2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım halsizlik ve bulantı benim devam ediyo işalla biran önce geçerrrrrrrrrrrr

sendedemi sezen yaaa benim halsizliğim geçmişti ama bu son günlerde çok aşırı arttı sabah geldim mutfakta kestirdim biraz açamıyorum gözlerimi uykusuzluktan farklı bişey bu:çok üzgünüm:

maşaallah maşaallah

valla bende ikiliyi yaptıramadım 3lüye gidicem Allah kısmet ederse:Saruboceq:

kızlar anne babanın rüyası çıkarmış derlerdi. ben de dün ilk defa rüyamda cinsiyeti ile ilgili rüya gördüm. tv karşısında uyuklarken. mavi oyun parkı alıyodum. uyandım hevesle kocama anlatayım diye. bi baktım o da sızmış. dayanamadım uyandırdım. o benden önce davranıp kız bebek için yeni doğan bezi alıyodum tam rüyamda dedi. galiba bizim velet bizle dalga geçiyooo. meraklanalım diyeeee.

canım benim ildiğimm annenin rüyası doğru babanın gördüğününde tersi çıkarmış kaydirigubbakcemile3

ayy hakkaten ne komik olmuşş
ama baksana babası kız görüyo anası erkek
hayrolsun canım Allah gönlünüze göre versin:Saruboceq:

canım benim ildiğimm annenin rüyası doğru babanın gördüğününde tersi çıkarmış kaydirigubbakcemile3

hııım bilmiyorumki. bu pazartesi gösterirse kendini anlıcaz. sağlıklı olsun farketmez. ama 2.yi yaparsam ozaman istekte bulunabilirimmm opuyorumnanaktan

güldürdü ebebiş bizi bende esra gibi biliyorum annenin aynı babanın tersi çıkarmış bizim baba daha görmedi daha ama bakalımm

pazartesi ense kalınlığını ölçmüştü ozaman erkeğe benziyo demişti ama kesin bişey söylemek için erken daha dedi ama herkes benzettiyse erkektir diyo:ecrin_bebek:

söylemeye cesaret ettiyse doğrudur heralde. doktorlar pek risk almazlar bukonularda. allah hayırlısını versin.

canım inşallah seninkide herkesinkide çok güzel çıkar hepinize çok teşekkür ediyorum işte bende kararsız kaldım 4lü 3lü hemen hemen ayı dedi drum bilmiyomki ya 1 ay sonraya gün verdi yine hem kontrol hem 3lü için biraz araştıralım paylaşalım olurmu

NSA kullanıcısından alıntı
pazartesi ense kalınlığını ölçmüştü ozaman erkeğe benziyo demişti ama kesin bişey söylemek için erken daha dedi ama herkes benzettiyse erkektir diyo
bencede eğer ihtimal bile dediyse doğruluk payı çoktor çünkü kolay kolay söylemiyorlar

zaten kızlar öyle bir topluma çocuk getiriyoruz ki. valla şimdiden üzülüyorum. genetiği oynanmış besinler, garip hastalıklar, tuhaflaşan insanlar.. gerçi annemin ve kayınvalidemin ortak bir tezi var. 2000den sonra gelen çocukların dünyayı kurtarmaya ve yönetmeye geleceğini söylüyolar. çünkü her doğan çocuk çok akıllı, yutuyosunuz folikleri vitaminleri balık haplarıını 2yaşında internet kullanmaya başlıyolar diyolar. bu da bir bakış açısıııı

çok komikmiş ya bebekle yatıp bebekle kalkıyonuz demekki hayırlısı olsun canım ,daha ilk bebişler kız erkek farketmez ama 2.olsa belki gönlümüzden bişeyler geçerdi sağlıklı olsunlar yeter bize

kaydirigubbakcemile3
yeni nesil çocukları çok zeki ama bende o konuda çok endişeliyim nasıl bi toplumu bırak nasıl bi dünyada getiriyoruz bu çocukları şimdiden meyve ve sebzelerim genetiği ile oynuyolar her zaman bizi hastalıktan koruyan sebze ve meyvelar bile artık hastalık saçacak bide düşününün 20 yıl sonra neler nelerrr olacak

haklısın şulee. vitaminle beslencek bu çocuklar. eskiden bilimkurgu filmlerinde yaparlardı, tabaklarına vitamin hap koyup yemek diye onları yutuyolardı, teknoloji oraya götürüyo sanırııım.. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…