2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimplescııııım güzel kızının yuvasını bana da gösterebilir misin?:CüvCüv: Çok merak ettim.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, beyhude80, colerko, KK Pro Üyedimples+, ipeknil, KK Pro ÜyeNurem+, SCHATZı+

bişey sordummmm:oklava:
yardım edin bana en azından yorum yapın
şeker kız candy seven yokmu aranızdaaaaaaa:oklava:
onun dvd sini bulmak istiyorummmmmdelikafadulden

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, beyhude80, colerko, KK Pro Üyedimples+, ipeknil, KK Pro ÜyeNurem+, SCHATZİ+

bişey sordummmm:oklava:
yardım edin bana en azından yorum yapın
şeker kız candy seven yokmu aranızdaaaaaaa:oklava:
onun dvd sini bulmak istiyorummmmmdelikafadulden

Canım sadece yukarıda nicki yazılı arkadaşlara mı sordun bilmiyorum ama benim teyzemde Heidi aramıştı uzun zaman sonra buldu biryerlerden ama nereden sormadım, öğrenirsem sana da söylerim.

ya ben kopyalayamadım bide kilo takip alanı neresi ilk sayfadaki pıt atıyor kalbi yazan yermi
hayır canım kendi profiline gir orada yazıyo kilo takip ama sen orayı doldurduğun için ben kopyalayamadım orayı sil önce sonra kopyala

Canım sadece yukarıda nicki yazılı arkadaşlara mı sordun bilmiyorum ama benim teyzemde Heidi aramıştı uzun zaman sonra buldu biryerlerden ama nereden sormadım, öğrenirsem sana da söylerim.

yok ya onlar online gözüküyodu o yüzden hepsini yazdım herkese soruyorum anlamında
yaaaa ne olur öğrenirmisin nerden bulmuş o kadar netden baktım ama bulamıyorum
çok sevinirim öğrenirsen opuyorumnanaktan

yok ya onlar online gözüküyodu o yüzden hepsini yazdım herkese soruyorum anlamında
yaaaa ne olur öğrenirmisin nerden bulmuş o kadar netden baktım ama bulamıyorum
çok sevinirim öğrenirsen opuyorumnanaktan

ben sana cevap verdim ben bulamadım ama you tubedan izledim bende candy hayranıyım

şulecim bak bunu bir siteden buldum sanırım yok dvd si
arkadaslar bende candynin cd vcd dvd ne bulursam ariyorum ama zor cunku yazar haklari yuzunden iki yazar mahkemelik oldu ve o yuzden ne sonu belli ne dvd si cikabiliyor piyasada olanlarda cok yuksek fiyatlara satiliyor.http://www.geocities.com/anthonycandy/multimedia/spcmovieclip.htm
bu adresten bir kac cizgi film ozeti indirebilirsiniz ama turkce degil

Back
X