2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

ayyy denizim doğurdu.. çok istedi ama normal gelmedi sıpa.. olsun sağlıkla sorunsuz gelmesi yeter... mehmet salihimiz sağlıkla geldi dünyaya çok şükür.... canımın içi... denizcim gözün aydın bitanemm... sağlıkla büyüsün oğluşun.. mutlu,huzurlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah...

bu arada tuğba ve diğer doğuranlarada gözleri aydın olsun diyorum... sağlıkla büyüsün evlatları inşallahh...

kızlarr.. tam 30 nisan meleği doğmuş şu ana kadar bildiğimiz...

tüm doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın kaderlerine inşallah.. sizlerin de gözü aydın...

bize tebrik msj.ı yazanlara da çok teşekkürler tekrardan genel olarak.. :)

ayy bir topiğe yazsam diğerine vaktim olmuyo.. birine girip baksam geçmişe yetişemiyorum.. genel olarak yazdım.. kusuruma bakmayın nolur... 2 çocuk annesi olmak zor zenaat :)))

slm kızlar yarın sabah yani 09 nisan da spinal sezeryana giriyorum..bebeğim doğduktan sonra kısmetse bilgileri girerim artık..hepinizi öpüorum

doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

bizede güzel dileklerini yollayan herkese teşekkürler......

zeynepcim bilgilerimizi yazmışsın çok teşekkür ederiz.ellerine sağlık.göktuğum 49 cm ve 3450 gram doğdu.ay yazmadığım başka bişey var mı unuttum.varsa yazarım yine.....

kızlar bizde geldik çok şükür evimize 3200 doğdu kızm 50 cm yeni gelenlerde hoşgelmişler allahım bu ne büyük mutluluk çok şükür çok şükür

Selamlar kızlar
Bizde dünyaya geldik çok şükür
06/04/2010 gerçekleşen beklenen 17/04/2010 2800 gr 49 cm / Normal Doğum.
Allah kalanlara da hayırlısı ile nasib etsin :))

rica ederim bi tanem :)

tüm bilgileriniz tamam, göktuğ beyi öpüyoruz kocaman :)

hayriyecim almıştır yavrusnuu kucağına.. umarım sağlıkları iyidir.. gözleri aydın olsun..

zümmincim, gölgeler, sizleri de ekledim listeye :)
hoşgelmiş bebişleriniz..
ilk sayfadaki listeye bakarsanız, orda eksik bilgileriniz var bikaç tane, isterseniz eksikleri yazın, ben de tamamlayayım nisan kuzularının bilgilerini :)

tekrar gözünüz aydın diyeyim..Allah ağız tadıyla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Canımcığım bir kızım oldu, Adı ebrar :))
liste bayaa uzamış ne güzell

bu arada ymer de almış bebeğini kucağına :) güzel haberini nisan anneleri topicinde gördüm, onu da ekledim listeye hemenceciiik..

gözün aydın canım benim, sağlıkla büyüt inşallah..

Canımcığım bir kızım oldu, Adı ebrar :))
liste bayaa uzamış ne güzell

nisan bebişleri tayfamızda kızlar çok azınlıkta, o yüzden küçük hanımlar pek kıymetli :)
gözün aydın tekrar canım.
ismi de ne güzelmiş...

dediğin gibi de bayaa bir doğan bebeğimiz oldu..
her gün ikişer üçer güzel haber geliyor :) benim de içim içime sığmıyor :)

Allahimmm daha nisanin dokuzu delikafadulden
hay masallah masallahh masallahhhh :dance: :dance:
zeynepcimmmm canim benim ellerin kollarin dert görmesinn liste her daim yepyeni
sen dogurunca kala kalicaz bence kaydirigubbakcemile3
doguran annelerimiz tebrik ederimmm bebislerinide kocamannn öperimmm :asigim:
ayyyhh artik darisi bizim basimiza kizlar :icecream:

canımm :) sağolasın...
o kadar keyifle güncelliyorum ki kelimelerle anlatamam..

kendimi gazinolardaki "ooo ayşe hanımlar da gelmişler, hoşgeldiniiiz, buyrun buyrun" diye çığıran piyanist şantörler gibi hissediyorum :)
sürekli bi "ooo , bugün de kimler doğurmuş, hoşgelmişler bebişleer" modundayım :))

ben doğurunca da arayı çok açmam inşallah :) hastanede internet varmış zaten, bilgisayarı da götürücem, diloş uyurken eklerim ben doğuranları :)

bu arada dediğin gibi, daha ayın 9'u ve şu listemizin güzelliğine bak :))
doğuramayanlar azınlıkta kaldık valla
toplaşıp göbekleri tokuşturup doğum duasına mı çıksak napsak :)

cikalim cikalim valla :roflol:
benimkinde tik yok anacim tikkkk,hergün yikanip sac bas yapmaktan biktim valla
anliyorum seni canim bende albümleri yaparken büyük bir zevkle yapiyorum valla cok hosuma gidiyor
sancin falan varmis okudum diger topikte bakalim belki bekletmez senin minik cadi seni :asigim:

zeynepcim benim oğluşumda 50 cm 3.500 gr doğdu.. ismi ahmet melih.. bilgilerimizi güncellersen çok seviniriz...

buarada tüm doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim.. allah analı babalı büyütsün..

zeynepcim sanada hayırlı doğumlar canım benim.. sezaryandan çok korkan biriydim ama benimki süper geçti gülerek girdim doğuma.. pazar öğlen doğum yaptım pazartesi sabah çıktm hastaneden.. bebğimle hep kendim ilgileniyorum.. inşallah seninkide benimki kadar güzel geçer tatlım..Allah yar ve yardımcınız olsun..

34 tane olmuş maşallah
hepinizi tebrik ederim bizim de az kaldı bakalım ne zaman gelecek darısı başımıza arkadaşlar hayırlı ve kolay doğumlar dilerim kalanlara, doğan bebişlerede sağlıklı ömürler dilerim.

kızlarrrr bizz doğduk geldik kaanla bilgilerimizi düzeltelim dedik: genel anestezi sezeryan ile 7 nisan da 40+4 de doğdu kaan paşa.:asigim:
3990 gram 53 cm tosun oğlum doğduktan 2 gün sonra 3650 grama düştü :çok üzgünüm:

zeynepcim ilk bilgiler birazcık değişti güncellersen sevinirim canım inatçı oğlum malesef doğal yollarla gelmediopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…