2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar benım başım çok kötü ben kaçıyorum belki biraz uyurumda düzelir
kendinize iyi bakın byeee

yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldee

ay ne güzel ne kaynanalar var ya duydukça şaşırıyorum ,benim eşim de karışır şun rahatım aynı kıyafetleri giyiyorum bakalım bizimki neler diyicek ilerde,şimdi hamilesin ya daha bi pimpiriklenmiştir yok karnın çıkmasın yok o olmasın diye

hepinize günaydın arkadaşlar dün akşam pat diye iki cümle yazıp çıkmak zorunda kaldım ikili testlerini yaptırıp güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza maşallah diyim tekrar inşallah kan değerlerimiz de güzel çıkar rahatlarız ...hepinize iyi günler çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar dilerim...

Eşlerinizin tahminleri var mı kızlar? bizimki dün söledi sanki erkek olcak gibi diyo:emir_bebek:
Biz de kız istiyoruz aslında ama eşimin içine erkek doğuyomuş.
ya bide ben hamile montu almayı düşünmüyorum kızlar. onun için kalın hırkalara ağırlık verdim medium alıorumki sonrada giyebileyim. zaten hırka manyaklığı var bende. acaip seviyoum kaydirigubbakcemile2

Ben de onu düşünüyorum ya.Benim kabanlarım dar hep.E 1 kış için de 200 300 e mont mu alıcaz.E almayıp da napıcan.Ablam göbeğim çok üşüyo diyodu

ben hamile kalmadan önce 34 bedendim. bütün kotlarım dar ve dar paça. hiçbiri olmamaya başlayınca anneme gittiğimde annemin kotlarına saldırdım. sağolsun 5 tane verdi. ama şimdi onlarda olmuyor.( annem 38 beden) ben bu kış taytlarla kalın tayt gibi çoraplarla uzun tüniklerle idare edicem. zaten dün yeterince sinirim bozuldu eski kışlıklarımı ayırıken bunu giyemem bunu giyemem eee bunuda giyemem diyeee:oklava:
aynen gamzecim benimde herşeyim micik ufacık dapdar... sıkıyor hepsi bende tayt ve tuniklerle geçiricem eşime inattt kaydirigubbakcemile2 hem ben o kadar bol şeyler giymekte istemiyorumm normal triko kazaklardan alıcam ama uzun boylarından tunik niyetine giymek içinn :ecrin_bebek:

ay kızlar benım başım çok kötü ben kaçıyorum belki biraz uyurumda düzelir
kendinize iyi bakın byeee

Geçmiş olsun canım uyu uyu benim yerime desenağlama
hepinize günaydın arkadaşlar dün akşam pat diye iki cümle yazıp çıkmak zorunda kaldım ikili testlerini yaptırıp güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza maşallah diyim tekrar inşallah kan değerlerimiz de güzel çıkar rahatlarız ...hepinize iyi günler çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar dilerim...

günaydın canım sen de çalışıyomusun?

boncuk32 kullanıcısından alıntı
günaydın tatlımmm teşekkür ederiz gerçi ben çalışıyorum ama formdan çıkamıyorum ki bi çıkabilsem çalışıcam wallaa kaydirigubbakcemile3

nidahcım evet canım işyerindeyim mide bulantısı bu aralar pek çalıştırmadı işler iyice birikti motivasyon topladığım anda işbaşı yapıcam :kedi: henüz kendime gelemedim muhasebe yapıyorum benim işim vergilerle tarihlerle onun için karışan görüşn yok rahatım allahtan...

günaydın tatlımmm teşekkür ederiz gerçi ben çalışıyorum ama formdan çıkamıyorum ki bi çıkabilsem çalışıcam wallaa kaydirigubbakcemile3

en sonunda atılıcaz işten evden rahat rahat yazışırız canım allahtan ablamla çalışıyorum idare ediyokaydirigubbakcemile3

Cloerko canım senin avatardaki tshirt de 50 liraymış....akannehir

bayanlar ya aklıma ciddi bişey takıldı dün doktora da sordum sağolsun bayağı yardımcı oldu. Dedimki doktor bey domuz gribi aşısı olmalı mıyız. Dediki bulursan ol mutlaka ...Ya bu gelen maillere felan pek rağbet etmeyelim arkadaşlar sorun doktorlarınıza mutlaka bakın grip tehlikeli ilk kez karşılaşıcaz bağışıklığımız yok bide ateş yapıyomuş hepiniz bi arayıp sorsanız doktorlarınıza bi fikir olsa bize ...

nidahcım evet canım işyerindeyim mide bulantısı bu aralar pek çalıştırmadı işler iyice birikti motivasyon topladığım anda işbaşı yapıcam :kedi: henüz kendime gelemedim muhasebe yapıyorum benim işim vergilerle tarihlerle onun için karışan görüşn yok rahatım allahtan...

Oh canım güzel vala Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile5
Benimkide söyledi erkek adamın erkek evladı olur dedi ama sonra kıvırdı ya kız olursa ozaman erkek damadı olur dedi

çok hoş ya:roflol:

işte canım ben de güvenmiyorum ama doktorum üç büyük şirketin aşıları türkiyeye getirdiğini onun için güvenli olduğunu söyledi problem şu doktoruma sonsuz güveniyorum ikilemde kaldım inan hiiç içimden gelmiyo diğer doktorlar ne diyo onu merak ediyorum

gamzecim bende eski sağlık bakanını dinledim geçen gün aşı daha dünyada hiçbiryerde uygulanmaya başlamamış sadece bir ülkede test aşamasındaymışız ama bizim devletimiz için halkı zaten gereksiz old. için maşallah bizleri kobay gibi kullanıolar herşeyde bende olmak istemiyorum ama doktoruma danışıcam özellikle D vitamini alın diyorlar. ayrıca birisi daha anlatmıştı adını hatırlamıyorum ama bizim genlerimizle oynuyorlar aşının içinde ne old. ve bize ne enjekte edileceğni bilmiyoruz bizim umursama genlerimiz demişti sanırım onları yok edecekler zamanla bakarsanız zaten günümüzde çoğu kesim uursamaz oldu işimizi umursamıycaz evimizi umursamıycaz annelerimizi umursamıycaz böylece beyinsiz insanlar olup koyun gibi güdüceleğiz demişti çok hak verdim adamaa

Back
X