2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peşpeşe görceez ozaman benimki de 3 aralık ama cinsiyeti daha net olur canım demi haftaya devlete gidecem ikili test için ama onu saymıyorum doğru dürüst göremiyoum çünkü

evet peşpeşe görcez canım bizim günlerimizde aynı kontrollerimizde bir gidiyo bakalım doğumumuz nasıl olcak aynı günmü :)))))

evet peşpeşe görcez canım bizim günlerimizde aynı kontrollerimizde bir gidiyo bakalım doğumumuz nasıl olcak aynı günmü :)))))
cinsiyetine göre değişir canım heralde derler ya oğlan geç doğar diye bakkalım sağlıkla gelsinlerde

selam kızlar bugün rahatsızım fazla duramıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum negüzel cinsiyetler belli oluyo rabbim herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aşkın bahar tomurcuğu+, , esmyrna, ipeknil, nostok+, ozlmgkhn, SCHATZı+, tugba kızlar uyuyormusunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ne kadar güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz maşallah gerçekten :) ben yeni üye oldum sayılır, bu topiğin geçmişini okumaya çalışıyorum, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz tabi. ama geçmiş o kadar çok ki :) ben de 12+4 üm. herkese iyi günler...

aşkın bahar tomurcuğu+, , esmyrna, ipeknil, nostok+, ozlmgkhn, schatzi+, tugba kızlar uyuyormusunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tatlım işim var benim ama sizi takip etmeye çalışıyorum
hoşgeldin aramıza canım
esraım hayırdır neyin var sezen geçmiş olsun sana

neyse kızlar herkese iyi akşamlar yarın 1 gün daha büyümüş olacak bebişlerimiz yarın tam 13, haftalık olacak ben profilimin altında devamlı yazacam kendinize iyi bakın eşim gelir bi saate kadar doktora gideyim yoksa uyuyamam bu gece

tatlım işim var benim ama sizi takip etmeye çalışıyorum

hoşgeldin aramıza canım
esraım hayırdır neyin var sezen geçmiş olsun sana
bilmiyorum iş yapasım yok buraya geldim muhabbete kimse yokk bunalıma giricem sanırımmm yakında ben. akşamda eşimi boğacaktım zaten ...benimle şakalaşırken dudağıma kafası çarptı bende bahane arıodum zaten ağla ağlaaa canım çıktı çok üzüldü ama iki dk sonra gene yastık fırlatmaya başladııı CADIARZU elimde kalacak bu gidişlee klava:

Nostoook senin de mi kız Yerim ben onu.Benim de inşallah kız olur diycem ama demiyim de diyorum.E gönlümden geçiyo napıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…