2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün daha iyiyim cnm sabah harici kusmadım ama bel ağrım var kalçalarım ağrıyo anlamadım gitti

ben dün dr uma sordum duyabilirmiyiz dedim ben önermiyorum 7. ayda nstyle duyucaz zaten dediopuyorumnanaktan

Ya evet duymuştum burda bi arkadaştan.Kimdi hatırlamıyorum.Dinlemek zararlı demiş.Benim uyuz da hemşirelere bağırıp çağırırken 3 kez sesi dışarı verdi.Biz de gerilmiştik eşimle.Sesi duydukça yumuşadık tabi.Adam hiç ekrana da bakmıyodu benimle ilgilenmiyodu.Hemşirelere bağırırken öylesine sesi açtı.

[Nasıl ya niyeki, ben her gittiğimde doktorum dinletiyo bana ama çok kısa dinletiyor[/B][/COLOR]
banada 2 kez dinletti çok kısa ama 7 ayda dinletiriz filan demedi

çok güzel şeyler yapmışlar ya aslında bu konuda bende çok yetenekliyimdirde örmekten çok sıkılırım annemin örneklerini hep ben çıkarırım ama bebeğim için örerim yani sen seç modeli ben sanada örerim canım[/QUOTE]
banada biri gösterecek şöyle diye ama kayınvalidem çok becerikli bakalım ona ördürmeyi planlıyorum cilve nazla bakalım saol teyzesi örersen resmini koyörnek olur bizede canımnmopuyorumnanaktan

banada biri gösterecek şöyle diye ama kayınvalidem çok becerikli bakalım ona ördürmeyi planlıyorum cilve nazla bakalım saol teyzesi örersen resmini koyörnek olur bizede canımnmopuyorumnanaktan[/QUOTE]

teyzesi yesin onu kız cinsiyetler belli olsunda kendime de sanada örerim

banada biri gösterecek şöyle diye ama kayınvalidem çok becerikli bakalım ona ördürmeyi planlıyorum cilve nazla bakalım saol teyzesi örersen resmini koyörnek olur bizede canımnmopuyorumnanaktan

teyzesi yesin onu kız cinsiyetler belli olsunda kendime de sanada örerim[/QUOTE]
oy canım çok saol onların cinsiyetleri belli olana kadar çatlamazsak öreiz artıkkaydirigubbakcemile3

teyzesi yesin onu kız cinsiyetler belli olsunda kendime de sanada örerim
oy canım çok saol onların cinsiyetleri belli olana kadar çatlamazsak öreiz artıkkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sende bu arada alıntıları çorba yapmışsın kız laelaelaelaelae

ayy ya ben yemek yemeyi özledim valla
ama dr 10 güne kadar bulantıların geçer dedi hemen yüklenme dedi yemeğe kilomu korumaya çalışıyo hatun

Selma bak şimdi benim de canım örgü çekti, ama hiç anlamam örgüden...
Bu yüzden benim kuzuma da örer misin teyzesiiiii:CüvCüv:

ayy ya ben yemek yemeyi özledim valla
ama dr 10 güne kadar bulantıların geçer dedi hemen yüklenme dedi yemeğe kilomu korumaya çalışıyo hatun

kilonu yiyerekte korursun canım (bu da benim tesellim galiba)yemeden nasıl dayanıyosun ya Allah kolaylık güç kuvvet versin bulantıların bian önce geçsin

sende bu arada alıntıları çorba yapmışsın kız laelaelaelaelae[/QUOTE]
sorma canım ya yollayamadıklarımıda yolladım kaydirigubbakcemile3

sağol nsa az kaldı bakalım
ben çıkıyorum kızlar bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere
bu arada şuleyi merak ettim yarın gelir herhalde
hoşçakalın

kilonu yiyerekte korursun canım (bu da benim tesellim galiba)yemeden nasıl dayanıyosun ya Allah kolaylık güç kuvvet versin bulantıların bian önce geçsin
ben de acıkıyom sürekli meyve yoğurt yiyorum aralarda ama çok acıkıyom bu arada eşimin yengesi bizde eşim canımın çektiği benm çok sevdiğim yemeği yaptırmış mesai dolsa da eve gitsem:dance:

Back
X