2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de kızın olacakk seninn bakalım annenin rüyasında gördüğü çıkarmış cinsiyet açısından
hayırlısı canım hamileliğimi öğrenmeden öncede kız bebişi görmüştüm hamileliğimi öğrendiğimden sonrda hep kız gördüm ama sağlıklı olsun kız istiyorum ama hayırlısı gerçekten sağlıkla gelsin önemi yok benim için bakalım bir ay sonra öğrencem

kızlarrrr herkese günaydın yada tünaydınn.....a.s.
geçmişi okuyayım dedim ama oku oku biteceği yok
sabah geldiğimde net kesikti giremedim sonrada bankaya gitmem gerekti o yüzden giremedim
meraklandırdığım için kusra bakmayın kızlarrr

bu arada sabah çok kötüydüm yine baş dönmesi ve halsizlik vardı şimdi daha iyiyim ve dışarda hava çoookk güzel güneşli ve ılık bi hava var...
valla çalışmayan arkadaşlarım atsın kendini sokağa

canım ya senin niye hala geçmedi ya doktorun bişey diyo mu şu zaman geçer diye

şimdi iyisin ama dimi canımmm

tuğbacım bana da doktorum 1 ay sonra gel dedi 31 ekimde gitmiştim bakalım bayramdan önce gidicem samnırım bende dayanamıycam inş. öğrenirimmm

nevinn gördüm seniii sende gelmişsinnn kaydirigubbakcemile2 günaydınn. ne güzel geliyor herkez yavaş yavaşş

Merhaba kızlar bende yeni geldim dr dan 2li kan testi sonuçlarımızda çıkmış değerler iyi çok şükür bu ii çıkarsa 3lü çok önemli değil diyolarda benim dr yinede yapalım diyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda bu arada bebişimi gördüm yine kıpır kıpır oynuyodu maaşallah

canım halsizlik ve bulantı benim devam ediyo işalla biran önce geçerrrrrrrrrrrr

gözün aydın canımm cinsiyetiii bellimi pekii

tuğbacım bana da doktorum 1 ay sonra gel dedi 31 ekimde gitmiştim bakalım bayramdan önce gidicem samnırım bende dayanamıycam inş. öğrenirimmm
bide baen iki üç haftada bir girerdim off zor olcak özlicem bebişini

canım ya senin niye hala geçmedi ya doktorun bişey diyo mu şu zaman geçer diye

yok canım ya hergün bişey daha çıkıyo doktorada 1 aydır gitmiyorum 21nde gidicem o gün konuşayım diyorum ama belki daha erken giderim ya bende doktora gidince unutuyorum herşeyi bebeği görmenin heycanıyla ağzım kulaklarımda çıkıyorum doktordan

şimdi iyisin ama dimi canımmm

evet canıjm şimdi daha iyiyim çok şükür

gunaydin hos geldin sule merakta birakma bizi gecikecegini aksamdan soyle

yav canım akşamdan bilseydim sabah net kesileceğini söylerdim ama bilmiyodumki bide banka işide sabah belli oldu o yüzden

hepinize teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

ay gözün aydın canım bende ikili daha duyarlı diye okumuştum üçlüye göre inşalah benim de iyi çıkar gerek duymam inşallah bende haftaya yaptırcam iyi çıkarsa üçlü yaptımam ama dörtlüyü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…