oy maşallah41 kere koymak isterdim tatlım peki kaç yıllık evlisin
ben ne yiyecem ya evden de bişey getirmedim yemekhanedede yemekler istediğim gibi bir kerecik kantinden tesem bişey olmaz demi kızlar bişey olmaz deyin de içim rahatlasın esracım sana afiyet olsunkızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz gelinceee afiyet olsun şimdiden herkeze
sigara mı içiyodun inşallah hamilelikte kulanmamışsındır tatlım sigaradan da olabilir ama bebişler büyüyo alcaz artık yavaş yavaşkızlar yarım kilo daha almışım 2 buçuk kilo oldu hadi hayırlısı :)))))) sanırım 3 aydan sonra hızlanıyo bu kilolar gerçi ben hiç dikkat etmiyom ne bulursam yiyiyom bi de sigarayı bıraktım şükür bu halime
kızlar bızım dun esımle tanısma yıldonumumuzdu:) veee ınanırmısınız 10.yılımızı kutladık:) allah bızı hıc ayırmasın.10 yıldır nasıl bırbırımızı sevdıysek bundan sonrada boyle olsun ınsallah.onunla ıyıkı tanısmısım ve ıyıkı evlenmısım..onu cok sevıyoruuuuuuumm...
görünmeyecekmiş daha amaç dışında kullanılmış resim falan eklemişler obndan canım biz bak smimizin altına yazdık hergün değiştircez ama kullanıcı paneline ggir ordan profil üzenle de aşağıda kşisel rütbe diyo oraya bebişin gününü yaz takip edelim herkes böyle yapsın kızlar takip edelimkızlar bu arada tıckerlarımız neden gorunmuyo
seninde hayırlı olsun meltemcim evet nasip gerçektenkızlar dikkat ettiyseniz bir ben bahsetmedim nasıl tanışdığımdan otogarda tanıştık bizde bende eşimin aadını duyardım o zamanlar öğretmendi kolejde benim çalıştığım kolejde onu almak istiyodu buda hep gelicem deyip görüşmeye gelmeye tenezül etmiyodu bile..
ben gıcık oluyodum ama hiç görmemiştim arkadaşımın annesi tanıyomuş onu yolsu edecekken eşimi gördü bende o meşhur hoca sizsiniz deme dedim..pis pis sırıtıp derken otobüsü beklemeye başladık otabüs arıza yapmış gelmedi tam 4 saat otogarda oturduk ama prmağında yüzük vardı çok üzüldüm...meğerse özel ders verdiği için kız öğrencilerden yana sorun olmasın diye takıyomuş.
oda beni arkadaşının kız arkadaşı sanmış o yüzden çok üzülmüş sonra herşey açığa çıkınca malum sonuç evlendik....
tabi bu arada kısmet olacakya ben arkadaşın annesini sabah götürdüm otogara otobüsü kaçırmışız geri döndük eşimde o gön öğlen gdecekmiş oda otobüsü kaçırınca aynı saate denk gelmişiz rabbişm de istemiş evlenmemizi...
maşallah ya ne güzel burdaki herkes biribirini ilk günkü gibi seviyo heralde
ama seninki 10 yıl dile kolay maşallah allah nazardan saklasın:Saruboceq:
kızlar dikkat ettiyseniz bir ben bahsetmedim nasıl tanışdığımdan otogarda tanıştık bizde bende eşimin aadını duyardım o zamanlar öğretmendi kolejde benim çalıştığım kolejde onu almak istiyodu buda hep gelicem deyip görüşmeye gelmeye tenezül etmiyodu bile..
ben gıcık oluyodum ama hiç görmemiştim arkadaşımın annesi tanıyomuş onu yolsu edecekken eşimi gördü bende o meşhur hoca sizsiniz deme dedim..pis pis sırıtıp derken otobüsü beklemeye başladık otabüs arıza yapmış gelmedi tam 4 saat otogarda oturduk ama prmağında yüzük vardı çok üzüldüm...meğerse özel ders verdiği için kız öğrencilerden yana sorun olmasın diye takıyomuş.
oda beni arkadaşının kız arkadaşı sanmış o yüzden çok üzülmüş sonra herşey açığa çıkınca malum sonuç evlendik....
tabi bu arada kısmet olacakya ben arkadaşın annesini sabah götürdüm otogara otobüsü kaçırmışız geri döndük eşimde o gön öğlen gdecekmiş oda otobüsü kaçırınca aynı saate denk gelmişiz rabbişm de istemiş evlenmemizi...
evet sanırım en uzun tanısan benım esımle.ama ınanın hıc sevgımden bısey eksılmedı 7 yıl flort 2 yıl nısanlılık ve 3 yıl evlılıkte hersey masallah cok guzel.
ayrıca bu sure ıcınde o kadar ayrı kaldıkkı o zamanlar bıle bırbırımızı bırakmadık.ben baska bı sehre unv. okumaya gıttım 4 yıl o benı ankarada bekledı 4 yıl.tabı arada ogeldı ben geldım ama cok zordu ayrı ayrı.sonra o asker gıttı 15 ay yıne ayrı kaldıkama yıne kopmadık.
bu arada bıde bızım okul ayrılıgımız var.ben unv.mezunuyum o lıse.ama bu bıle hıc sorun olmadı aramızda 10 yıldır lafını bıle etmedık.allahım herkese bızım gıbı ask nasıp etsın dıye hep dua ederım:)
yasaklandı artık olmicakmış:sinifsinif: biri virüs yapmış ordan siteye:gitme:klava:
kızlar dikkat ettiyseniz bir ben bahsetmedim nasıl tanışdığımdan otogarda tanıştık bizde bende eşimin aadını duyardım o zamanlar öğretmendi kolejde benim çalıştığım kolejde onu almak istiyodu buda hep gelicem deyip görüşmeye gelmeye tenezül etmiyodu bile..
cnm ben öle fotojenikim öhöööCADIARZU bilmem her fotom farklı işte ne güzel şuleeekaydirigubbakcemile3 burda şac rengim koyu bilmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?