şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;30/st/20100501/k/d0c5/preg.png
ayyyy canımmmm
çok sağol oldu nihayetvereliniortak
günaydınnn
daha önceden girdiğim bilgilerin hepsini tekrar girmek zorunda kaldım her mesajımda da, göndermeden profil bilgileri eksik diyor, yazdığım herşey de yok oluyor mafoldumben
canım gözün aydın aramıza hoş geldina.s.
Hoş buldukopuyorumnanaktan
umarım bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günler gelir bu sefer büyütmekten konuşuruz:)
Bu arada kıslar birşey sormak istiyorum dün doktoruma gittim domuz gribini sordum dedi ki hamileler için olan aşı henüz gelmedi kasım sonunda gelecek bence yaptır çünkü aralıkta büyük salgın olacağı söyleniyor dedi. sizin doktorlarınızın fikri nedir siz ne düşünüyorsunuz ben kararsız kaldım:ecrin_bebek:
ben çok yeteneksizim ticker ekleme konusunda :) tickerfactory e girdim çizelgeyi yaptım ama onu nereye kopyalayacağımı bilemedim, biriniz tarif edebilir mi :)
niye acabaCADIARZUCADIARZU
canı kesinlikle yaptırmayacağım neymiş sağlık bakanı çıkmış sözde aşı yaptıryo ben inanmıyorum o normal grip aşısı olmuştur başbakan tornuna ve kızın vursun sonra belki düşünürüm:roflol::roflol:
canı kesinlikle yaptırmayacağım neymiş sağlık bakanı çıkmış sözde aşı yaptıryo ben inanmıyorum o normal grip aşısı olmuştur başbakan tornuna ve kızın vursun sonra belki düşünürüm:roflol::roflol:
bende yaptırmayı düşünmüyorum nerden bilicemki yan etkilerini denemişler yok bilmem ne sonuçta hastalık çıkalı ne kadar olduda ne denediler mechul hamilelerde denedilerse doğurdularmı bebekteki etkileri ne hiçbirini bilmiyoruz ,ayrıca belki kısa vadede etkisi yok ama uzun vadede Allah korusun çıkarsa etkisi ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?