- 8 Eylül 2009
- 3.480
- 13
- 158
- 40
görkem anlamadım 8 17 i derken mesai 5 buçukta bitmiyomuydu senin deKızlar ben çıkıyorum 8 17 olduk.İyi akşamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görkem anlamadım 8 17 i derken mesai 5 buçukta bitmiyomuydu senin deKızlar ben çıkıyorum 8 17 olduk.İyi akşamlar
saol canım hosbulduk kaydirigubbakcemile5
saolasın canım opuyorumnanaktan
grıptım gecen hafta
saolsun kocacım hazırladıgı vitamin deposu meyve sularıyla kaldırdı ayağa benı
aman kızlar dıkkat edın nolur yakalanmayın sız grıbe sakın
evet canım ben de dikkat etmeye çalışıyorum ara ara boğazım yanıyo evde dinleniyorum meyve yiyorum hamilelikte atlatmamız da zor olursaol canım hosbulduk kaydirigubbakcemile5
saolasın canım opuyorumnanaktan
grıptım gecen hafta
saolsun kocacım hazırladıgı vitamin deposu meyve sularıyla kaldırdı ayağa benı
aman kızlar dıkkat edın nolur yakalanmayın sız grıbe sakın
nida yaa görkemlerde hafta sonu sapanaca gölüne gitmişler
haksızlık ama bu
sen dağ evi deyince aklıma geldi sende severmisin bilmiyorum ama
boluda abant da olucaksın şimdi yada ağvaa orda da bungolov evleri var ya hem yeşillik ne güzel olurdu demii yaaaabuyrunnnnnnnnn
sorma yaa tugba offfffsositosositooff öyle uyulurdu ki orada şimdi soba da yanacak odunların çıtırdamasını duyacaksın ahh ahh
şu ışınlanma artık keşfedilse ne güzel olurdu valla hemen kocacığımla abanta ışınlanmak isterdim
yada sevgili kocacığım bana süpriz yapsa hadi gidiyoruz gibilerinden bana söylemeden bi bakmışım iki günlüğüne boludayız ağvada olur daha yakın
yaaaaaaaaaaaa
neyse bizde hayalini kuralım nidaaaaaaaa![]()
kızlar bebek cicilerine bakmaktan çok fazla takip edemedim sizi selma moralini bozma canım bende eşimle bir hafta izne çıkmak istiyoruz yakın hemde hoş tatil yapacağımımz yer neresi sizce ağva güzelmidir bu mevsimde ya beni bu gün karnım çok rahatsız etti çok şiş nefes alırken zorlanıyor insan.
şule şeker kızı bende çok izlerdim ama sonunu bende bilmiyorum bak .
iyi akşamlar canımm gamzecim çok güzelmişben kaçtım işleri toparlıyım azcık iyi akşamlar kızlar,yarın görüşmek dileğiyle
aynen cnm benim. beni 1 kere üzdü ve bu son oldu. zaten 1 kere dahaya ben izin vermem. demekki çok içli dışlı olmamak gerekiyormuş fazla muhabbet tez ayrılık derler ya onun gibi.
iyi akşamlar canımm inşallah iyi haberlerle gelirsinbende çıkarım 10 15 dk sonra yarın hastaneye gidicem kızlar ikili test için bana dua edin lütfen iyi haberlerle döneyim bebeğim sağlıklıdır inşallah
inşallah ii haberlerle gelirsin canımselma2429 kullanıcısından alıntı
bende çıkarım 10 15 dk sonra yarın hastaneye gidicem kızlar ikili test için bana dua edin lütfen iyi haberlerle döneyim bebeğim sağlıklıdır inşallah
kızlarr mesai bitiyo ben kaçar görüşürüz..