2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi yaaa aaaaaaa
onlar abartmıştır belkilmaz:
he bide artık
dağlık kesimleri de elletmek yok haberiniz olsun:kedi:

aaa bana hiç bişey söylemedi onunla ilgili ama bi sitede okudum orda diyoki doğru pozisyonda bi sakıncası yok :kedi:
(aklında bulunsun)

kız şule bugün senle hep aynı fikirdeyim bende pozisyon önemli diye biliyorum,herkes halinden memnunsa sorun yok ama yazıktır ya çok kasmayın bence:asigim:

ya kızlar konuyu azcık değiştircem ama benim sağ tarafımda arada/(10-15 dk da bir falan) sancı gibi bişey oluyo bebiş tekmeliyo olabilirmi çokmu erken acaba tecrübeli varmı aranızda

ya kızlar konuyu azcık değiştircem ama benim sağ tarafımda arada/(10-15 dk da bir falan) sancı gibi bişey oluyo bebiş tekmeliyo olabilirmi çokmu erken acaba tecrübeli varmı aranızda
yok canım tekmelemez şimdiden biz ta 17. hafta belkide daha da fazla o zaman hissedecekmişiz

bu sabah bana da oldu. pıt pıt gibi. ama gaz da olabilir

bu arada dağlık kesimin yasağını da hiç duymamıştımmm. o niye acaba. bilirkişi şuleye danışmak istiyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…