2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim bizim senle bebişler aynı gidiyo :)) ama benim oğlum bi hafta geç takip ediyodu bakalım dr,a gitcez cumartesi merak ediyorum çokk..

devrimim bizim senle bebişler aynı gidiyo :)) ama benim oğlum bi hafta geç takip ediyodu bakalım dr,a gitcez cumartesi merak ediyorum çokk..
bizimki tam gününde gidiyormuş,sadece kafa çevresi 3gün öndeydi,kilosu 682gr,boyu 30cm ama dr diyorki 2 hafta önde yada geride gitmesi sorun olmuyormuş

bizimki tam gününde gidiyormuş,sadece kafa çevresi 3gün öndeydi,kilosu 682gr,boyu 30cm ama dr diyorki 2 hafta önde yada geride gitmesi sorun olmuyormuş

evet dr benide rahatlattı ben çok korkmuştum çünkü!! benim bebek 433gr boyuda 20cm falandı iki hafta önce gittiğimizde bakalım cumartesi görcez gene :))

TÜNAAAYYDDDIINNNN HERKEESEEEE...opuyorumnanaktan
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü şuna bak güzel değilmi hem tülü kurdelesi dahil 0,95 tl
ben bunu yakından gördüm selmacım çok hoş ve pratikkkk..sadece şekerleri koyman yeterli
kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..
canım yapma böyle kız evlat gibisi varmı senin 3.galiba bence çookk şanslısın ilerde anlayacaksın.bende 2 yi kız bekilyorumm.çok güzel bir duygu yapma eli ayağı düzgün sağlıklı olsunn......
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
nidah geçmiş olsun canım
selma ben bahsetmişdim zaten şekerlerimi yaptım diye,benimkiler görmüşsünüzdür çubuklu kalp olanlarından,yanında emzik var,kurdelasınada da mavi uğuröceği yaptım,resmini ekleyince görceksiniz zaten,lavantalı ve magnet olarak hazırladım 50tanesini,50 tanesinin de herşeyi hazır içine şaker koyulcak,ama şekerler bayatlamasın diye doğuma yakın yapıcam onları.
kapı süsümü ve sepetimi de kendim hazırladım,çokda içime sindi,sepetim evde vardı zaten,kapı süsümün tülünü de aldım,kalpli çelenk şeklinde olanlarından yapdım
maliyeti ise 100 şeker,kapı süsü,altın yastığı,sepet 90tl ye mal oldu ve halen bir sürü malzemem de arttı
vakti olanlar evde yapabilirler,benim şekerlerim bayağa el oyalıyor ama vakit sıkıntım olmadığından yaptım kendim,eşimde yardım etti :)
yyyaa ekle artık ta görelim fikir olsunn..bende kalp çubuklardan aldımm....

selam nerelerdesin??

herkese merhaba;

Nidah canım çok geçmiş olsun,bence tam idrar tahlili yaptır,belki böbreklerinde problem vardır,ben kum döküyorum ,3 hafta önce hafif pembe bir akıntı gördüm doktorum hemen gel dedi,tuşe muaynesi,tam idrar tetkiki yapıldı birşey çıkmadı çok şükür,
birde doktorum üstüne basa basa normla zamandamı ,yoksa cinsel ilişkiden sonradan mı oldu pembe akıntı diye sordu
eminimki birşey yoktur ama bence tam idrar tetkiki yaptır.
tekrar geçmiş olsun canım.

Back
X