kizlar az once doktordon geldim bebegin esi ondeymis ve dusuk tehlikesi var dedi 7aya kadar biraz keyfim kacti ama bebegim beni birakmiycak insaallah
sesi seninle görüşemedik sen nasılsın canım.Nası gidiyo
sesicim benimde öylee ama bende bi miğde yanması varr baen unutuyorum hamile old. wallaa kaydirigubbakcemile3canım benim çok dikkat et kendine. Allahın izniyel bişey olmaz içini ferah tut.
n'olsun güzelim iş güç işte. bebişim sessiz sedasız büyüyor varlığını bile hissedemiyorum. çok aşırı normal bir hamilelik benimkisi. keşke benimde arada midem bulansa şöyle yemeklerden tat alamasam. korkuyorum bende annelik duygusu oluşmayacak diye. karnım bile çok büyümedi...
korkma tatlım ya benimde çok büyümedi herkesin aynı geçmiyoki benimde çok kötü geçmedi sevinmelisin bence bulantılar falan bünyeyle alakalı canım üzülme sakıncanım benim çok dikkat et kendine. Allahın izniyel bişey olmaz içini ferah tut.
n'olsun güzelim iş güç işte. bebişim sessiz sedasız büyüyor varlığını bile hissedemiyorum. çok aşırı normal bir hamilelik benimkisi. keşke benimde arada midem bulansa şöyle yemeklerden tat alamasam. korkuyorum bende annelik duygusu oluşmayacak diye. karnım bile çok büyümedi...
tatlım sağlıkla gelsin düşünme şimdi bunları bence senin üzüntün bebişine de yansır üzme onu annesi sağlıkla gelsin bende normal istiyorum ama şimdi düşünmek erken bunubirde esi onde oldugu icin son aylara kadar sezeryan gorunuyormus ama ben normal yapmak istiyodum
bende normalş istiyorum allahım kısmet ederse tabee. ama hergece rüyamda farklı şekilde doğum yapıorum bi akaşm normal bi akşam sezaryan sizde böyle rüyalar görüomusunuz kızlar kaydirigubbakcemile3tatlım sağlıkla gelsin düşünme şimdi bunları bence senin üzüntün bebişine de yansır üzme onu annesi sağlıkla gelsin bende normal istiyorum ama şimdi düşünmek erken bunu
tatlım ben onu sesi için söyledim ben halimden memnunum zemuszemusbende de ayni seyler var uzulme hep kussak dahami iyi ne karnim cikti ne midem bulandi ne uykum geldi masallah diyelim bence tuba kocama kapris yapacak bahanem bile yok sadece kasik agrim var oda esi onde oldugundan dedi doktor
kız dur sen çok kafana takıyon heralde ben hep kız bebişi görüyom bakalım ne olacakbende normalş istiyorum allahım kısmet ederse tabee. ama hergece rüyamda farklı şekilde doğum yapıorum bi akaşm normal bi akşam sezaryan sizde böyle rüyalar görüomusunuz kızlar kaydirigubbakcemile3
gamze sen benim le konuşmuyor musun :gitme:vayy beee burda ne sohbetler dönerdi eskidennnnnn nerde bu milettttttttttttmafoldumben
ipeknil cnm bilgilerini verirmisin bana
canım hadi sen de katıl burdayız valla bende özledim sule semra çiğdem vahide yoklar niye acabaCADIARZUvayy beee burda ne sohbetler dönerdi eskidennnnnn nerde bu milettttttttttttmafoldumben
ipeknil cnm bilgilerini verirmisin bana
bende de ayni seyler var uzulme hep kussak dahami iyi ne karnim cikti ne midem bulandi ne uykum geldi masallah diyelim bence tuba kocama kapris yapacak bahanem bile yok sadece kasik agrim var oda esi onde oldugundan dedi doktor
bence de kızın olacakk seninn bakalım annenin rüyasında gördüğü çıkarmış cinsiyet açısındankız dur sen çok kafana takıyon heralde ben hep kız bebişi görüyom bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?