bilmem günaydın dedim görmedin demek üzülmüştüm bendee :ecrin_bebek:colerko kız nie konuşmayayımmm opuyorumnanaktancnm benimmmm
hayırlısı canım hamileliğimi öğrenmeden öncede kız bebişi görmüştüm hamileliğimi öğrendiğimden sonrda hep kız gördüm ama sağlıklı olsun kız istiyorum ama hayırlısı gerçekten sağlıkla gelsin önemi yok benim için bakalım bir ay sonra öğrencembence de kızın olacakk seninn bakalım annenin rüyasında gördüğü çıkarmış cinsiyet açısından
canım ya senin niye hala geçmedi ya doktorun bişey diyo mu şu zaman geçer diyekızlarrrr herkese günaydın yada tünaydınn.....a.s.
geçmişi okuyayım dedim ama oku oku biteceği yok
sabah geldiğimde net kesikti giremedim sonrada bankaya gitmem gerekti o yüzden giremedim
meraklandırdığım için kusra bakmayın kızlarrr
bu arada sabah çok kötüydüm yine baş dönmesi ve halsizlik vardı şimdi daha iyiyim ve dışarda hava çoookk güzel güneşli ve ılık bi hava var...
valla çalışmayan arkadaşlarım atsın kendini sokağa
şimdi iyisin ama dimi canımmmkızlarrrr herkese günaydın yada tünaydınn.....a.s.
geçmişi okuyayım dedim ama oku oku biteceği yok
sabah geldiğimde net kesikti giremedim sonrada bankaya gitmem gerekti o yüzden giremedim
bu arada sabah çok kötüydüm yine baş dönmesi ve halsizlik vardı şimdi daha iyiyim ve dışarda hava çoookk güzel güneşli ve ılık bi hava var...
valla çalışmayan arkadaşlarım atsın kendini sokağa
kızlarrrr herkese günaydın yada tünaydınn.....a.s.
Geçmişi okuyayım dedim ama oku oku biteceği yok
Valla çalışmayan arkadaşlarım atsın kendini sokağa
gözün aydın canımm cinsiyetiii bellimi pekiiMerhaba kızlar bende yeni geldim dr dan 2li kan testi sonuçlarımızda çıkmış değerler iyi çok şükür bu ii çıkarsa 3lü çok önemli değil diyolarda benim dr yinede yapalım diyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda bu arada bebişimi gördüm yine kıpır kıpır oynuyodu maaşallah
bide baen iki üç haftada bir girerdim off zor olcak özlicem bebişinituğbacım bana da doktorum 1 ay sonra gel dedi 31 ekimde gitmiştim bakalım bayramdan önce gidicem samnırım bende dayanamıycam inş. öğrenirimmm
canım ya senin niye hala geçmedi ya doktorun bişey diyo mu şu zaman geçer diye
şimdi iyisin ama dimi canımmm
gunaydin hos geldin sule merakta birakma bizi gecikecegini aksamdan soyle
ay gözün aydın canım bende ikili daha duyarlı diye okumuştum üçlüye göre inşalah benim de iyi çıkar gerek duymam inşallah bende haftaya yaptırcam iyi çıkarsa üçlü yaptımam ama dörtlüyü düşünüyorumMerhaba kızlar bende yeni geldim dr dan 2li kan testi sonuçlarımızda çıkmış değerler iyi çok şükür bu ii çıkarsa 3lü çok önemli değil diyolarda benim dr yinede yapalım diyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda bu arada bebişimi gördüm yine kıpır kıpır oynuyodu maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?