2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

ay nasıl şaşırdım yaaa maşallah ne kadar aceleci davranmış ama kilosu ii çok şükür inşallah en kısa zamanda annesinin kucağında olur:)

ayyy çok şaşırdım ilk bebeğimiz geldi demek çok sevindim
hayırlı olsun inş en kısa zamanda evine gidiverir
bizimkinide korkudan hıçkırık tuttu ::))))

aman allahım ya başlığı görünce nasıl heyecanlandım nasıl tuhaf oldum ben yaa..çok yaklaştık deilmi kızlar yaa büyük buluşmaya..allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.açılşımızı utku bebek yaptı allaha emanet olsun utku bebek.bian önce sağlığıyla kavuşsun anacığına inşallah..

Maşallah ilk boncuğunuz gelmiş nisan anneleri... Allah ikisine de sağlık versin. ınşallah bir an önce döner evine sağlıkla aceleci melek opuyorumnanaktan

RAbbim sağ salim annesine kavuşmayı nasip eylesin inş.Çok sevindim RABBıM bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eylesinnn

Allah analı babalı büyütsün.En kısa zamanda annesinin kucağında olur inşallah ilk nisan pıtırcığı.

hey maşallahhhhh

bu kadar acelecisin güzel bebek...
inşallah annenin o güzel,sıcaık kollarına bir an evvel kavuşursun..........

MaŞallah ılk bebeĞımıze...ınŞallah saĞlıkla annenın kucaĞında olursun...hayatında her ıŞ yolunda gıder ınŞallah...uzun bır yol senı beklıyor Şımdı,bazen yorulacaksın bazen durup dınleneceksın ama ınŞallah tÜm nısan bebeklerı gıbı hep yanımızda hep annecıĞının koynunda olacaksın....saĞlıkla ınŞallah......teyzesının kuzucuĞu.............

Zaman ne hızlı. En aceleci miniğimiz geldi. ınsan nasıl heyecanlanıyor. ıns utku biran önce evine gelir. Rabbim onu korusun. :Saruboceq:

ayy bu listeyi gördümde öyle duygulandımki inşallah vakti zamanı gelince hep birlikte dolduracağız bu listeyi
rabbim sağlıkla kavuştursun utku bebeği annesine

neeeeeeee nisan melekleri miiiiiiii delikafadulden
yaaa ne kadar çabuk qeçio zamannn durun yavaş qelin yaaa
ben haziran annesi olucam ve ay ay burdan annelerin hazirana doğru yaklaştıklarını qördükce
korkuyorum yavaş olun kızlar yaff bilmiyorumkismile

ilk melegimiz hosgelmis
bütün nisan annelerini duygulandiran bu melegi sag saglim annesini kucaginda görmek istiyoruz yarabbim insallah hersey yolunda gidecek
annesi ona cok iyi bakmis insallah oda annesinin yüzünü güldürecek
hosgeldin utku bebek

oyyy canim benim yha ,Rabbim insallah arkadasimizin kucaginaa vermeyi nasip eder

oradan mutlu mesut ayrilirlar :Saruboceq:

çok şaşırdım inanamadım gözlerim doldu kalbim fırladı yerinden sanki.çokk heyecanlandım.umudumsunbebeğim gözün aydın olsun..rabbim en kısa zamanda toparlanmanızı nasip eder inşallah. maşallah aceleci bebeğine de sana da...

maşallah kızlar açılışı yapmışsınız sizde hayırlı olsun ilk bebişiniz dewamı zamanında gelenlerle dolsun inşallah... ben de mart annesiyim fakat şubatta doğum yapacağım muhtemelen çünkü açılmam war we sancılarımda oluyor arada bi ptesi tekrar kontrole gideceğim açılma arttıysa hafta içi flan doğurabilirim bakalım hayırlısı olsun... ama ben çok sewdim hamileliği we daha yaşamak istioruuuuumbayanssulusmile
hepinize hayırlı doğumlar..

ilk bebğiniz hayırlı olsunn..
en kısa surede evıne de gelır ınsallah.
bende hazıran annesıyım gözüm korktu vallahı.
azkaldı bizede.
nisanın ılk bebegıne saglıklı uzun bı yasam dılıyorum

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için hasret canım bende sevdim hamişliği ama kuzucuğumuda merak etmeden olmuyo zamn çabuk geçsin kucağıma alıp koklamak istiyorm bende sana hayırlı doğumlar canım inşallah güzel bir doğum hikayen olurda bizlerle burada paylaşırsın canım benim:CüvCüv::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…