2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ipeknil cnm bilgilerini verirmisin bana

mesaj sayım yeterli olmadığı için özel msj yollayamadım.
bilgilerim : yaş : 33 / sat : 09 ağustos / muh.doğ.tarihi : 16 mayıs 2009 / hamile kalınan kilo : 44 / cinsiyet : henüz belli değil :)

şimdiden teşekkürler, iyi günler....[/QUOTE]
hoşgeldin canım bişey sorucam kaç haftalıksın bide şimdi kaç kilosun ben 3 ayda sadece 1 kilo aldımda dr. um kızdı bana kilo al dedi

kısmet işte gerçektende kopamadık
bide ablam onunla aynı iş yerinde ben kardeşiyle kısmete baksana kaydirigubbakcemile2
canım ben inanırım nasipse oluyo benimkide düğüne hiç gelmezmiş annesi zorla getirmiş ayıp olur diye salona girip annesini bırakıp çıkacakmış tabi beni görünce daha çıkabilir mi aşkının bir tanesi

gamzecim çok güzel çıkmışsınız eşinle ve duru bebekle bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah...

aaa çok ilginçç allah mutluluğunuzu bozmasın hiç canımmm gelecek bebişle dahada artsın inş.

saol canım ben senle aynı anda yazmışım görmedim canım sonra farkettim çiğden koyduğunu denerim artık

kızlar bızım dun esımle tanısma yıldonumumuzdu:) veee ınanırmısınız 10.yılımızı kutladık:) allah bızı hıc ayırmasın.10 yıldır nasıl bırbırımızı sevdıysek bundan sonrada boyle olsun ınsallah.onunla ıyıkı tanısmısım ve ıyıkı evlenmısım..onu cok sevıyoruuuuuuumm...

umutluyuz gerçektende ilginç hoş güzel bir aşk öyküsü bence mutluluğunuz daim olsun....

rabbimdaha uzun yılları beraber geçirmenizi nasip eğlesin...

işte ne güzel ya şüür halimizden memnunuz hepimiz

alkisalkisalkis tebriik ederim yaaa ne kadar güzell allahım hiç bozmasın bizede nasip etsin inşallahhh

gamzecim çok duygulandım kendi nişanım aklıma geldi çok yakışıyısunuz rabbim ayrmasın

oy maşallah 41 kere koymak isterdim tatlım peki kaç yıllık evlisin

oyyy oyyy
maşallah
Allah bozmasın canım
heralde böyle başlayan ilişkilerde evliliğe giden nadir ilişkilerden biri olmuşsunuz
Allah mutluluğuzu daim etsin:Saruboceq:

rabbimdaha uzun yılları beraber geçirmenizi nasip eğlesin...

amın canım hepımıze ınsallah.benım esımde ablamın sınıf arkadasıydı lıseden.ama onlar lıseyı bıtırdıkten sonra tanıstık bız.ben 17 dım ozaman esım 20.tanıstıktan 7 yıl sonra evlendık.3 yıldır evlıyız cok sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…