2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yarım kilo daha almışım 2 buçuk kilo oldu hadi hayırlısı :)))))) sanırım 3 aydan sonra hızlanıyo bu kilolar gerçi ben hiç dikkat etmiyom ne bulursam yiyiyom bi de sigarayı bıraktım şükür bu halime

kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz gelinceee afiyet olsun şimdiden herkeze
ben ne yiyecem ya evden de bişey getirmedim yemekhanedede yemekler istediğim gibi bir kerecik kantinden tesem bişey olmaz demi kızlar bişey olmaz deyin de içim rahatlasın esracım sana afiyet olsun

[hoşgeldin canım bişey sorucam kaç haftalıksın bide şimdi kaç kilosun ben 3 ayda sadece 1 kilo aldımda dr. um kızdı bana kilo al dedi[/QUOTE]

hoşbuldum :) 12+5 im. 1,5-2 kilo kadar aldım ama doktorum bana pek kilo al falan demedi. 45,5 / 46 arasında gidip geliyorum :)

sigara mı içiyodun inşallah hamilelikte kulanmamışsındır tatlım sigaradan da olabilir ama bebişler büyüyo alcaz artık yavaş yavaş

kızlar dikkat ettiyseniz bir ben bahsetmedim nasıl tanışdığımdan otogarda tanıştık bizde bende eşimin aadını duyardım o zamanlar öğretmendi kolejde benim çalıştığım kolejde onu almak istiyodu buda hep gelicem deyip görüşmeye gelmeye tenezül etmiyodu bile..
ben gıcık oluyodum ama hiç görmemiştim arkadaşımın annesi tanıyomuş onu yolsu edecekken eşimi gördü bende o meşhur hoca sizsiniz deme dedim..pis pis sırıtıp derken otobüsü beklemeye başladık otabüs arıza yapmış gelmedi tam 4 saat otogarda oturduk ama prmağında yüzük vardı çok üzüldüm...meğerse özel ders verdiği için kız öğrencilerden yana sorun olmasın diye takıyomuş.
oda beni arkadaşının kız arkadaşı sanmış o yüzden çok üzülmüş sonra herşey açığa çıkınca malum sonuç evlendik....
tabi bu arada kısmet olacakya ben arkadaşın annesini sabah götürdüm otogara otobüsü kaçırmışız geri döndük eşimde o gön öğlen gdecekmiş oda otobüsü kaçırınca aynı saate denk gelmişiz rabbişm de istemiş evlenmemizi...

Son düzenleme:

maşallah ya ne güzel burdaki herkes biribirini ilk günkü gibi seviyo heralde
ama seninki 10 yıl dile kolay maşallah allah nazardan saklasın:Saruboceq:

kızlar bu arada tıckerlarımız neden gorunmuyo
görünmeyecekmiş daha amaç dışında kullanılmış resim falan eklemişler obndan canım biz bak smimizin altına yazdık hergün değiştircez ama kullanıcı paneline ggir ordan profil üzenle de aşağıda kşisel rütbe diyo oraya bebişin gününü yaz takip edelim herkes böyle yapsın kızlar takip edelim

amin arkadaşlar güzel temennileriniz için......bu arada gamze çok tatlı çıkmışsınız şekerim maşallah Allah bozmasın

seninde hayırlı olsun meltemcim evet nasip gerçekten

maşallah ya ne güzel burdaki herkes biribirini ilk günkü gibi seviyo heralde
ama seninki 10 yıl dile kolay maşallah allah nazardan saklasın:Saruboceq:

evet sanırım en uzun tanısan benım esımle.ama ınanın hıc sevgımden bısey eksılmedı 7 yıl flort 2 yıl nısanlılık ve 3 yıl evlılıkte hersey masallah cok guzel.
ayrıca bu sure ıcınde o kadar ayrı kaldıkkı o zamanlar bıle bırbırımızı bırakmadık.ben baska bı sehre unv. okumaya gıttım 4 yıl o benı ankarada bekledı 4 yıl.tabı arada ogeldı ben geldım ama cok zordu ayrı ayrı.sonra o asker gıttı 15 ay yıne ayrı kaldık ama yıne kopmadık.
bu arada bıde bızım okul ayrılıgımız var.ben unv.mezunuyum o lıse.ama bu bıle hıc sorun olmadı aramızda 10 yıldır lafını bıle etmedık.allahım herkese bızım gıbı ask nasıp etsın dıye hep dua ederım:)

vayyy hakkaten Allahın takdiri yani tanışıcağınız varmış demekkii
Allah ayırmasın:Saruboceq:

amin aminnnn:Saruboceq:
demekki çok seviyodunuz:CüvCüv:

Ne güzel canım yaa ömür boyu mutlu olun inşallah

cnm ben öle fotojenikim öhöööCADIARZU bilmem her fotom farklı işte ne güzel şuleeekaydirigubbakcemile3 burda şac rengim koyu bilmemki

yaa bende çok çirkin çıkarım bakma bu resmim güzel çıkmış ondan onu koydumkaydirigubbakcemile3
ama fotolarda hep yaşlı çıkarım olduğumdan bide benim bi gözüm diğerinden daha küçüktür doğuştan gülünce fark edilidir ee resimlerde de hep güldüğüm için hemen o göze batar
o yüzden sinir olurum fotoğraflarımaa genelde bakmam istemem ve baktırmamlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…