2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolcnmm bende öptüm seni opuyorumnanaktan
kıslar ıkı gundur içine sıkıntılar gırıyo fenalıklar basıo mafoldumben normalmıdır acaba
benim gıbı olan varmı aranızda

nefret yanlış olmuş tickırın oraya olası doğum tarihini yaz

dusellttim canım saol sonradan farkettim yerimseniben

kıslar bu arada primaya uye olun hafta hafta hamılelıgınız hakkında bılgıler gelıyo maıl adresınıze
oldukça faydalı şeyler
bilginiz olsun
bide milupaya üye olun numuneler yolluyo ılk tanısma setı yolluyo sonra dan da hedıyeler yolluyo

Son düzenleme:
vereliniortakvereliniortak
saolcnmm bende öptüm seni opuyorumnanaktan
kıslar ıkı gundur içine sıkıntılar gırıyo fenalıklar basıo mafoldumben normalmıdır acaba
benim gıbı olan varmı aranızda

evet canım aynı insan arada bir öyle daralıyorki anlatamam

vereliniortakvereliniortak

evet canım aynı insan arada bir öyle daralıyorki anlatamam

bu sabah evden cıkmak ıstemedım yani okadar daraldı kı için sanki kalbimi sıkıyo birileri senağlama gecer insallah
bide ben hala bise yıyemıyom doru duzgun
herkes iştahının açıldığını soyluyo benım mıdem bulanıyo yemege oturunca fisfisfis

aaaaaaa bıktım bu elektrik kesintierindenn
yine gitti kızlar ama çabuk geldi neysekiiii:ecrin_bebek:

selam kızlar ben de allah kısmet ederse mayıs ayında anne olacağım. Şu an 12+4 günlüğüz. Dün ense kalınlığı ölçüldü çok şükür iyi çıktı kan testi 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyet içinde bir çıkıntı var erkek olabiir dedi ama bana çok inandırıcı gelmedi. aralık başında kısmetse yine gideceğim o gün kesin öğrenirim herhalde

kıslar bu arada primaya uye olun hafta hafta hamılelıgınız hakkında bılgıler gelıyo maıl adresınıze
oldukça faydalı şeyler
bilginiz olsun
bide milupaya üye olun numuneler yolluyo ılk tanısma setı yolluyo sonra dan da hedıyeler yolluyo[/QUOTE]

teşekkürler, hemen üye oldum :)

canım gözün aydın aramıza hoş geldina.s.

teşekkürler, hemen üye oldum :)[/QUOTE]

canım milupaya üye oldum bakalım o zaman primayada üye olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…