2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu ucuzmuş kızlar ya 50 tl. yorumlar da fena deil sengözlerimebaksanab
Canım bence alma bunu. Çok sulu bırakıyolar, o zaman sıkmanın anlamı kalmıyor. Bu kadar ucuza olunca mutlaka bişeyi vardır.

nurem sen evdemisin:uhm:
Yok canım işteyim ben:) Yemeği hep biz hazırlarız burda. Zaten 2 çalışan bir de patron:) Bazen de yemek yapıyoruz işte:) alkisalkisalkis

evet canım ama bugün hava çok güzel burda içim kıpır kıpır

nidah carreforda da indirimde ama posalı bırakıyodur canım ya baksana phılıps270 sormuştum çok fark var arada yine de sen bilirsin tatlımm

evet fiyat farkları çok aslında ama ne bilimm ucuz bişi olsun dedmm gerçi iyi bişe alırsak bebeğimiz için de uzun vadeli kullanırdık. ucuz etin yahnisii misali diyosun yanikaydirigubbakcemile3 araştırayım ben de iice..

bu arada katı meyve sıkacağını intenetten alın kızlar,mesala ben 230,00 tl blue house meyve sıkacağını 170,00 tl aldım.gayet memnunum ,tek sıkıntı veren şey bu tür aletlerde içini çıkar makineye at derdi.sadece meyve sıkacağı düşünürseniz küçük birşey almanız yeterli şimdilik.

nidahcım ben 2 küçük elmadan 1 bardak meyve suyu alıyorum. Posası kupkuru kalıyo yapışıyo valla:)

Tatlım kesinlikle haklısın bende internetten almıştım. O zaman da baya indirimdeydi, çeyizime almıştım ben şimdi iyiki almışım diyorum. Hepsi burada çok güvenilir bir site. Ben çoğu çeyizimi ordan aldım:)

slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olmaya başlamış eger dr yanılmadıysa benimde oglum olacak inş :)hepiniz saglıcakla kalın görüşmek üzere

bana kayınvalidem bi mutfak robotu hediye temişti onda var katı meyve sıkacağı gerçi posasını sulu bırakıyo ama idare eder

Evet canım Phılıps Alu. Bak oradaki yorumları oku bi.Benimde yorumum var orada:))

oo 280 tl diyo ben de 50-60 bişey zannediyorum bu aletleri:roflol:

ozaman ucuzunu almak akıl karı değil. güzel bişeymiş bu alet valasengözlerimebaksanab

keşke çeyizime aldırsaymışım ne gerek var fln demiştim ozamanlar:mymeka:

Evet canım Phılıps Alu. Bak oradaki yorumları oku bi.Benimde yorumum var orada:))
ben güvenemiyorum internete aynı mı watıı falan eşimde internetten alalım diyo ama bilemiyom mesela garantisi nasıl oluyo benim beğendiğim 1861 philips

demek senin de belli oldu ay ne güzel yaa hayırlı olsun canım kaç haftalıktı senin

gözün aydın canım ya benimki bakmadı bile cinsiyetine

ya bu çizelge iyi oluyodu haftayı takip açısından. kaldırılması da geldi bizim hamileliği buldu he:tomato:

ya bu çizelge iyi oluyodu haftayı takip açısından. kaldırılması da geldi bizim hamileliği buldu he:tomato:
gerçekten ya ben çoküzüldüm nuen benim msjı gördünmü garantisi nasıl watı falan aynı mı güvenilir mi diye sormuştumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…