link verdim görmedin galibayok ya canım yeni geldim ben silmişsin neden kaldırmışlar anlamadım bi daha yazma şansın varmı yada nerde okudun onu söle bakalım
günaydın yada tünaydın kızlar.
çizelgeler uçmuş ya hayırlısı belki geri gelirkaydirigubbakcemile
cnmm çok sevindimmmmm ne güzel çok şükür
sende erkek annesi havası seziyorum sanki erkek yaa ilk defa böle oldu bende şimdi bakCADIARZU
yaa gerçektenmi canım ilk defa biri cinsiyet için yorum yaptı bana benim içimede hep erkek doğuyor bilmiyorum bakalım hayırlısı gamzecim. kaydirigubbakcemile3
bu arad ben cumartesi doktora gittim yazdım ama kaynadı heralde yüzde 60 kız dedi doktorum...
çok sevindim gamzecim kesin olmasa sen yaz olurmu dua edeyimde sağlıklı bi kız olsun...
inşallah canım hepimize hayırlısıylaallah kalbindekini versin sağlıklı sıhhatli inşallah hepimize
içime doğdu sanki yani şimdiye kadar herkese bişiler sölerdik hani ama sende farklı oldu yaa sanki biri fısıldamış gibi garip oldumCADIARZUCADIARZU
nostok banada dr kız gibi dedi ama benim içim erkek doğuyor aksinede herkes kız olucak diye bakalım benmi galip gelicem etrafımdakilermi.:hooray:
çok sevindim canım hayırlısı bakalımbu arad ben cumartesi doktora gittim yazdım ama kaynadı heralde yüzde 60 kız dedi doktorum...
çok sevindim gamzecim kesin olmasa sen yaz olurmu dua edeyimde sağlıklı bi kız olsun...
maşallah canımmben de bu pazartesi gitçem. 14+2 olcak. inşallah cinsiyetini gösteriir
bende işler yoğundu giremedim ama sevindim sayfalar ilerlemedi çokkızlar buğün çok durgun burasııı nerdesiniz
özlem slm canım banada ta 1 ay sonraya gün verdi özlüyecem bebişimi
peşpeşe görceez ozaman benimki de 3 aralık ama cinsiyeti daha net olur canım demi haftaya devlete gidecem ikili test için ama onu saymıyorum doğru dürüst göremiyoum çünküyaa evet canım insan sürekli görmek istiyo dimi çok özleniyo eşim bile evde bi ultrason olsa hep baksak diyo benimde bi dahaki randevum 2 aralık bende çok özlicem daha çok var
nostok cnm anlamadım ben ne yazayımm:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?