- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Canım bence alma bunu. Çok sulu bırakıyolar, o zaman sıkmanın anlamı kalmıyor. Bu kadar ucuza olunca mutlaka bişeyi vardır.
bu ucuzmuş kızlar ya 50 tl. yorumlar da fena deil sengözlerimebaksanab
Yok canım işteyim ben:) Yemeği hep biz hazırlarız burda. Zaten 2 çalışan bir de patron:) Bazen de yemek yapıyoruz işte:) alkisalkisalkisnurem sen evdemisin:uhm:
evet canım ama bugün hava çok güzel burda içim kıpır kıpırkızlar bugün yine kustum,sizde bir iyi bir kötü oluyormusunuz?2-3 gün iyiydim,sanki herşey geri döndü,psikolojik olarak hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor insana.zaten beslenemiyorum.insan normal yemek yemeyi özlüyormuş gerçekten.
nidah carreforda da indirimde ama posalı bırakıyodur canım ya baksana phılıps270 sormuştum çok fark var arada yine de sen bilirsin tatlımm
bu arada katı meyve sıkacağını intenetten alın kızlar,mesala ben 230,00 tl blue house meyve sıkacağını 170,00 tl aldım.gayet memnunum ,tek sıkıntı veren şey bu tür aletlerde içini çıkar makineye at derdi.sadece meyve sıkacağı düşünürseniz küçük birşey almanız yeterli şimdilik.
nidahcım ben 2 küçük elmadan 1 bardak meyve suyu alıyorum. Posası kupkuru kalıyo yapışıyo valla:)
bende farkettim onu çiğdem yok beray yok inşallah bir sorun yokturberay kaç gündür girmiyorrrmafoldumben
philips miydi canım seninki tam adı modeli varmı ? ben de o siteye bakıyodum şimdi.
Evet canım Phılıps Alu. Bak oradaki yorumları oku bi.Benimde yorumum var orada:))
ben güvenemiyorum internete aynı mı watıı falan eşimde internetten alalım diyo ama bilemiyom mesela garantisi nasıl oluyo benim beğendiğim 1861 philipsEvet canım Phılıps Alu. Bak oradaki yorumları oku bi.Benimde yorumum var orada:))
slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olmaya başlamış eger dr yanılmadıysa benimde oglum olacak inş :)hepiniz saglıcakla kalın görüşmek üzere
gözün aydın canım ya benimki bakmadı bile cinsiyetineslm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olmaya başlamış eger dr yanılmadıysa benimde oglum olacak inş :)hepiniz saglıcakla kalın görüşmek üzere
demek senin de belli oldu ay ne güzel yaa hayırlı olsun canım kaç haftalıktı senin
gerçekten ya ben çoküzüldüm nuen benim msjı gördünmü garantisi nasıl watı falan aynı mı güvenilir mi diye sormuştummya bu çizelge iyi oluyodu haftayı takip açısından. kaldırılması da geldi bizim hamileliği buldu he:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?