2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nar değil, nar çiçeği çayını soruyorum ben Nar domuz gribinden de koruyomuş ayrıca:))

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
bnm bugün misafirim var.iş yapıyorum
bulantılarım hala aynı 15 inde doktora gdicem.hyecan dorukta..cinsiyeti yeni öğrenenler vcar mı??

Ben hala kendimi anne olarak göremiyorum kızlar.Annem beni hep daha küçükmüşüm gibi kolladı.Ondan heralde.Yaş 26 ama kendimi anne olarak göremiyorum.Üzüyo bazen bu beni

Ben hala kendimi anne olarak göremiyorum kızlar.Annem beni hep daha küçükmüşüm gibi kolladı.Ondan heralde.Yaş 26 ama kendimi anne olarak göremiyorum.Üzüyo bazen bu beni

ben görkem aynen öle hissediyorum
benden anne olurmu diyorum hep nasıl annelik yapıcam diyorum ve annelik hissetmiyorum
ve sonra üzülüyorum
bide şey var annelerimizde bizi aynı yaşlarda doğurmuşlar demekki bakılıyoda hissediliyoda:kedi:

görkemcim rabbim izin verirde onu kucağına aldığında bu söylediğini unutacaksın bence canımm bende çok nazlı yetiştirdi babam eşimede çok nazlanırdım eşim bile diyo sen çok değiştin çok ılımanlaştım daha sabırlıyım daha anlayışlı bebeğimle daha güçlüyüm ay duygulandım ya bence başarırız bubnu kızlar bide kızlar ben ultrasonda bebişimi gördüm ya 6cmlik bebeğim bana o kadar güzel geldik ki anlatamam ben çok mutluyum anne olacağımdan rabbim herkese olmayan isteyen herkese nasip etsinn kimseyi yavrusundan ayırmasın

yaa aynen bende aynı durumdayım 24 yaşındayım daha evliliğe alışamamıştım bebeişime alışmaya çalışıyorum.... korkuyorum bakamıycam diyeee

Anenmin benim yaşımda 2 çocuğu varmış.Ben evlenirken de böyle olmuştum.Herkes gezip tozarken ben yemek, temizlik mi yapıcam diye.Ama konu bebeğim olunca hem suçluluk duyuyorum hem üzülüyorum.Çok şükürler olsun Allah verdi.Hareketlerini hissedince değişir belki

ya kızlar ben geç kaldım ama başkalarının suçunu hepimiz çekiyoruz ne kötü hergün bebiimin büyüdüğünü görmek beni de çok mutlu ediyodu of ya bir başk çözümü yok mudur acaba

günaydın yada tünaydın kızlar.

çizelgeler uçmuş ya hayırlısı belki geri gelirkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…