2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

kızlar doğum yapan tüm arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun.rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin..........

söylemeden geçemeyeceğim zeynepcim,jalecim ve gülsemincim ellerinize sağlık arkadaşlarım

arkadaşlar malum bebiş olunca düzen oturana kadar çok sık giremiyoruz:)
o yüzden toplu bir göz aydını dilicem kusuruma bakmayın:)
bebeği doğan bütün güzel nisan annelerinin gözleri aydın olsun, bebişleri sağlıklı, ömürleri uzun olsun. bütün nisan bebişlerine kocaman bir maşallahh

canım, sağolasın :)

kızlar, bu arada bugün birperi ve zselen de sezaryene giriyorlar..

ayşecim, selencim.. güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar..
umarım kolaycacık atlatırsınız, nisan kuzularımız da sağlıkla sıhhatle doğarlar..

hiyyyyy

canım arkadaşım ,sinemcim aradı şimdi..

o da almış yavrusunu kucağına..
gel oğlum gel diye diye getirtti çocuğu :))
beyin gücü dedikleri bu olsa gerek :))

4.200 gramlık tosuncuğunu normal doğurdu üstelik :)
gözün aydın güzelim..Allah ömrünü uzun etsin oğlunun, en kötü gününüz böyle olsun...

yeni doğum yapmış arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun.
Allah mutluluğunuzu daha da arttırsın inşallah.

selam kızlar...benim oğlumda 6 nisanda spinal sezeryanla dünyaya geldi...maalesef zorlu bir süreç geçirdik biz..doğumda ciğerlerine su kaçtı 2 gün yoğun bakımda kaldı..bende bebeğimi 2 gün sonra görebildim tabii(((çok önemli birşeyi yoktu ama hemen kucağıma alamamak çok kötüydü(((eve geldikten 2 gün sonrada sarılık oldu ve 1 gece yattık yine hastanede...şimdi turp gibi maşallah...3,640 gr 51 cm doğdu

bebeği küveze giren varsa yeni doğum yapacaklardan mutlaka mama takviyesi yapıp çok çok iyi besleyin..çünkü küveze giren bebekler %90 sarılık oluyorlarmış anne sütünü hemen alamadıkları için((

doğum yapan arkadaşlar tekrar hayırlı olsun..yapacaklarda Allah kurtarsın inşallah...

doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bebişler pek sık giremediğim için takip edemiyorum bu arada esros geçmiş olsun

zeynocum bende sezaryen oldum listeye yazabilirsin orası ? ydi

Allah bütün bebeklerimize sağlıklı, uzun ve hayırlı bir ömür versin. Minik meleklerimiz tek tek geliyor. Rabbim onları korusun.

yeni doğum yapanlar var gördüğüm kadarıyla ama isimlerini hatırlamıyorum sinemciim dışında :)
hepsinin gözü aydın.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... uzun hayırlı ömürleri olsun...

bu arada görüşemedik,denk gelemedik birkaç gündür.. bir değişiklik yoksa durumda dünürüm de yarın doğurucak :) Rabbim kolaylık versin.. sağ salim kucağına alıcak inşallah dila kızımızı... dualarım seninle canımın içii...

fıstıklar, son haberlerini verenleri listeye ekledim.

yeni doğum yapanlara da hayırlı olsun diyeyim tekrar..

ben de yarın 12.30 itibariyle 41. nisan annesi olucam inşallah :)
nazar değmesin bana tü tü tüü diyeyim :))

bikaç gün giremezsem, listemizi aksatırsam kusuruma bakmayın..
ilk fırsatta gelip kuzularımızın listesini güncelliycem..

bu arada kendinize de, minişlerinize de iyi bakın..

refişim, canım dünürüm onca telaşının arasında benim günümü de unutmamışsın.. bi tanesin..Allah razı olsun duaların için... hayırlısıyla gelininin güzel haberlerini vericem inşallah :)
utku'mu öp, görüşürüz :)

Hayırlı olsun allah meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok sağolasın canım arkadaşım benim.Birazcık yordu ama olsun.Her işte hayır vardır...

amin canımcım insallah .Darısı sana olsun şu an zaten doğumdasın canım.Allah kurtasın...

Ayy çok güzel yaa hayırlısı ile aldınız bebeklerinizi kollarınıza...Okudukça içim pırpırr oldu allah bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eylesin inş.Bu zorlu ve güzel yoldan kimseleri geri çevirmesin...Allah sağlıklı sıhhatli ve mutlu nice uzuunn ömürler nasip eylesin yavrularınıza inş...

doğum yapan herkese gözünüz aydın diyorum
ınşallah sağlıklı mutlu bir şekilde büyütürsünüz güzel bebeklerinizi
bende 3 nisan annesiyim aslında mart annesi olucaktım ama kızım yerini çok sevdiğinden gelmedi bir türlü
genel anestezi ile sezeryan oldum 1 hafta sonunda kendimi anca toparlayabildim bebeğimle çok daha fazla ilgilenebiliyorum
Rabbim bu mutluluğu kimseden esirgemesin.
Doğum yapacak diğer nisan annelerine de Rabbim kolaylıklar versin
derler ya bir nefeste kurtulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…