2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içicem nilay yaaa o kadarda olur ama demi yaniii:içelim:

için tabi canım ya abartmamak kaydıyla ne olucak ...herşeyde katkı var ona bakarsanız domateslerin tadı yook sebzeler kötü kötü herşeyin iyisini bulup katkısız yaşamak için köye gidip ekip biçmek, tavuk , inek beslemek lazım onu da yapamıyacağımıza göre elimizden geldiğince az tüketelim ama canımız isterse de nefsimizi köreltelim yani:kedi:

ekşi elma ve erik mide bulantısına iyi geliyo benimde midem çok kötü of ne zaman geçiçek her gün aynı şekilde uanmak allah mide bulantısı çekenlere sabır versin çok zor

selamlar bayanlar işten kafamı kaldırdım kaçamak yaptım birazkaydirigubbakcemile3 offf hava ne kadar güzel fırsatı olan çıksın lütfen bizim yerimize de gezin ....

hadi bırakın kızlar işleri gezelimmmmmmmm:roflol:kaydirigubbakcemile2

ya ben domuz gribi vaakası nedeniyle okullar tatil edildi evdeyimmm 4 gündür
ama hiç çıkıp gezmedim d.bakırda havada güzel ama hiç çıkasım yok
evde olduğum zamanların tadını çıkarmak istiyorum
çünkü haftanın 5.5 günü işteyimmmmafoldumben

hadi bırakın kızlar işleri gezelimmmmmmmm:roflol:kaydirigubbakcemile2

offf offf vallahi ne güzel olurdu bugün cumartesi olsa fırlar gelirdim kimse tutamazdı kaydirigubbakcemile3 çalışan arkadaşlara allah sabır versin hamile olup da çalışmak çook zormuş inanın insanın başına gelmeden anlamıyo şimdi tüm hamileleri çok çok iyi anlıyorum ne güzel bi tecrube daha ediniyoruz...

ya ben domuz gribi vaakası nedeniyle okullar tatil edildi evdeyimmm 4 gündür
ama hiç çıkıp gezmedim d.bakırda havada güzel ama hiç çıkasım yok
evde olduğum zamanların tadını çıkarmak istiyorum
çünkü haftanın 5.5 günü işteyimmmmafoldumben

Ohh nilay ne güzel canım yaa fırsat bu fırsat yat uyu ye iç gezzzzz kaydirigubbakcemile2
offf offf vallahi ne güzel olurdu bugün cumartesi olsa fırlar gelirdim kimse tutamazdı kaydirigubbakcemile3 çalışan arkadaşlara allah sabır versin hamile olup da çalışmak çook zormuş inanın insanın başına gelmeden anlamıyo şimdi tüm hamileleri çok çok iyi anlıyorum ne güzel bi tecrube daha ediniyoruz...

öyle canım ya.. bu dönemleri de yaşıyorz ya ne kadar şikayet etsem de tabi Allah a şükürler olsunn hepimize anneliği nasip ediyor inşş çok nasipliyiza.s

kızlar bebişşlerin cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra öğreniliyo bu belli olanlar için erken değilmi

yani drlar söylüyo ama kesin konuşmuoylar %80 %70 falan diyolar genelde 12 haftada eğer bebek kendini göstermişse söyleniyoo ama bazı dr lar söylemiyoo tabiiikaydirigubbakcemile5

kızlar bebişşlerin cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra öğreniliyo bu belli olanlar için erken değilmi

10. haftadan sonra oluşmaya başlıyo cinsel organları doktorlar anlıyo ama çoğu söylemiyo emin olmadan genelde 14. haftadan sonra söylüyolarsositososito

9+4 ümde mide bulantılarım geçmedi hala bian önce 12 haftalık olsam allahım bu çok zor bi hamilelik oluyo:roflol:

Allah kolaylık versin
herkesin bünyasi farklı ama ben 13 haftalık oldum hala geçmedi benim hatta mide yanmaları ve ekşimeler öğürtüler arttı her ayda farklı bişey çıkıyo sevinemiyosun bile birinin bittiğine

çokmu moralini bozdum neekötükedihüso

herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş

kızlarrrrr ben sıkıldım işlerden kaçtım geldimmm okuyorum yazılanları ne kadar çabuk ilerliiyor sayfalarrr yaaa

herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş

hoşgeldinn hayırlı olsun inş bebişinn:lepi:zemuszemus

Back
X