2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule benim de bir dahaki randevum 19 kasımda bu sefer senden önce gidecem doktora 4lü tarama yapacakmış doktorum

evet şule ya dr lar uzun ara verince insanın çok canıı sıkılıyor ama bayramdan sonrası bize çabucak geçecek bence kış çabucak bitip bahar gelecek veeee baharda biz güller tomurcuk vereceğiz mis kokulu güller gelecek...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aşkın bahar tomurcuğu inşallah iyi haberler verirsin gülümser ne güzel işin var canım kızım olursa diktiririz artık teyzesi sulecim sizin orda hava nasıl ki benim içim kıpır kıpır ya hadi aç bir tarkan kendine gel canım sana uyuşukluk yakışmıyo hadi canım

aaaaaaaaaa
çooooooookkkkkkk geçmiş olsun canım dikkat et yaaa
Allah korusun çok tehlikeli artık düşmek
hani sana bişey olmasını geçttim bebeğe bişey olmasın Allah korusun
valla çok üzüldüm:1ninca:

nevin canım çok üzüldüm geçmiş olsun canım ya dikkatli olmalıyız ama insanlık hali şükür iyisin dimi şimdi

semacım benim doktor 20. haftada demişti ordan aklımda kaldı doğrudur o zamn canımm

nsa geçmiş olsun dikkatli olalım diyoruz ama anlık bişey oluyor insan anlamıyor bile bazen böyle kazalar olabiliyor. Şimdi çok küçükler içimizde koruyoruz onları önemli olan 6. aydan sonra karda buzda düşmemek ben en çok ondan korkuyorum.

günaydın;çok geçmiş olsun;çok üzüldüm...

ayy evet bide tam kışa denk geliyoruzzzzCADIARZU

Nevim dr arasaydın en azından.Bişey yok di mi.Geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Kızlar günaydın. Nevin canım geçiş olsun sanada Çook dikkatli olmak lazım ama kaza geliyorum demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…