım çok üzüldüm geçmiş olsun canım ya dikkatli olmalıyız ama insanlık hali şükür iyisin dimi şimdi
sema dörtlü tarama 20. haftada değil mi canımm
valla doktorum 4lü yapıcam dedi sanırım 3lüyle aynıymış yeni versiyonuymuş doktoruma sordum
günaydın kızlar nasılsınız dün akşam hafif yağmurluydu hava yerlerde ıslaktı eve giderken poşet varmış yerde görmedim bastım üstüne bi düştüm sormayın kızlar ya bebeğime bişey olmasın diye cenin pozisyonunda düştüm ama dizlerim mahfoldu çok acıyo yanağımıda yere çarpmışım sızlıyo dikkat edin kızlar ya bu havalar mahfedicek bizi
nsa geçmiş olsun dikkatli olalım diyoruz ama anlık bişey oluyor insan anlamıyor bile bazen böyle kazalar olabiliyor. Şimdi çok küçükler içimizde koruyoruz onları önemli olan 6. aydan sonra karda buzda düşmemek ben en çok ondan korkuyorum.
günaydınn canımGÜNAYDIN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?