2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ya canım yeni geldim ben silmişsin neden kaldırmışlar anlamadım bi daha yazma şansın varmı yada nerde okudun onu söle bakalım
link verdim görmedin galiba
günaydın yada tünaydın kızlar.

çizelgeler uçmuş ya hayırlısı belki geri gelirkaydirigubbakcemile

günaydın canım evet çizelgelere resimeklemelerinden dolayı olmuş yani en azından büyük nedeni buymuş ben çok üzüldüm

cnmm çok sevindimmmmm ne güzel çok şükür

sağol canım evet valla çok şükür iyiymiş rahatladım bende kaç gündür stres içindeydim

ama cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi bir dahaki gidişimde öğrenicem sanırım artık bende
sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra cinsiyeti merak ediyo insan :)))))

bende geldim..
geçen gün ebru şallıyı dinledim annesi ona hamileyken 5 kilo almış bebek 3.5 kilo doğmuş yuh dedim...
demekki oluyo bende hiç kilo almadım bu arada bende mi onlar gibi olcam acaba...

bu arad ben cumartesi doktora gittim yazdım ama kaynadı heralde yüzde 60 kız dedi doktorum...
çok sevindim gamzecim kesin olmasa sen yaz olurmu dua edeyimde sağlıklı bi kız olsun...

sende erkek annesi havası seziyorum sanki erkek yaa ilk defa böle oldu bende şimdi bakCADIARZU

yaa gerçektenmi canım ilk defa biri cinsiyet için yorum yaptı bana benim içimede hep erkek doğuyor bilmiyorum bakalım hayırlısı gamzecim. kaydirigubbakcemile3

bu arad ben cumartesi doktora gittim yazdım ama kaynadı heralde yüzde 60 kız dedi doktorum...
çok sevindim gamzecim kesin olmasa sen yaz olurmu dua edeyimde sağlıklı bi kız olsun...

nostok banada dr kız gibi dedi ama benim içim erkek doğuyor aksinede herkes kız olucak diye bakalım benmi galip gelicem etrafımdakilermi.:hooray:

allah kalbindekini versin sağlıklı sıhhatli inşallah hepimize
inşallah canım hepimize hayırlısıyla
içime doğdu sanki yani şimdiye kadar herkese bişiler sölerdik hani ama sende farklı oldu yaa sanki biri fısıldamış gibi garip oldumCADIARZUCADIARZU

temiz kalplisin ya birden içine doğdu demekki canım çok ilginç heyecanlandım bak şimdi hayırlısı bakalım

gamze kusura bakma ay azönce hemen çıkmak zorunda kaldım ya işlerden.. senin eskiden hostes olduğunu duymuştum. benim kuzen de uçuş hostesiydi, bir pilotla evlendi çocuk doğurunca da bırakmıştı..

çok sevindim canım hayırlısı bakalım
ben de bu pazartesi gitçem. 14+2 olcak. inşallah cinsiyetini gösteriir
maşallah canımm

özlem slm canım banada ta 1 ay sonraya gün verdi özlüyecem bebişimi

özlem slm canım banada ta 1 ay sonraya gün verdi özlüyecem bebişimi

yaa evet canım insan sürekli görmek istiyo dimi çok özleniyo eşim bile evde bi ultrason olsa hep baksak diyo benimde bi dahaki randevum 2 aralık bende çok özlicem daha çok var

yaa evet canım insan sürekli görmek istiyo dimi çok özleniyo eşim bile evde bi ultrason olsa hep baksak diyo benimde bi dahaki randevum 2 aralık bende çok özlicem daha çok var
peşpeşe görceez ozaman benimki de 3 aralık ama cinsiyeti daha net olur canım demi haftaya devlete gidecem ikili test için ama onu saymıyorum doğru dürüst göremiyoum çünkü

nostok cnm anlamadım ben ne yazayımm:hulya:

cinsiyetini yazıyoruz ya lkızmı erkekmi diye listeyi düzenlediğin için söyledim sen yapmıyomusun artık kaçırdımmı ben..
kız dedi doktorda bana ama emin değilim dedi yüksek ihtimal olunca heveslendimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…