zaten hep korkmuştum yasak derse die daha evleneli 3 ay olmuştuu kocişim yapmaz ama belli mi olur erkek sonuçtaa :uhm:
zaten hep korkmuştum yasak derse die daha evleneli 3 ay olmuştuu kocişim yapmaz ama belli mi olur erkek sonuçtaa :uhm:
kız ne gülüyonkaydirigubbakcemile3
şekerim 3buçuk yıldır evliyim. stoktan harcasın biraz. :kedi: işten yorgun geliyorum zaten. eziyete biraz katlanmak gerek. ayda bir-iki ödül verilebilir ama o da stres oluyo zatennn içinden ya birkaç dakikalık keyif için bebişe bişi olmasın diye geçiyomuş. yazık. bir arkadaşımda risk yok devam dediği için doktoru 5 aylıkken acillik oldu suyu sızmış. çok sakin olmak lazım yaniiii
kadınlar en çok hamilelik döneminde aldatılıyo canım o yüzden haklısın yani iyiki sorunun yok
kız dağlık kesim neresi ay bilmediğin yok kızhadi yaaa aaaaaaa
onlar abartmıştır belkilmaz:
he bide artık
dağlık kesimleri de elletmek yok haberiniz olsun:kedi:
aaa bana hiç bişey söylemedi onunla ilgili ama bi sitede okudum orda diyoki doğru pozisyonda bi sakıncası yok :kedi:
(aklında bulunsun)
kız dağlık kesim neresi ay bilmediğin yok kız
attı sule bir laf kayboldu niyeki nevin sakıncası neymişikizlerden bahsediyor sanırsam şuleyle biz aynı şeyleri araştırmışız hep ne hikmetse
yok canım tekmelemez şimdiden biz ta 17. hafta belkide daha da fazla o zaman hissedecekmişizya kızlar konuyu azcık değiştircem ama benim sağ tarafımda arada/(10-15 dk da bir falan) sancı gibi bişey oluyo bebiş tekmeliyo olabilirmi çokmu erken acaba tecrübeli varmı aranızda
ya kızlar konuyu azcık değiştircem ama benim sağ tarafımda arada/(10-15 dk da bir falan) sancı gibi bişey oluyo bebiş tekmeliyo olabilirmi çokmu erken acaba tecrübeli varmı aranızda
attı sule bir laf kayboldu niyeki nevin sakıncası neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?