[ipeknil cnm bilgilerini verirmisin bana
canım ben inanırım nasipse oluyo benimkide düğüne hiç gelmezmiş annesi zorla getirmiş ayıp olur diye salona girip annesini bırakıp çıkacakmış tabi beni görünce daha çıkabilir mi aşkının bir tanesikısmet işte gerçektende kopamadık
bide ablam onunla aynı iş yerinde ben kardeşiyle kısmete baksana kaydirigubbakcemile2
aaa çok ilginçç allah mutluluğunuzu bozmasın hiç canımmm gelecek bebişle dahada artsın inş.nasıl oldu diye sorarsanız: ben arkadaşımın mailine bakıyordum bana şifresini vermişti ona mesajlar gelmiş bir siteye üyeymiş dedim bu kız neler karıştırıyor girdim siteye tesadüfen üye oldum bende orda eşim bana sanal çiçek gönderdi ben kendimi farklı biri olarak tanıttım ona internette sonra bir yılbaşı gecesi inanılmaz derecede moralim bozuktu yıl 31aralık 2004 eşime çağrı yaptım hemen aradı arkadaşım çağrı yapmış dedim kusura bakmayın dedim makara geçiiyorum arayan eceydi dedim halbuki öyle biri yok sıkıntıdan rol yapıyorum resmen neyse eşim sesimden inanılmaz bir elektrik almış sakıncası yoksa arada konuşabilirmiyiz dedi olur dedim bende gırgırına yaa kızlar sonradan yalan söylediğimi açıkladım eşime ağlaya ağlaya neden derseniz eşimin çok farklı biri oduğunu geçte olsa anladım ve hergün saatlerce konuştuk gece tel açık uyuyakalıyorduk çok fazla ortak yönümüzün ortaya çıktığını farkettik ve eşim beni görmeye geldi 36 saatlik yoldan defalarca geldi hemde sonra durum bu işte kızlar çok mutluyum iyiki evlenmişim 4 yıl oldu evleneli çok şükür beni hiç üzmedi başkasıyla evlenmiş olsaydım mutlu olamazdım heralde.........
saol canım ben senle aynı anda yazmışım görmedim canım sonra farkettim çiğden koyduğunu denerim artıkcanım fırında 190 derecede dedim ama kaynadı heralde ....
çiğden koyuyorum ben kıymatı üzerine etsuyu ve su koyunca çok rahat pişiyo sonrada üzeri kızarıyo tamamdır o zaman hiç su kalmamaış oluyo ğişince normal börek gibi gibi görünüyo
kızlar bızım dun esımle tanısma yıldonumumuzdu:) veee ınanırmısınız 10.yılımızı kutladık:) allah bızı hıc ayırmasın.10 yıldır nasıl bırbırımızı sevdıysek bundan sonrada boyle olsun ınsallah.onunla ıyıkı tanısmısım ve ıyıkı evlenmısım..onu cok sevıyoruuuuuuumm...
işte ne güzel ya şüür halimizden memnunuz hepimiznasıl oldu diye sorarsanız: ben arkadaşımın mailine bakıyordum bana şifresini vermişti ona mesajlar gelmiş bir siteye üyeymiş dedim bu kız neler karıştırıyor girdim siteye tesadüfen üye oldum bende orda eşim bana sanal çiçek gönderdi ben kendimi farklı biri olarak tanıttım ona internette sonra bir yılbaşı gecesi inanılmaz derecede moralim bozuktu yıl 31aralık 2004 eşime çağrı yaptım hemen aradı arkadaşım çağrı yapmış dedim kusura bakmayın dedim makara geçiiyorum arayan eceydi dedim halbuki öyle biri yok sıkıntıdan rol yapıyorum resmen neyse eşim sesimden inanılmaz bir elektrik almış sakıncası yoksa arada konuşabilirmiyiz dedi olur dedim bende gırgırına yaa kızlar sonradan yalan söylediğimi açıkladım eşime ağlaya ağlaya neden derseniz eşimin çok farklı biri oduğunu geçte olsa anladım ve hergün saatlerce konuştuk gece tel açık uyuyakalıyorduk çok fazla ortak yönümüzün ortaya çıktığını farkettik ve eşim beni görmeye geldi 36 saatlik yoldan defalarca geldi hemde sonra durum bu işte kızlar çok mutluyum iyiki evlenmişim 4 yıl oldu evleneli çok şükür beni hiç üzmedi başkasıyla evlenmiş olsaydım mutlu olamazdım heralde.........
alkisalkisalkis tebriik ederim yaaa ne kadar güzell allahım hiç bozmasın bizede nasip etsin inşallahhhkızlar bızım dun esımle tanısma yıldonumumuzdu:) veee ınanırmısınız 10.yılımızı kutladık:) allah bızı hıc ayırmasın.10 yıldır nasıl bırbırımızı sevdıysek bundan sonrada boyle olsun ınsallah.onunla ıyıkı tanısmısım ve ıyıkı evlenmısım..onu cok sevıyoruuuuuuumm...
aaa çok ilginçç allah mutluluğunuzu bozmasın hiç canımmm gelecek bebişle dahada artsın inş.
oy maşallahkızlar bızım dun esımle tanısma yıldonumumuzdu:) veee ınanırmısınız 10.yılımızı kutladık:) allah bızı hıc ayırmasın.10 yıldır nasıl bırbırımızı sevdıysek bundan sonrada boyle olsun ınsallah.onunla ıyıkı tanısmısım ve ıyıkı evlenmısım..onu cok sevıyoruuuuuuumm...
aminnnnsağol canım amin,,,Allah hepimizi ömür boyu mutlu etsin inşallah
nasıl oldu diye sorarsanız: ben arkadaşımın mailine bakıyordum bana şifresini vermişti ona mesajlar gelmiş bir siteye üyeymiş dedim bu kız neler karıştırıyor girdim siteye tesadüfen üye oldum bende orda eşim bana sanal çiçek gönderdi ben kendimi farklı biri olarak tanıttım ona internette sonra bir yılbaşı gecesi inanılmaz derecede moralim bozuktu yıl 31aralık 2004 eşime çağrı yaptım hemen aradı arkadaşım çağrı yapmış dedim kusura bakmayın dedim makara geçiiyorum arayan eceydi dedim halbuki öyle biri yok sıkıntıdan rol yapıyorum resmen neyse eşim sesimden inanılmaz bir elektrik almış sakıncası yoksa arada konuşabilirmiyiz dedi olur dedim bende gırgırına yaa kızlar sonradan yalan söylediğimi açıkladım eşime ağlaya ağlaya neden derseniz eşimin çok farklı biri oduğunu geçte olsa anladım ve hergün saatlerce konuştuk gece tel açık uyuyakalıyorduk çok fazla ortak yönümüzün ortaya çıktığını farkettik ve eşim beni görmeye geldi 36 saatlik yoldan defalarca geldi hemde sonra durum bu işte kızlar çok mutluyum iyiki evlenmişim 4 yıl oldu evleneli çok şükür beni hiç üzmedi başkasıyla evlenmiş olsaydım mutlu olamazdım heralde.........
rabbimdaha uzun yılları beraber geçirmenizi nasip eğlesin...
amin cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?