2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katı meyve sıkacağı ben de alıcam inş havuç mavuç için de güzel oluyoCADIARZU
evet tatlım bitki çayı içiyodum ama kesin bişey denmiyo en sağlıklı meyve sanıım hem bebişlere de yaparız içerler bide sütümüzüde artırır doğumdan sonra meyve suları

gamzecim bizde eşimle katı meyve sıkacağı düşünüyoruz sen ne kullanıyosun

Kızlar biz de katı meyve sıkacağı kullanıyoruz ama çekirdeklerini de sıktığından narın suyunu çok acı yapıyor. Ama diğer meyveler için süper bir alet. Benim kullandığım Phılıps Alu katı meyve sıkacağı ve inanılmaz memnunum. Zaten piyasadaki en iyi katı meyve sıkacağıymış. Diğerlerinden biraz pahalı ama bence değiyor. Kayınvalidem de var bitane, markasını hatırlamıyorum ama, baya sulu posa bırakıyor.

Ben de alıcam katı meyve sıkıcağı tavsiye ettiğiniz bi marka var mı

evet canım dükkanına gitmiştik öyle dediler diğerlerine göre daha iyiymiş phılıps bakalım artık

hamilelikte havuç suyu tüktimi pek iyi değil diye okumuştum,bilgisi olan var mı

ben de doktora sordum havuç özellikle gripken de önerdiler bana faydalı bi besin aslında:ecrin_bebek:

sinbonunki ucuzmuş ondan mı alsam acabakaydirigubbakcemile3

ben narı katı meyva sıkacağımda sıkmıorum zor oluyor. portakal suyu sıkmak için ayrı bir makinam var moulinexin direct

Ben portakal suyunu da katı meyve sıkacağında sıkıyorum hiç su bırakmıyor posada:) Narı sıkmak ayrı bir dert yani. Üşendiğimden yemiyorum valla:)):roflol:

Marul, domates, havuç, maydanoz ve salatalıktan oluşmuş lezzetli bir salata hem hamilelik döneminde hem de hamilelik sonrasında iyi bir besin kaynağı. Hergün yenen bu karışım; sizi kalp, kanser ve şeker hastalığı riskinden korur. Marul; sinirleri yatıştırır, uykusuzluğu giderir, kabızlığı önler ve hazmı kolaylaştırır. Ayrıca kandaki şeker miktarını düşürür ve kanı temizler. Bu hem bebek hem de anne için faydalıdır. Sütten bile daha fazla kalsiyum içeren bu sebze, kemikleri güçlendirmesi açısından bir numaradır. Havuç; mide ve bağırsak kanamalarını önler, kansızlığı giderir, anne sütünü arttırır, yüz ve boyun kırışıklıklarını giderir, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür, ülserdeki şikayetleri giderir. Havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur. Domates; kanserden koruyucu ve yaşlanmayı zihinsel ve bedensel olarak yavaşlatıcı bir sebzedir. Domates zengin bir potasyum kaynağıdır ve çok az miktarda tuz bulunur. Yüksek kan basıncını düşürmeye yardımcı olur ve vücudun su tutmasını engeller. Salatalık; kabızlığı önler, böbrek ve kalp hastalıklarında vücutta biriken suyun atılmasına yardımcıdır. Kükürt içeriyor ve bu madde vücudun enfeksiyonlara karşı dayanıklılığını artırdığı gibi, kolestrolü de düşürüyor. Maydanoz; bir demir deposudur. Demir ise hamilelik öncesi ve sonrası vücut için en gerekli maddedir. A ve C vitamini ile kükürt, fosfos ve mangan elementleri deposu olan maydanoz sindirimi kolaylaştırıyor, böbrek taşlarını düşürüyor, görme gücünü ve anne sütünü artırıyor. Genellikle taze yenmesi önerilir. Bir tutam maydanoz, günlük C vitamini ihtiyacının çoğunu karşılar. Vücuttaki zehirli maddeleri dışarı atar. Salata hamilelik döneminde iyice yıkanmış olarak tüketilmelidir.

bu ucuzmuş kızlar ya 50 tl. yorumlar da fena deil sengözlerimebaksanab

kızlar havuç mide bulantısınıda önlüyomuş valla ben çok seviyorum havçu zararlı deyince araştırdım hemen

kızlar bugün yine kustum,sizde bir iyi bir kötü oluyormusunuz?2-3 gün iyiydim,sanki herşey geri döndü,psikolojik olarak hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor insana.zaten beslenemiyorum.insan normal yemek yemeyi özlüyormuş gerçekten.

bu ucuzmuş kızlar ya 50 tl. yorumlar da fena deil sengözlerimebaksanab
nidah carreforda da indirimde ama posalı bırakıyodur canım ya baksana phılıps270 sormuştum çok fark var arada yine de sen bilirsin tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…