2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın sule bende korkup bırakamam memlekette olsak güvenirsin burda kime güveneceksin

ayy tubacığım memlekettekilerede güven yok artık
hatılıyomusun komşunun çocuğunu yakan kadın konyadamı neydi
öbürü desen çorumda ordakiler daha fena vallamafoldumben

beni,mki beni bir düğünde gördü ilk görüşte aşık oldu bende bişey yoktu ilk zamanlar aöma tanıdıkça bende sevdim kocacığımıopuyorumnanaktan

görücü usulumu oldu yani
hani seni görüp aşık olup haber falanmı yolladı nasıl olduuuu:uhm:

ben eşimle ark ortamında tanıştım ama sadece abiydi benim için meğer o öle düşünmemiş kaydirigubbakcemile3

ayy tubacığım memlekettekilerede güven yok artık
hatılıyomusun komşunun çocuğunu yakan kadın konyadamı neydi
öbürü desen çorumda ordakiler daha fena vallamafoldumben
aman ne üzülmüştüm insan mı onlar bizim aile kalabalık da ondan öyle dedim birini bırakırsın yanına park falan vardı anneminde kayınvalidemin evinin orda zaten ondan öyle dedim yalnız bırakamam canım ya

görücü usulumu oldu yani
hani seni görüp aşık olup haber falanmı yolladı nasıl olduuuu:uhm:
ortak tanıdıklar vardı onları araya soktu sonra bana da çok methettiler buluştuk bir ortamda sonra da gelişti hiç bir aksilik yoktu ki ben o zaman yeni mezundum bilirsiniz habire görücü gelir ben hepsini hiçkonuşmaan reddetmiştim ama eşimi kabul ettim hemen nasipte ondan mı bilmem :asigim:

bi laf varya abi ayağı ..t ayağı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
abiye bak beeeekaydirigubbakcemile3
aynen ölee şekerim gerçi bende görünce çok etkilenmiştim ama ayıp olasın sulanıo demesinler diee abi demiştim kaydirigubbakcemile3 hala aklıma geldikçe gülerimm

hanimlar cuma vakti bebislerimze dua etmeyi untmayalim
evet canım benimde evde okumam lazzım epeydir okumadım gece çok kötü rüya gördüm korktum geçen senede olmuştu namaza başlamıştım geçmişti şimdi kılamıyorum ama içim hiç rahat değil :sinifsinif:

sen görünce etkilenmi peki yoksaa zamanlamı oldu bişilerr .. şulee sende anlatsanaa

aynı gamze şükür bizim yolumuzada hiç engel çıkmadı 29 ocak 2006 da tanıştık 22 temmuz nişan 20 temmuz 2007 düğün rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın

sen görünce etkilenmi peki yoksaa zamanlamı oldu bişilerr .. şulee sende anlatsanaa
tatlım öyle masada oturuyoduk annem yengem vardı daha kalabalıklaşmamıştı saklon yengemi tanıyomuş ona selam verdi bana baktı hafif gülümsemeyle bana da selam verdi bende selam verdim ama hani bi etkilenmem olmadı ama o annesi ve teyzesiyle gelmişti karşımıza oturdu sürekli bakıyodu annesine teyzesine falan söylemiş teyzesi hemen araştırmaya başladı parmağımda yüzük vardı sözlümüyüm falan diyeymiş biz anladık ama etkilenmedim ilk başta tanıdıkça onu sevdim zaten hemen gelişti herlşey bizde Allah şükür razıyım eşimden

[ipeknil cnm bilgilerini verirmisin bana[/QUOTE]

mesaj sayım yeterli olmadığı için özel msj yollayamadım.
bilgilerim : yaş : 33 / sat : 09 ağustos / muh.doğ.tarihi : 16 mayıs 2009 / hamile kalınan kilo : 44 / cinsiyet : henüz belli değil :)

şimdiden teşekkürler, iyi günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…