kızlar bu arada benim basenler çatır çatır çatladılar ya
walla çatlıycaksa ne yaparsan yap çatlıyor..benim karnım harita oldu artık..:sinifsinif:3 tane de olunca...napalım..elimizde değil ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bak sana tecrübe olmuş..
çok büyümemesine rağmen benim de göğüsler çatladı biraz(
walla çatlıycaksa ne yaparsan yap çatlıyor..benim karnım harita oldu artık..:sinifsinif:3 tane de olunca...napalım..elimizde değil ki..
kızlar canınız tatlı çekerse bi tarif vereyim size..
yarım su bardağı pekmezi ve yarım su bardağı suyu küçük bi tencereye koyup kaynatın..
kaynayınca yarım su bardağı suya 1 yemek kaşığı dolusu nişastayı eritin..
kaynayan pekmezli suya yavaş yavaş ekleyin..bu arada hızlıca karıştırın..1 dak. kaynasın..içine 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun(olmayadablir)
tabağa koyup üstüne bol ceviz döküp yiyin..
hem bebeğinize hem size vitamin deposu..demir kaynağı..
üstüne de 1 bardak portakalsuyu için:lepi:
ben bebişimin bezini canbebe aldım kızlar 2 5 kilo arası yazıyo
ablam önerdi ilk onu kullan dedi çok güzüel sonra prima uyu oynaya geçersin dedi
evett doğumdan sonra da faydasını duydum..ayrıca doğumdan sonra da yiyin..sütü arttırıyormuş..zaten vitamin deposu..
Allahtan kayınvaldemler haca gitti bu sene hurmamız bol maşallah..yerimseniben
sanırım bugün devrimim yazmıştı, hurma da erken doğuma sebep olabilirmiş diye, seni yanıltmayayım ama bir araştır istersen...
kızlar canınız tatlı çekerse bi tarif vereyim size..
yarım su bardağı pekmezi ve yarım su bardağı suyu küçük bi tencereye koyup kaynatın..
kaynayan pekmezli suya yavaş yavaş ekleyin..bu arada hızlıca karıştırın..1 dak. kaynasın..içine 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun(olmayadablir)
devrimim doğru hatırlamışımdır umarım, öyle yazmıştın değil mi ? :)
aldığım 72 ligüle güle kullanın canım, deneyerek hangisinin iyi geldiğini anlayacakmışız ama ben bunu öğrenene kadar baya bi almıştım, umarım iyi gelir de elimde patlamaz o kadar bez :))
evett doğumdan sonra da faydasını duydum..
ooo ozaman benim durum vahim mayıs anneleri geliyorda ilkleri oynayabilirimkaydirigubbakcemile3
benim de göğüslerde kocaman çizgiler var yaaaa:umursamaz: sütyen de sıkıyo artık yeni bitane daha almam lazım:1no2:
tşk.ler canım tarif içinn..kızlar canınız tatlı çekerse bi tarif vereyim size..
gamze giriyomu ki sezenCADIARZUkızlar gamze bugün hiç gelmedi sanki bilmiyorumkismile
tşk.ler canım tarif içinn..
ben de annemden öğrenmiştim az tereyağını tavaya koyup eritip pekmez koyuyorum üstüne azcık 1-2 dk ateşte kalıyo sonra alıyorum biraz yoğun oluyo kıvamı üzerine ceviz döküyorum ekmekle yiyorumsırnaşık şey
gamze giriyomu ki sezenCADIARZU
sezenn kayra vahide değil mi?