okudun mu şule
kızlar bugün doktora gideceğim,12+5 im,cinsiyetini görebilir mi?
ben 13 haftalıktım ama görünmez dedi drum 1 ay sonra dedii ama belki senin dr. un söylerselna kullanıcısından alıntı
Ben hala kendimi anne olarak göremiyorum kızlar.Annem beni hep daha küçükmüşüm gibi kolladı.Ondan heralde.Yaş 26 ama kendimi anne olarak göremiyorum.Üzüyo bazen bu beni
görkemcim rabbim izin verirde onu kucağına aldığında bu söylediğini unutacaksın bence canımm bende çok nazlı yetiştirdi babam eşimede çok nazlanırdım eşim bile diyo sen çok değiştin çok ılımanlaştım daha sabırlıyım daha anlayışlı bebeğimle daha güçlüyüm ay duygulandım ya bence başarırız bubnu kızlar bide kızlar ben ultrasonda bebişimi gördüm ya 6cmlik bebeğim bana o kadar güzel geldik ki anlatamam ben çok mutluyum anne olacağımdan rabbim herkese olmayan isteyen herkese nasip etsinn kimseyi yavrusundan ayırmasınBen hala kendimi anne olarak göremiyorum kızlar.Annem beni hep daha küçükmüşüm gibi kolladı.Ondan heralde.Yaş 26 ama kendimi anne olarak göremiyorum.Üzüyo bazen bu beni
ben görkem aynen öle hissediyorum
benden anne olurmu diyorum hep nasıl annelik yapıcam diyorum ve annelik hissetmiyorum
ve sonra üzülüyorum
bide şey var annelerimizde bizi aynı yaşlarda doğurmuşlar demekki bakılıyoda hissediliyoda:kedi:
gamzecim bizde eşimle katı meyve sıkacağı düşünüyoruz sen ne kullanıyosunevet tatlım ben hergün 1 bardak nar suyu sıkıp içiyorumopuyorumnanaktan
günaydın canım inşallahgünaydın yada tünaydın kızlar.
çizelgeler uçmuş ya hayırlısı belki geri gelirkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?