2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurem kullanıcısından alıntı
Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı:(( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi:(( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı:(( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik:(( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım:(( Bana dua edin olur mu??
canım geçmiş olsun ç.okkkk inşallah birdaha tekrarlamazz

Nuremcim çok çok geçmiş olsun canım.Ama sen okadar hastayken eşin neden annesi evde yalnız diye onun yanına gitti?Çocuk değil ya bu.Hiç mi yalnız kalmıyo?Tansiyon falan mıymış?Neden öyle olmuş?

Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı:(( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi:(( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı:(( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik:(( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım:(( Bana dua edin olur mu??
canım geçmiş olsun yat dinlen kendine iyi bak

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkıntıların biran önce

Canım çoookk geçmiş olsun, allah bi daha yaşatmasın. Kendine dikkat et, bebişler için her türlü şeye katlancaz artık. İnşallah kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutcaz.

Teşekkür ederim canım. Herşey bebeğim için gerçekten. Ama artık hasta olmaktan, sağlıksız olmaktan çok yoruldum:(( İçimden hep ağlamak geliyor. İnsanlarla iletişimim inanılmaz zayıfladı. Kimseyi göresim yok:( Tek umudum 3 aydan sonra geçecek olması. Kendimi buna inandırdım sadece...

kızlar benim doğum günüm 19 ağustos ama n zaman hamile kaldığımı bilmediğim için cinsiyet takvimine göre kız da erkekte olabilir ah çok heyecanlı beklemek

Nuremcim çok çok geçmiş olsun canım.Ama sen okadar hastayken eşin neden annesi evde yalnız diye onun yanına gitti?Çocuk değil ya bu.Hiç mi yalnız kalmıyo?Tansiyon falan mıymış?Neden öyle olmuş?

Canım teşekkür ederim. Kayınvalidem aradığında, oğlum sen kal gelme dedi ama ben de eşimde çok korktuğunu biliyoruz. Binalarında çoğu daireye hırsız girdi. Bir de ev çok büyük. Kayınbabamda şehir dışında olduğundan biz onu hiç yanlız bırakmıyoruz. Bir gün biz de onun durumunda olabiliriz. Hem ben de yanlız olsam neyse, ama benim yanımda annem babam var. Ben de o durumda bile olsa annesini yanlız bırakmamasını tercih ederdim:)) Bir de kayınvalidemi bi tanısan, o kadar iyi bir insan ki, parçalanır valla benim için. Ayrıca annemde kalma nedenimde işim anneme çok yakın. Eşimin işi de kendi evimize yakın canım:))

Tansiyon değilmiş canım sorun. Ben de migren var, bir de dün tam regl tarihimdi. Migren krizim tutmuş:(( Allah kimseye yaşatmasın:(

kızlar benim doğum günüm 19 ağustos ama n zaman hamile kaldığımı bilmediğim için cinsiyet takvimine göre kız da erkekte olabilir ah çok heyecanlı beklemek

ne alaka kız ben anlamadım şimdi, sen ver bakim bana doğum tarihini, son satıda ver
bakim ben.

canım 19 ağustos 1984 satta 8 ağustos 19ağustosta 25 yaşıma girdim eğer 19dan sonra hamile kalmışsam erkek 19 ağustostan önce 24 yşında oluyorum eğer 19 ağustostan öncede hamile kaldıtysam kız oluyo inşallah anlatabilmişimdir

canım geçmiş olsun yat dinlen kendine iyi bak

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkıntıların biran önce

cnm yaaa çokı geçmiş olsun çok üzüldümmm. geçsin bulantıların biranönce inşallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun ç.okkkk inşallah birdaha tekrarlamazz

Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah tekrarlamaz aynı şeyler:((senağlama

canım 19 ağustos 1984 satta 8 ağustos 19ağustosta 25 yaşıma girdim eğer 19dan sonra hamile kalmışsam erkek 19 ağustostan önce 24 yşında oluyorum eğer 19 ağustostan öncede hamile kaldıtysam kız oluyo inşallah anlatabilmişimdir

hıı anladım, ama yıl olarak yaşa bakıldığı için ERKEK gözüküyo canım. :))

ne zahmeti canım
baktrım ikinizde 25 yaşındasınız ve ağustosta kalmışsınız
ikinizinde ERKEK canlarım kaydirigubbakcemile5

Canım bir tuhaflık var bu işte, o yüzden bana da bakmanı istedim. Şimdi bana daha önce 2 kişi daha baktı ikiside kız dedi. Nedeni de sata göre değil. Hamile kaldığın tarihe göre bakıyolardı onlar. Benim Sat Ağustos hamile kaldığım tarih Eylül. Hangisi doğru şimdi:(
Bu konularla baya alakalı bir arkadaşım demişti hemde kız olduğunu... Abisinin çocukları filan buna göre hep doğru olmuş...

selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallah :nazar: hiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin :emir_bebek:
canım çok sevindim...İlk oğlan haberini de sen verdinkaydirigubbakcemile5ben de öğrenseydim keşke, göstermedi bizimki bir türlü..doktorumda 1 ay sonraya randevu verdi, sağolsun eşim de o randevuyu 3 gün öteletti,cumaya denk gelsin diye...çatlıycam meraktan belki arada kaçarım doktorakaydirigubbakcemile2

Beraycım çok geçmiş olsun canım, ılık süt filan iyi gelir mi ki canım:uhm:

Back
X