2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

yeni gelen bebişlerimiz de hoşgeldiler :)

bugün tüm gün dışarda olacağımdan erken erken güncelledim listeyi, bugün doğacak olan kuzucuklar da tabloda artık :)

hayırlı uğurlu olsunlar ailelerine..Allah uzun, güzel ,sağlıklı bir ömür nasip etsin..
güzel nisan annelerimizin de gözleri aydın.

anneler toparlayınca da haber verirler, eksik bilgileri de gireriz artık :)

zeynepcim eğer bu gece dourmazsam yarın 8.30 gibi sezeryana gircem canım bilgilerimi veririm sonra girince.. ama yarın kızım tam 40 haftayı dolduracak adıda zeynep ecrin olcak hayırlısyla tahmini doğum tarihimizde 7 nisandı zaten şimdiden çok saol canım

zeynepcim eğer bu gece dourmazsam yarın 8.30 gibi sezeryana gircem canım bilgilerimi veririm sonra girince.. ama yarın kızım tam 40 haftayı dolduracak adıda zeynep ecrin olcak hayırlısyla

ooy, adaşım geliyor desene :)
maşallah kuzuna.
hayırlısı olsun canım benim.
yarın sabah keyifle, sana dualar ederek ekliycem prensesini listeye..

Allah yardımcın olsun

bizde geldik bizdeeee.38 haftalık sezeryan (genel anestezi),oğlum poyrazım 3480 gr.50 cm sağlıkla dünyaya geldi.darısı herkesin başına.

[COLOR"]kızlar 14 nisanda sezeryan olacaktım ama oğlusum 6 nisanda gelmek istedi.sezeryanla doğum yaptım tuna berkay 37+5 3kg170gr 51 cm doğdu="DarkOrchid"][/COLOR]

canim mehtap demisim kusura bakma zeynepcim yerimseniben
bagisla ne olur karistirdim

ayrica cok sagol degisikligi yaptigin icina.s

rica ederim canım, hiç önemli değil :)
diğer topicleri falan karıştırıp öğrenmeye çalışıyorum kim kaç haftalık hamileydi, bebişine ne isim koyacaktı diye..
demek karıştırmışım senin kızın adı da idil olacak diye.
neyse, fıstık hanım kusurumuza bakmasıni, düzelttik hemen :)

adıyla yaşasın hümeyracık.
senin de gözün aydın... Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin..

yeni doğan bebişlerimiz de hoşgeldiler dünyaya :)
annelerinin de gözü aydın..

listemiz gittikçe kalabalıklaşıyor, ne güzel yaa:)

buket asudecim de doğumdadır şimdi, Allah yardımcısı olsun..

darısı da biz bekleyenlerin başına.....

Rabbim tüm nisan bebeklerine hayırlı sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah.. hoşgeldiler hayatımıza... hoşgeldiler dünyamıza...

doğum yapan tüm annelerin gözüm aydın.. güle güle sağlıkla büyütsünler yavrularını..

doğum yapıcak olanları da allah sağ salim kurtarsın inş.. sağlıkla alsınlar ayvrularını kucaklarına..

son gelen bebişlerimiz hoşgeldiler... allah analı babalı büyütsün hepinizi teprik ediyorum arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah.

hic önemli degil canim benim
güzel dileklerin icin cok cok tesekkürler
tez zamanda sende al yavrunu sag saglim insallah
gerci baya az kaldizemuszemus

5 nisanda neptunee de almış yavrusunu kucağına :)
normal doğum olmuş, nisan kuzusunun sağlığı da yerindeymiş...
onu da ekledik hemen listemize..

çok şükür, gözleri aydın..
minik ebru da hoşgeldi dünyayaa :)

oyyy dün tuğbacım da yapmış doğum..

kaan paşa gelmiş sonunda :)
çok bekletti anneciğini, çok gözletti yolunu ama çok şükür sağlıkla sıhhatle doğmuş..

gözleri aydın ailesinin, hayırlı olsun

hamileliğim boyunca hep sizi takip ettim ama hiç yazı yazmadım.şimdi bebeklerin doğduklarını gördüğümde o kadar çok mutlu oluyorum ki anlatamam.9 ay sonunda gelen mucizeler..bizde sıramızı bekliyoruz artık.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..tüm annelerimizi tebrik ediyorum..

yeni gelen bebeklerimiz hayırlı olsun.sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsünlar inşallah.
artık ben de almak istiyorum bebeğimi kucağıma...
beklemekten sıkıldım.

kızlar şimdi tuğbanın yanından geldim bebekte tugbada çok iyiler 3990 53 cm olarak dünyaya geldi kaan egemen bey çok tatlı en sonunda sağ sağlim geldi hepinize selamı var kızlar birazdan resmini yüklicem kaan beyin ben bakamaya doyamadım valla allah geride kalanları kurtarsın

canım, sağolasın haber verdiğin için.. hemen ekledim listemize :)

gözü aydın tuğbamızın..:)

kaan'ın da resmini gördüm, pek güzel.. yüzü gibi güzel olsun ömrü de inşallah :)

deniz de doğurduuuu.. :)

normal doğumu o kadar istemesine rağmen sezaryen oldu ama n'apalım..
oğluş sağlıkla geldi ya, çok şükür..
mehmet salih'imizin upuzun, sağlıklı, mutlulukla dolu, bol paralı, huzurlu bir ömrü olsun, güzel anacığının da kıymetini bilsin inşallah..

denizciğimin de gözü aydın :)
en kötü gününüz böyle olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…