peki hergün oradan mı değiştiriceksin kendin canım
hoşgeldin cnımtuğba, hoşbuldum teşekkür ederim.
bu arada domuz gribi aşısını yumurta alerjisi olanlar yaptıramıyormuş, benim de alerjim var o yüzden istesem de yaptıramayacağım. hamileler için olan aşı aralıkta gelecekmiş türkiye ye. acemi olduğum için alıntı yapmayı bilmiyorum :)
sezen ben bulamadım ya nasıl profil düzenleyecez
tuğbacım kullanıcı porofilinden profil düzenleye gir orayta yazıcaksınsezen ben bulamadım ya nasıl profil düzenleyecez
alıntı yap bak senin msjının altında yazıyo edi alıntı yap ..... gördün mü canımtuğba, hoşbuldum teşekkür ederim.
bu arada domuz gribi aşısını yumurta alerjisi olanlar yaptıramıyormuş, benim de alerjim var o yüzden istesem de yaptıramayacağım. hamileler için olan aşı aralıkta gelecekmiş türkiye ye. acemi olduğum için alıntı yapmayı bilmiyorum :)
evet haberlerde de sağlık personelindeki hamilelere de yapılmamış 20 haftadan öncelere yapılmayacakmış 20 haftadan sonralarda isteğe bağlı güvenilir değil bence ondan yapmıyolar yoksa riskli grubuz bizdesaol tugba insaalah hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alicaz birde grip asinini sordum doktora bende yaptirdim nerdeyse oluyodum dedi cocuklarima yaptiricaktim vazgectim dedi simdilik hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi
sezen görkem o resmin üstüne nasıl ekliyosunuz gününüzü
ben yazmadım ki canımmsen oraya lilyumu nasıl yazdın
saol tatlımtuğbacım kullanıcı porofilinden profil düzenleye gir orayta yazıcaksın
gamzecim ya buraya gelin tatlım birlikte olalım virüs var diye giremiyorumburdayımmmm da msndeyim deopuyorumnanaktan
evet canım her gün yazacağızzzzzzzzzoldu galibaa hergün burdan düzeltiriz aklınla bin yaşa wallaa zemuszemus
burayı ihmal etmeburdayımmmm da msndeyim deopuyorumnanaktan
ben yazmadım ki canımm
saol tatlım
hoşgeldin cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?