peşpeşe görceez ozaman benimki de 3 aralık ama cinsiyeti daha net olur canım demi haftaya devlete gidecem ikili test için ama onu saymıyorum doğru dürüst göremiyoum çünkü
hallettim cnm yazdım ilk sayfaya :asigim:
cinsiyetine göre değişir canım heralde derler ya oğlan geç doğar diye bakkalım sağlıkla gelsinlerdeevet peşpeşe görcez canım bizim günlerimizde aynı kontrollerimizde bir gidiyo bakalım doğumumuz nasıl olcak aynı günmü :)))))
yaaa buğün ne kadar sıkıcı bir günnnnn :sinifsinif:
geçmiş olsun canım üşüttün müevet kulak ağrısından ölecem ya
geçmiş olsun canım üşüttün mü
ayy onun ağrısıda feci olutyor canım allah kolaylık versinn nasıl geçer ki hiçte bilmiyorumgaliba hep kulağım ağrıyo hem akıntım çok
ayy onun ağrısıda feci olutyor canım allah kolaylık versinn nasıl geçer ki hiçte bilmiyorum
tatlım işim var benim ama sizi takip etmeye çalışıyorumaşkın bahar tomurcuğu+, , esmyrna, ipeknil, nostok+, ozlmgkhn, schatzi+, tugba kızlar uyuyormusunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin aramıza canımne kadar güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz maşallah gerçekten :) ben yeni üye oldum sayılır, bu topiğin geçmişini okumaya çalışıyorum, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz tabi. Ama geçmiş o kadar çok ki :) ben de 12+4 üm. Herkese iyi günler...
bilmiyorum iş yapasım yok buraya geldim muhabbete kimse yokk bunalıma giricem sanırımmm yakında ben. akşamda eşimi boğacaktım zaten ...benimle şakalaşırken dudağıma kafası çarptı bende bahane arıodum zaten ağla ağlaaa canım çıktı çok üzüldü ama iki dk sonra gene yastık fırlatmaya başladııı CADIARZU elimde kalacak bu gidişleetatlım işim var benim ama sizi takip etmeye çalışıyorum
hoşgeldin aramıza canım
esraım hayırdır neyin var sezen geçmiş olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?