Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah canım ya açılacakmış zaten son aylarda bebişilerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahevet doktorlar da çatı muayenesi yapıyorlarmış ama ben ondan da korkmuyorum şimdilik...
kendi kendimizi ve birbirimizi cesaretlendirelim kızlar...
mesela benim aklıma hep şu geliyor...şu eroin kaçakçıları filan oluyor yaa kadınlar afedersiniz ama oralarına resmen 1 kilo paket sokuyorlar,,sonra bir de onu çıkarıyorlar ordan...ya da aşılama yaptıranlar spiral taktıranların filan orasına içeriyi genişletmek için huni gibi birşey sokuyorlarmış, sonra da onu açıyorlamış içerdeyken....
bizimki bir kerecik olucak katlanırız kızlar acısına yaaaakaydirigubbakcemile
evet doktorlar da çatı muayenesi yapıyorlarmış ama ben ondan da korkmuyorum şimdilik...
mesela benim aklıma hep şu geliyor...şu eroin kaçakçıları filan oluyor yaa kadınlar afedersiniz ama oralarına resmen 1 kilo paket sokuyorlar,,sonra bir de onu çıkarıyorlar ordan...ya da aşılama yaptıranlar spiral taktıranların filan orasına içeriyi genişletmek için huni gibi birşey sokuyorlarmış, sonra da onu açıyorlamış içerdeyken....
evet doktorlar da çatı muayenesi yapıyorlarmış ama ben ondan da korkmuyorum şimdilik...
benim annecim abimi ebe gelene kadar tek başına doğurmuş keşkem anneme çekseydim cesaretli değilim çok of of :roflol:Allah doğumu böyle yaptığına göre vardır bi hikmeti.Yoksa biz de tavuk gibi küçücük bişey yumurtlardık.büyürdü o kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeyAllah doğumu böyle yaptığına göre vardır bi hikmeti.Yoksa biz de tavuk gibi küçücük bişey yumurtlardık.büyürdü o kaydirigubbakcemile3
eeee benim ebem annanemmm kızlarrr. annecim beni tam 4,5 kilo doğurmuş varmı böyle bişey. annelerimizin canı yokmuymuş bende normal doğurucam rabbim kısmet ederse
daha bişey almadım cnmm sadece cinsiyetini öğrenmeden önce dayanamamış annemle tulum almıştıkalkisalkisalkis sarı renkŞeniz şimdi yenidoğan ve ana kucağını annem alıcakmış. ben öbür ay başalrım almaya heralde
ben de bugün evden getirdim bakalım nasıl olacak
canım peynir zeytin salatalık domates ekmek getirdim iki haftaddır poğaca yiyodum görkem zararlı dedi doğru yakıyodu midemiNe getirdin tugba ekmek arası tarzımı
canım peynir zeytin salatalık domates ekmek getirdim iki haftaddır poğaca yiyodum görkem zararlı dedi doğru yakıyodu midemi
selam kızlar geçmişi ancak okuya bildim. valla ben dayanamıyorum her çarşıya çıktığımda muhakkah birşey alıyorum.
yaaa çok heyecanlıyım 1 saat sonra bebeğimi göreceğim kısmet olursa kaydirigubbakcemile2
2 tane dr gittim bukadar memnun dönmemiştim valla.Yolda gelirken gülümseyerek yürüyorum deli gibi.Ben dr.u görmedim orda.Hepsini ebe kendisi yaptı.Dr da varmış ama heralde bu ebe kendisi hallediyo.Ben hem ebeyim hem tecrübeli anneyim dedi.Kreş, anane, babanne, bakıcı hepsini tecrübe ettik.İlk 1 yıl kendin bak.Ve annen bakıcaksa da anane anane olarak kalsın.Anne baba ayrı bişey.Yatılı sakın bırakma.Çocuğun psikolojisini çok ciddi biçimde bozuyo dedi.Ablamın bi ark. çocuğunu hafta sonları eve alıyodu.Çalışıyo diye.Ama gece yarılarına kadar geziyolardı.Çocuk kafasını yerlere vurmaya başlayınca işi bırakıp aldı çocuğunu evine
hadi afiyet olsun canım ozamanalkisalkisalkis
öylemii hadi hayırlı haberlerle gel inş.. ne güzel ya bende özledim bebişimi:mymeka::CüvCüv:
ben de tutuyorum kendimi inşallah güzel haberlerle gelirsin canımselam kızlar geçmişi ancak okuya bildim. valla ben dayanamıyorum her çarşıya çıktığımda muhakkah birşey alıyorum.
yaaa çok heyecanlıyım 1 saat sonra bebeğimi göreceğim kısmet olursa kaydirigubbakcemile2
ben de tutuyorum kendimi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım