2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok büyümemesine rağmen benim de göğüsler çatladı biraz :((

walla çatlıycaksa ne yaparsan yap çatlıyor..benim karnım harita oldu artık..:sinifsinif:3 tane de olunca...napalım..elimizde değil ki..

göğsümün altında 2 şer tane kocaman fay hattı oluştu ohaoldumsmile
ama bacaklarıma üzüldüm şimcik orası amerikan gibi olmuş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben bebişimin bezini canbebe aldım kızlar 2 5 kilo arası yazıyo
ablam önerdi ilk onu kullan dedi çok güzüel sonra prima uyu oynaya geçersin dedi

kızlar canınız tatlı çekerse bi tarif vereyim size..
yarım su bardağı pekmezi ve yarım su bardağı suyu küçük bi tencereye koyup kaynatın..
kaynayınca yarım su bardağı suya 1 yemek kaşığı dolusu nişastayı eritin..
kaynayan pekmezli suya yavaş yavaş ekleyin..bu arada hızlıca karıştırın..1 dak. kaynasın..içine 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun(olmayadablir)
tabağa koyup üstüne bol ceviz döküp yiyin..
hem bebeğinize hem size vitamin deposu..demir kaynağı..
üstüne de 1 bardak portakalsuyu için:lepi:

yarım su bardağı pekmezi ve yarım su bardağı suyu küçük bi tencereye koyup kaynatın..
kaynayan pekmezli suya yavaş yavaş ekleyin..bu arada hızlıca karıştırın..1 dak. kaynasın..içine 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun(olmayadablir)

denemeye değer cokacimcoook

ben bebişimin bezini canbebe aldım kızlar 2 5 kilo arası yazıyo
ablam önerdi ilk onu kullan dedi çok güzüel sonra prima uyu oynaya geçersin dedi

güle güle kullanın canım, deneyerek hangisinin iyi geldiğini anlayacakmışız ama ben bunu öğrenene kadar baya bi almıştım, umarım iyi gelir de elimde patlamaz o kadar bez :))

ayrıca doğumdan sonra da yiyin..sütü arttırıyormuş..zaten vitamin deposu..
Allahtan kayınvaldemler haca gitti bu sene hurmamız bol maşallah..yerimseniben
evett doğumdan sonra da faydasını duydum..

sanırım bugün devrimim yazmıştı, hurma da erken doğuma sebep olabilirmiş diye, seni yanıltmayayım ama bir araştır istersen...

ooo ozaman benim durum vahim mayıs anneleri geliyorda ilkleri oynayabilirimkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada benim basenler çatır çatır çatladılar ya

benim de göğüslerde kocaman çizgiler var yaaaa:umursamaz: sütyen de sıkıyo artık yeni bitane daha almam lazım:1no2:

eflatun sağol canım ben pekmez yiyemem normalde midemi bulandırıyor,tatlıyı deneyeceğim

güle güle kullanın canım, deneyerek hangisinin iyi geldiğini anlayacakmışız ama ben bunu öğrenene kadar baya bi almıştım, umarım iyi gelir de elimde patlamaz o kadar bez :))
aldığım 72 li
işallah poposuna yarar
dediğin gibi elimizde kalmasında
ama kalırsada ped yerine ben kullanırım artıkın

evett doğumdan sonra da faydasını duydum..

ooo ozaman benim durum vahim mayıs anneleri geliyorda ilkleri oynayabilirimkaydirigubbakcemile3

benim de göğüslerde kocaman çizgiler var yaaaa:umursamaz: sütyen de sıkıyo artık yeni bitane daha almam lazım:1no2:

benim de aynı kız koc memeli inek oldum resmen

tşk.ler canım tarif içinn..
ben de annemden öğrenmiştim az tereyağını tavaya koyup eritip pekmez koyuyorum üstüne azcık 1-2 dk ateşte kalıyo sonra alıyorum biraz yoğun oluyo kıvamı üzerine ceviz döküyorum ekmekle yiyorumsırnaşık şey

kızlar gamze bugün hiç gelmedi sanki bilmiyorumkismile
gamze giriyomu ki sezenCADIARZU

tşk.ler canım tarif içinn..
ben de annemden öğrenmiştim az tereyağını tavaya koyup eritip pekmez koyuyorum üstüne azcık 1-2 dk ateşte kalıyo sonra alıyorum biraz yoğun oluyo kıvamı üzerine ceviz döküyorum ekmekle yiyorumsırnaşık şey

gamze giriyomu ki sezenCADIARZU

evet nicki durubaby

Back
X