bende yaptırmayı düşünmüyorum nerden bilicemki yan etkilerini denemişler yok bilmem ne sonuçta hastalık çıkalı ne kadar olduda ne denediler mechul hamilelerde denedilerse doğurdularmı bebekteki etkileri ne hiçbirini bilmiyoruz ,ayrıca belki kısa vadede etkisi yok ama uzun vadede Allah korusun çıkarsa etkisi ne olucak
nidah canım nasılsın
oku oku bitiremedim ya dün girmeyince çok şey kaçırmışım
evlilik hikayeleri vs paylaşılmışş oku oku bitiremedimm:)
son 2 günümm tatilim bitiyo haftaya mesai vakti.. mafoldumben
nevin sen çalışıyomuydun bugun:uhm:
çalışmazmıyım çalışıyorum ne yazı:sinifsinif:kki
kızlar ben bişey farkettim son bi kaç gündür artık hani koltuğa falan otururken böle içimde bişey hop ediyo artık hissetmeye başladım sankii:asigim:
nidacığım dünün geçmişi oku sen çok şey kaçırdık dün yarıldık burda gülmektenkaydirigubbakcemile3
sen nasıl oldun düzeldinmi biraz:uhm:
oo şule gerçektenmii ben daha bomboşum ya bişi hissedemiorummkafamçokkarıştı
vala ya bakıyorum hala kocalarnzla tanışmalar anlatılmışş :) daha iyiym canım çok şükür.
gamze şimdi kocasıyla şile yolundadır havada güzel şansınaa
ay çok güldüm ya nasıl kaynatmışsınız dimplesin yükledikleri de çok kafa:roflol:nida onlardan sonrakilere gel fotolar faaln koyuldu bak bi onlara
selam kızlarrrrrrrrrr
karga kahvaltısını yapmadan kalktım şimdi de zaman geçmio valla. gece 10 dedin mi uyuyom, sabah 7 dedin mi kalkıom??? pehhh..-tatlicadiarzu-
merhaba 2010 mayıs anneleri:)
ben 2008 mayıs annesiyim...sizlere şimdiden güzel bir hamilelik kolay bir doğum diliyorum...inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur...allah yardımcınız olsun kızlar...a.s.
selam kızlarrrrrrrrrr
karga kahvaltısını yapmadan kalktım şimdi de zaman geçmio valla. gece 10 dedin mi uyuyom, sabah 7 dedin mi kalkıom??? pehhh..-tatlicadiarzu-
kızlar ben bişey farkettim son bi kaç gündür artık hani koltuğa falan otururken böle içimde bişey hop ediyo artık hissetmeye başladım sankii:asigim:
merhaba 2010 mayıs anneleri:)
ben 2008 mayıs annesiyim...sizlere şimdiden güzel bir hamilelik kolay bir doğum diliyorum...inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur...allah yardımcınız olsun kızlar...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?