2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim doktor bana acıdığı için bişey diyemedi heralde adamcağız nasılsın diye sorsa iki saat ağlıyorum midem midem diye açım yiyemiyorum diyorum o da naapsın kilo alma felan diyemedi üç ayım cehennem azabı gibiydi hatırlamıyorum bile yemek yiyip çıkarmamak için uyuduğumu hatırlıyorum ama iki haftadır bulantılarım azalınca hop 2 kilo birden aldım artık bidahaki gidişime azarı yerim heralde doktordan :kedi::kedi:

ay canım çok dikkat etmemiz lazım ben normaldede iştahsızımdır zaten de geçen gece vc ye kalktım birden mutfaktaki yemek aklıma geldi ismini söylemiyim canı çeken olur aslında gece yemek gibi bi alışkanlığım yok ama ne bileyim aklıma geliverdi işte sonra aldım tencereyi yemeğe başladım eşimde rahatsızlandım sanmış koşarak geldi napıyosun sonra yemek yediğimi görünce vay hayin yemek yiyosun beni kaldırmıyosun dedi oda başladı yemeğe sonra baktım tencere bomboş ve saat gecenin 3 ü delikafaduldendelikafadulden

ay canım çok dikkat etmemiz lazım ben normaldede iştahsızımdır zaten de geçen gece vc ye kalktım birden mutfaktaki yemek aklıma geldi ismini söylemiyim canı çeken olur aslında gece yemek gibi bi alışkanlığım yok ama ne bileyim aklıma geliverdi işte sonra aldım tencereyi yemeğe başladım eşimde rahatsızlandım sanmış koşarak geldi napıyosun sonra yemek yediğimi görünce vay hayin yemek yiyosun beni kaldırmıyosun dedi oda başladı yemeğe sonra baktım tencere bomboş ve saat gecenin 3 ü delikafaduldendelikafadulden

valla bende her gece kalkıyorum su meyve yemek ne bulursam yiyorum ne olcek sonumuz bilmiyorum valla

8. haftada dr gittiğimde 180 kalp atış hızına göre kız demişti dr.Dün ebe kalp atış hızını 12. haftadan sonra duyabiliriz dedi.Bi denesek dedim.Deneyelim ama duyamazsak üzülme dedi.135 duyduk.Acaba bebşimin kalbi çok hızlı olduğu için mi duyabildik yoksa erkeğe mi döndü kaydirigubbakcemile3

canım ben de gözüm açıldığından beri eşime eziyet ediyorum zavallı benle yiye yiye kilo alıyo allah yardım etsin valla tek tesellim ekmeği yiyemiyorum ekşii kokusundan tiksindim allahın gücüne gitmesin tatlı yemeye de iki üç gündür başladım şimdilik idare ediyorum ama önüne geçmezsek doğum sonrası çook işimiz var:kedi:

canım ben de gözüm açıldığından beri eşime eziyet ediyorum zavallı benle yiye yiye kilo alıyo allah yardım etsin valla tek tesellim ekmeği yiyemiyorum ekşii kokusundan tiksindim allahın gücüne gitmesin tatlı yemeye de iki üç gündür başladım şimdilik idare ediyorum ama önüne geçmezsek doğum sonrası çook işimiz var:kedi:

valla öyle akşamada annem çağırdı bişey yapmış çok sevdiğim bşey ayyy akşam olsada gidip yesemopuyorumnanaktan

8. haftada dr gittiğimde 180 kalp atış hızına göre kız demişti dr.Dün ebe kalp atış hızını 12. haftadan sonra duyabiliriz dedi.Bi denesek dedim.Deneyelim ama duyamazsak üzülme dedi.135 duyduk.Acaba bebşimin kalbi çok hızlı olduğu için mi duyabildik yoksa erkeğe mi döndü kaydirigubbakcemile3

allahım ya kalp atışı da mı belli ediyomuş bu doktorlar biliyo da söylemiyo bak bak her gidişimde dinliyoruz ay hiç sormadım ki kaç diye dinleyip dinleyip geldim. Bide biraz önce cinsiyet ile ilgili link var ya ona baktım benim kuzunun resimlerine baktım yok saklamış benimki ne yukarı bakan bişey vaar ne yana bakan:kedi:

kayra canım nasılsın

bugün daha iyiyim cnm sabah harici kusmadım ama bel ağrım var kalçalarım ağrıyo anlamadım gitti

ben dün dr uma sordum duyabilirmiyiz dedim ben önermiyorum 7. ayda nstyle duyucaz zaten dediopuyorumnanaktan

kızlar sinir oldum ne alıntı yapabiliyorum ne cevap yazabiliyorum iki saattir ne oluyo bu siteye anlamadım

Yok öyle değilmiş o eşimde dr a sordu 7 haftalıktı duyduğumuzda 140 civarıydı eşimde çok hızlı değilmi dedi zamanla azalıcak demişti dr

ben dün dr uma sordum duyabilirmiyiz dedim ben önermiyorum 7. ayda nstyle duyucaz zaten dediopuyorumnanaktan[/QUOTE]

Nasıl ya niyeki, ben her gittiğimde doktorum dinletiyo bana ama çok kısa dinletiyor

selmacım senin örgü sayfasına bakmıştım kelebekli gibi olanın battaniyesini düşünüyorum tabii kayınvalıdem yaparsa ben de zayıflamışım iki haftadır iştahsızdım 67,5 ten 65 e düştüm çok sevindim bu gidişle 80 i bulmaktan korkuyodum doğum için de ters etki yapıyokilolar

kızlar konu geçti mi bilmiyorum ama 4. aya girerken tam 1,5 kilo almışım...
Sizler kaç kilo aldınız başından beri...
Doktorum ilk 6 ay kilo almak yok demişti:sinifsinif:

database error mu yazıyo
evet canım ya alıntı yaptım gönderemedim bir türlü dünde aynısı olmuştu yoğunluktan mı oluyo çalışırken bile taip etmeye çalışıyorum geçmişi okuyorum alıntı yapıyorum o ara ama yollayamıyorum sinir oldum

[Nasıl ya niyeki, ben her gittiğimde doktorum dinletiyo bana ama çok kısa dinletiyor[/B][/COLOR][/QUOTE]
banada 2 kez dinletti çok kısa ama 7 ayda dinletiriz filan demedi
selmacım senin örgü sayfasına bakmıştım kelebekli gibi olanın battaniyesini düşünüyorum tabii kayınvalıdem yaparsa ben de zayıflamışım iki haftadır iştahsızdım 67,5 ten 65 e düştüm çok sevindim bu gidişle 80 i bulmaktan korkuyodum doğum için de ters etki yapıyokilolar

çok güzel şeyler yapmışlar ya aslında bu konuda bende çok yetenekliyimdirde örmekten çok sıkılırım annemin örneklerini hep ben çıkarırım ama bebeğim için örerim yani sen seç modeli ben sanada örerim canım

Back
X