2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuğba, hoşbuldum teşekkür ederim.

bu arada domuz gribi aşısını yumurta alerjisi olanlar yaptıramıyormuş, benim de alerjim var o yüzden istesem de yaptıramayacağım. hamileler için olan aşı aralıkta gelecekmiş türkiye ye. acemi olduğum için alıntı yapmayı bilmiyorum :)

hoşgeldin cnım

alıntı yap bak senin msjının altında yazıyo edi alıntı yap ..... gördün mü canım
saol tugba insaalah hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alicaz birde grip asinini sordum doktora bende yaptirdim nerdeyse oluyodum dedi cocuklarima yaptiricaktim vazgectim dedi simdilik hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi
evet haberlerde de sağlık personelindeki hamilelere de yapılmamış 20 haftadan öncelere yapılmayacakmış 20 haftadan sonralarda isteğe bağlı güvenilir değil bence ondan yapmıyolar yoksa riskli grubuz bizde

Tuba kullanıcı panelıne gır sol tarafta profılı dÜzenle var onu tıkla orda kıŞısel rÜtbe yazıyo altına yaz deĞıŞıklıklerı kaydet canım

burdayımmmm da msndeyim deopuyorumnanaktan
gamzecim ya buraya gelin tatlım birlikte olalım virüs var diye giremiyorum
görkem sezen esra çok saolun ya kızım(elim öyle yazdı ya hadi hayırlısı) ne çok büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…