2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:kedi: o nasıl oluooo ben yemek işlerinde biraz bilgisizimde

hazır yufkayla oluyo canım mantının kıymasını hazırladığın gibi hazırlıyosun yfkayı 4 e bölüyosun sigara böreği gibi üçgen olacak soora geniş yerine kımayı çok olmadan uzuca koy uçları açık bir şekilde sar sonrada gül böreğü gibi kendi etrafında kıvır...
tepsiye diz özerine biraz et suyu birazda su koy böreklerin özerine su çıkmasın ..
suyunu çekene kadar pişir kızarır zaten..
özerine yoğurt ve sos nasıl isatersen afiyet olsun..

biz 2 nisan 2006 da tanıştık 2 ay sonra ayrıldık 6 sonra geri barıştık 19 mayıs 2007 sözlendik sonra yüzük atıık 2 ay sonra tekrar barıştık sonra 25 mayıs 2008 de nişanlandık 22 ağustos 2008 de de evlendik
bizimki biraz engebeli oldu
ama çok şükür iyiki eşimle evliyim iyiki hayatımda:kedi:

aaa kolaymışş cidden diğeri çok uğraştırıoo bende akşam eve gidince işten normal mantı yaptım yemeğee ama bu süpermiş bidaha bölee yapıım baree

canım ya bak ben bunu bilmiyodum canım basitmiş suyu çok koyma demişsin ya canım kıymalar iyi pişiyo mu canım

canım ya bak ben bunu bilmiyodum canım basitmiş suyu çok koyma demişsin ya canım kıymalar iyi pişiyo mu canım

pişiyo canım ben çok yapıyorum bunu kıymayı çok doldurmayın aralıklı koyuyoruz sarılıyo ya heryerde gibi oluyo zaten çok kıyma koyarsanız bile pişer 190 dercede yavaş yavaş pişiyo merak etmeyin....

biz 2007 temmuz ayında tanışmıştık birdaha msn de konuştuk ama abi ayağıyla benn usuldan usuldann zemuszemus sonra 2007 aralıkta görüştük 20sinde bayramdı .. bir bardaa öle kalabalık bir grup sonra çıkmaya başladıkk.. 2008 temmuz 12 de nişanlandık 2009 mayıstada 10 da da mutlu sonnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buarada adım meltem...
memnun oldum meltem benim adımı söylemeye gerek yok
kızlar biz internette tanışmıştık eşimle tesadüfen
chaytlaşirken falan mı
şimdi iyiyseniz sorun yok demek çok seviyodunuzki bir türlü kopamadınız

kıyma önceden tavada sotelenio soğan falan
canım biz normal mantıda çiğ koyuyoruz bunda sotelencek mii
canım fırında mı ben tencerede zannettim bide gamze sotelencek diyo senin tarifte öyle mi

memnun oldum meltem benim adımı söylemeye gerek yok

chaytlaşirken falan mı

şimdi iyiyseniz sorun yok demek çok seviyodunuzki bir türlü kopamadınız

kısmet işte gerçektende kopamadık
bide ablam onunla aynı iş yerinde ben kardeşiyle kısmete baksana kaydirigubbakcemile2

aa esra sende yeni evlisin o zaman kaydirigubbakcemile

ne güzel rabbim ayırmasın canım esra bak senden zayıf bir arkadaş daha katıldı aramıza 44 kilo senin pabucun dama

nasıl oldu diye sorarsanız: ben arkadaşımın mailine bakıyordum bana şifresini vermişti ona mesajlar gelmiş bir siteye üyeymiş dedim bu kız neler karıştırıyor girdim siteye tesadüfen üye oldum bende orda eşim bana sanal çiçek gönderdi ben kendimi farklı biri olarak tanıttım ona internette sonra bir yılbaşı gecesi inanılmaz derecede moralim bozuktu yıl 31aralık 2004 eşime çağrı yaptım hemen aradı arkadaşım çağrı yapmış dedim kusura bakmayın dedim makara geçiiyorum arayan eceydi dedim halbuki öyle biri yok sıkıntıdan rol yapıyorum resmen neyse eşim sesimden inanılmaz bir elektrik almış sakıncası yoksa arada konuşabilirmiyiz dedi olur dedim bende gırgırına yaa kızlar sonradan yalan söylediğimi açıkladım eşime ağlaya ağlaya neden derseniz eşimin çok farklı biri oduğunu geçte olsa anladım ve hergün saatlerce konuştuk gece tel açık uyuyakalıyorduk çok fazla ortak yönümüzün ortaya çıktığını farkettik ve eşim beni görmeye geldi 36 saatlik yoldan defalarca geldi hemde sonra durum bu işte kızlar çok mutluyum iyiki evlenmişim 4 yıl oldu evleneli çok şükür beni hiç üzmedi başkasıyla evlenmiş olsaydım mutlu olamazdım heralde.........

canım biz normal mantıda çiğ koyuyoruz bunda sotelencek mii

canım fırında mı ben tencerede zannettim bide gamze sotelencek diyo senin tarifte öyle mi

canım fırında 190 derecede dedim ama kaynadı heralde ....
çiğden koyuyorum ben kıymatı üzerine etsuyu ve su koyunca çok rahat pişiyo sonrada üzeri kızarıyo tamamdır o zaman hiç su kalmamaış oluyo ğişince normal börek gibi gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…