Nurem kullanıcısından alıntı
Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı

( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi

( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı

( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik

( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım

( Bana dua edin olur mu??