2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de gördüm o kalpli battaniyeyi çok güzel ben de annemler gelsin internetten seçip ördürmek istiyorum bir örgü battaniye yeter haırlarda çok güzel bir tane hazır beğendim almak istiyom ama eşim dur diyo bakalım artık allahtan para yok şimdi ay sonu ondan da alamıyorum zaman geçsin alırız artık

aynen canım benim eşimde cinsiyeti belli olsun öyle diyo hakllılar aslında biz aceleciyiz , bi de çok alıp evleri doldurmak istemiyorum hediye falan gelcek sonra boşuna masraf olmasın

ben de bir bardak süt bol bol ayran içiyorum....

aynen canım benim eşimde cinsiyeti belli olsun öyle diyo hakllılar aslında biz aceleciyiz , bi de çok alıp evleri doldurmak istemiyorum hediye falan gelcek sonra boşuna masraf olmasın
hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçük parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım

ben de bir bardak süt bol bol ayran içiyorum....
benim de canım bir ara ayran çekiyodu süt içemiyoum ne yazıkki bulantılar geçsin zaten 4.aydan sonra içmek daha gerekliymiş bebek sanırım bizim kalsiyum miktrını azaltıyo bizde süt ypoğrtla karşılayacağız

hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçüki parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım

işte canım alcaz da mesela annem diyo hastane çıkışı baktım başkası diyo şunu alcaktım falan o yüzden acele etmiycem ben, bebek arabası falan büyük parçalara bakcam daha çok bi de ilk doğduğu an giyceklerini alırım az bişey

çok kalabalığız kimse niye yazmıyo yemekte mi siniz kızlar

ben de çıkcam az sonra temizlik yapayım , sonra halim kalırsa ki kalmaz ders çalışayım çok takılıyom nete böyle giderse kpss falan kazanamam ben

slm canımm

hoşgeldin
gamzecim geçmiş olsun baban tez zaman da iyleşir inşallah canımm rabbim sağlığını verir inşallah tıfff seninde gözün aydınn

saolasın canım yaaa allah hepimize mutlu haberleri duyurmak nasip etsin..:Saruboceq:

hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçük parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım

ama hediyelerin büyük gelmesi daha iyi bence, bende büyük götürürüm hep, çünkü hemen büyüyolar inik kıyafetde öok oluyo kalıyo öyle yepyeni

kızlar size ek vitamin verdimi dr. benim elevit + tydferon(demir) + osteorocare (kalsiyum magnesyum) üç tane ilacım oldu bana çok geliyor :umursamaz:

ya benim doktorum bana vitamin felan vermedi onlar senin iştahını açar ilerleyen haftalarda vercem bu vitaminler sana lazım çünkü bebeğe diil dedi..

opuyorumnanaktanhaydi grşrz kızlar kendinize çok iyi bakınopuyorumnanaktan vitamin her doktor vermiyo o yüzden kafaya takmayın

ben de vitaminleri içemiyorum midemi bulandırıyor..kokususu ve tadı...

işte canım alcaz da mesela annem diyo hastane çıkışı baktım başkası diyo şunu alcaktım falan o yüzden acele etmiycem ben, bebek arabası falan büyük parçalara bakcam daha çok bi de ilk doğduğu an giyceklerini alırım az bişey
doğru benim görümcemde oraya gelince alacaz zaaten diyo onlar gelene kadar almam zaten ama o battaniyeyi alcam çok hoşuma gitti

ama hediyelerin büyük gelmesi daha iyi bence, bende büyük götürürüm hep, çünkü hemen büyüyolar inik kıyafetde öok oluyo kalıyo öyle yepyeni
yok canım hediyeler büyük geliyo onun için bizim küçüük kıyafetler almamız gerekir diye öyle dedim

bana vitamin verdi doktorum bir tane testlerim güzel çıktı zaten başka bişey vemedi

hayırlı cumalar güzel anneler ben kk ya giremiyorum kaç gündür şimdi bile arada kesiliyor ptesine kadar gelemiycem misafirim var haberiniz olsun öpt bebeklerinizi

Back
X