Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, beyhude80, colerko, KK Pro Üyedimples+, ipeknil, KK Pro ÜyeNurem+, SCHATZİ+
bişey sordummmmklava:
yardım edin bana en azından yorum yapın
şeker kız candy seven yokmu aranızdaaaaaaaklava:
onun dvd sini bulmak istiyorummmmmdelikafadulden
hayır canım kendi profiline gir orada yazıyo kilo takip ama sen orayı doldurduğun için ben kopyalayamadım orayı sil önce sonra kopyalaya ben kopyalayamadım bide kilo takip alanı neresi ilk sayfadaki pıt atıyor kalbi yazan yermi
Canım sadece yukarıda nicki yazılı arkadaşlara mı sordun bilmiyorum ama benim teyzemde Heidi aramıştı uzun zaman sonra buldu biryerlerden ama nereden sormadım, öğrenirsem sana da söylerim.
shatzi ben yapamadım benim yerime yaparmısın yazıyada baharda gelen yazarmısın
yok ya onlar online gözüküyodu o yüzden hepsini yazdım herkese soruyorum anlamında
yaaaa ne olur öğrenirmisin nerden bulmuş o kadar netden baktım ama bulamıyorum
çok sevinirim öğrenirsen opuyorumnanaktan
dimplescııııım güzel kızının yuvasını bana da gösterebilir misin?:CüvCüv: Çok merak ettim.
ben sana cevap verdim ben bulamadım ama you tubedan izledim bende candy hayranıyım
canımcım ben çalışıyorum kusura bakma arada kaçıp yakalıyorum sizii ama benim bi vcd cim var yarın sorarım onaa buluruz inş.bak hala kimse sallamadı beniiii:mymeka:
Bişey değil canım opuyorumnanaktanshatzi çok saol canım yaptım
cnm ben göbüşümün resimlerini koydumda mecazi anlamda kullanmışkaydirigubbakcemile3
canımcım ben çalışıyorum kusura bakma arada kaçıp yakalıyorum sizii ama benim bi vcd cim var yarın sorarım onaa buluruz inş.
canımcım bende yaptım ama çıkmıyor sanırım görüntüm :)Bişey değil canım opuyorumnanaktan
Ayyyyy evet canım.Ben de baktım şimdi.Yorum ekledim.Maşallah bizim kızımıza :)