2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ögrendigimde 13+3 canım salı günü ögrendim bir dahaki konturolümde dahada kesin belli olur dedi dr senin bellimi canım cinsiyeti?

benim belli değil henüz haftaya yada bu cuma gidicem 13.haftadayyız belki bize de söyler:CüvCüv:

bir de kızın var galba? ay ne güzel Allah bağışlasınn

yine acıktım benn kızlar görüşürüzz opuyorumnanaktan

evet canım 8 yaşında bir kızım var inş bu sefer degişik olur ama benim içimde hala kız gibi bir his var bakalım hayırlısı saglıklı dogsunda önemli olan o tabi erkek olursada hiç fene olmaz:)inş seninde bu sefer gidişinde belli olur sen gene şansını dene bir kere belki söler benim şimsi cıkmam lazım görüşmek üzere

çizelgeler kalkmış tüh..ben burdan takip ediyordum....unutuyorum hep..

benim hem katı hemde narenciye sıkacağım phlıps kızlar çokta memnunum tavsiye ederim..

ben güvenemiyorum internete aynı mı watıı falan eşimde internetten alalım diyo ama bilemiyom mesela garantisi nasıl oluyo benim beğendiğim 1861 philips

Canım bende güveniliri sitelerden hiç korkma. Ben tüm çeyizimi internetten aldım. Çok da memnunum çünkü hepsini ucuza aldım ve hepsi kaliteli markalar. Hiç de korkulacak bişey yok...

Canım bende güveniliri sitelerden hiç korkma. Ben tüm çeyizimi internetten aldım. Çok da memnunum çünkü hepsini ucuza aldım ve hepsi kaliteli markalar. Hiç de korkulacak bişey yok...
saol canım ama 279 diyo nette ben dükkanda da 270 sormuştum phılıpsin başka modelini
neyse diğer sitelerede bakayım

kızlar epey bir aradan sonra yemekhanede yedim bakalım devam edebilirim kokuya hasastım geçiyo heraldde

hepinize merhaba güzel annişler nasılsınız.....
ben çok iyiyim dün dr a gittim bebişimi gördüm balık gibi yüzüyodu kuzucum ense kalınlığımızda ölçüldü 1.3 mm çıktı herşey normal çok şükür

Çağla Şikel hamileliğinde 6.5 kg almış yazıyo haberler.ışyerinden de biri ben 7 kg aldım diyo bana pek mantıklı gelmedi.Çocuk zaten 3 - 3,5 kg bunun suyu var, eşi var, şişkinliği var.Olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…