2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oku oku bitiremedim ya dün girmeyince çok şey kaçırmışım

evlilik hikayeleri vs paylaşılmışş oku oku bitiremedimm:)

son 2 günümm tatilim bitiyo haftaya mesai vakti.. mafoldumben

kızlar ben bişey farkettim son bi kaç gündür artık hani koltuğa falan otururken böle içimde bişey hop ediyo artık hissetmeye başladım sankii:asigim:

yani cocugumuzun dnası bozulacak belkide
etkisiz ilaç olurmu hiç
bide bi virüsü yok etmek için üretilmiş bi ilaç
içinde kimbilir neler var

bence domuz gribinide insanlara ilaç firmaları yaydı ki aşısını satabilsinler die
domuz gribi çıktı çıkalı şu jeller nekadar cok satılıyo farkettınızmı
magazada alınmazdı eskıden hıc sımdı raflar bos siparis yetistiremiyo fabrikalar

oku oku bitiremedim ya dün girmeyince çok şey kaçırmışım

evlilik hikayeleri vs paylaşılmışş oku oku bitiremedimm:)

son 2 günümm tatilim bitiyo haftaya mesai vakti.. mafoldumben

nidacığım dünün geçmişi oku sen çok şey kaçırdık dün yarıldık burda gülmektenkaydirigubbakcemile3

sen nasıl oldun düzeldinmi biraz:uhm:

kızlar ben bişey farkettim son bi kaç gündür artık hani koltuğa falan otururken böle içimde bişey hop ediyo artık hissetmeye başladım sankii:asigim:

oo şule gerçektenmii ben daha bomboşum ya bişi hissedemiorummkafamçokkarıştı
nidacığım dünün geçmişi oku sen çok şey kaçırdık dün yarıldık burda gülmektenkaydirigubbakcemile3

sen nasıl oldun düzeldinmi biraz:uhm:

vala ya bakıyorum hala kocalarnzla tanışmalar anlatılmışş :) daha iyiym canım çok şükür.

oo şule gerçektenmii ben daha bomboşum ya bişi hissedemiorummkafamçokkarıştı

vala ya bakıyorum hala kocalarnzla tanışmalar anlatılmışş :) daha iyiym canım çok şükür.

nida onlardan sonrakilere gel fotolar faaln koyuldu bak bi onlara

selam kızlarrrrrrrrrr
karga kahvaltısını yapmadan kalktım şimdi de zaman geçmio valla. gece 10 dedin mi uyuyom, sabah 7 dedin mi kalkıom??? pehhh..
-tatlicadiarzu-

merhaba 2010 mayıs anneleri:)
ben 2008 mayıs annesiyim...sizlere şimdiden güzel bir hamilelik kolay bir doğum diliyorum...inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur...allah yardımcınız olsun kızlar...a.s.

nida onlardan sonrakilere gel fotolar faaln koyuldu bak bi onlara
ay çok güldüm ya nasıl kaynatmışsınız dimplesin yükledikleri de çok kafa:roflol:
bu arada gamzenin eşi süper bi süpriz yapmışş şileyi çok severim bende valakaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrrrrrrrr
karga kahvaltısını yapmadan kalktım şimdi de zaman geçmio valla. gece 10 dedin mi uyuyom, sabah 7 dedin mi kalkıom??? pehhh..
-tatlicadiarzu-

ya saat 7 çok erkenn ben çok tembelim galba9-10 dan aşağı pek kalkmıyorum işe gitmiosamm..

ayy 2 yılı devirmişsin bebiş geleli ne güzel Allah bize de göstersin o günleri inş..

selam kızlarrrrrrrrrr
-tatlicadiarzu-

selam canım ayrıca günaydın
sonradan uyumayı denemiyomusun ilknurcum
bende erken yatıyorum ama sabah yine de çok zor kalkıyorum yaaa:1no2:

merhabaaaa.s.
ayrıca maşallah inşallah bizimde o günlerimiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…