gamzecim bizde eşimle katı meyve sıkacağı düşünüyoruz sen ne kullanıyosun
evet tatlım bitki çayı içiyodum ama kesin bişey denmiyo en sağlıklı meyve sanıım hem bebişlere de yaparız içerler bide sütümüzüde artırır doğumdan sonra meyve sularıkatı meyve sıkacağı ben de alıcam inş havuç mavuç için de güzel oluyoCADIARZU
katı meyve sıkacağı ben de alıcam inş havuç mavuç için de güzel oluyoCADIARZU
işyerindeki arkadaşta onu önermişti bakalım ya phılps alcam ya onutatlım bunu kullanıorum ben çok memnunum MOULİNEX KATI MEYVE
gamzecim bizde eşimle katı meyve sıkacağı düşünüyoruz sen ne kullanıyosun
aaa banada tam tersini söyledilerrr ben bi araştırayım nettenhamilelikte havuç suyu tüktimi pek iyi değil diye okumuştum,bilgisi olan var mı
evet canım dükkanına gitmiştik öyle dediler diğerlerine göre daha iyiymiş phılıps bakalım artıkKızlar biz de katı meyve sıkacağı kullanıyoruz ama çekirdeklerini de sıktığından narın suyunu çok acı yapıyor. Ama diğer meyveler için süper bir alet. Benim kullandığım Phılıps Alu katı meyve sıkacağı ve inanılmaz memnunum. Zaten piyasadaki en iyi katı meyve sıkacağıymış. Diğerlerinden biraz pahalı ama bence değiyor. Kayınvalidem de var bitane, markasını hatırlamıyorum ama, baya sulu posa bırakıyor.
hamilelikte havuç suyu tüktimi pek iyi değil diye okumuştum,bilgisi olan var mı
ben narı katı meyva sıkacağımda sıkmıorum zor oluyor. portakal suyu sıkmak için ayrı bir makinam var moulinexin direct
Kızlar ben yemek yapıcam şimdi:)) Sonra gelirim:))
nidah carreforda da indirimde ama posalı bırakıyodur canım ya baksana phılıps270 sormuştum çok fark var arada yine de sen bilirsin tatlımm
bu ucuzmuş kızlar ya 50 tl. yorumlar da fena deil sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?