2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

annemizi tebrık ederım acelecı bebişimiz gelmiş hoşgeldın utku bebek çok şaşırdım bebışın kılosu falan ıyı sukurler olsun durumuda ıyı olur ınsallah saglıkla kalsın canım benımmm duygulandım valla

allahım sağlıkla anneciğine kavuşmayı nasip etsin gözünüz aydın kuzuluarınız sağlıkla gelir inş

Allah sağlık versin analı babalı büyüsün işşşallah! Çok heyecanlandım valla kızlar bizimkilerde böyle acele ederse yandık! dur kızım dur assscık daha sabret sen! Daha yapılacak işler varbilmiyorumkismile

Aceleci Utku bebek, Allah sana güzel ve uzuuuuun, sağlıklı bir ömür nasip etsin, bir an önce annenin babanın kollarında ol

Utku bebek aceleci davranmış biraz...Allah anneciğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah....

hoşgelmişş..baya bi erken gelmiş..inşallah en kısa sürede kuvözdende çıksın anesinin o mis kokusunu içine çeksin..

aman yarabbiiiibilmiyorumkismile
hayırlısı olsun ilk nisan bebeğimiz...
bende haziran annesi olucam inşallah
bizimdemi şimdik yaklaştı doğum ufaktan
hiçte korkmuyorum tammmıeyvahedigeldismile

kızlar ben geldim oğluşum küvezden çıktı ameliyatını oldu 2 hafta sonra taburcu oluyor inşallah 2 hafta sonra kollarımda melegim bu arada konuyu açan arkadaşa tşk ederim darısı sizlerin başına inşallah çok güzel bir duygu o anı yaşamak dogdugunu görmek ben gögüsümden daha süt emziremedim ama 2 hafta sonra inş. o duyguyuda yaşayacagım

canım gözün aydınnn.. öyle sevindim ki küvözden çıkmasına.. maşallah utku bebeğe..çok erken doğmasına rağmen bu kadar kısa sürede çıktı küvozden.. rabbim nazarlardan korusun inşallah..:Saruboceq:

tşk ederim cnm oğluşumun küvezden erken çıkmasının sebebi kilosunun iyi olmasıydı çok şükür opuyorumnanaktan

canım gözün aydın bitanem demek 2 hafta sonra annesinin kollarında olacak şükürler olsun rabbime canım benim kokusunu bizim içinde içine çek utkuşumuzun canım sağlıcakla kavuşmanız dileğimleopuyorumnanaktan

canım benim, rica ederim ne demek :)

güzel haberlerinle o kadar mutlu ediyorsun ki bizi anlatamam..
bak ilk başta 3 ay kuvözde duracak dedin, sonra 1 oldu... ama senin oğlan durur mu, anasını istiyor belli ki, hemencecik toparlandı... 2 hafta sonra koynunda olacak inşallah..

sonra ben bu listeyi güncelliyceeem, bebeğin durumu kısmına "anasının yanında" yazıcam :) sen de bize annelik nasıl oluyormuş, uykusuz geceler nasıl geçiyormuş, yenidoğan bakımı nasılmış onunla ilgili deneyimlerini anlatacaksın :)

çok öpüyorum güzelim. gözün aydın tekrar.

canıııım şükürler olsun öle güzel günler bekliyoki sizi inşallah bir an önce emzirecen, bizede utkumuzun fotolarını gönderecen
aman yarabbiiiibilmiyorumkismile
hayırlısı olsun ilk nisan bebeğimiz...
bende haziran annesi olucam inşallah
bizimdemi şimdik yaklaştı doğum ufaktan
hiçte korkmuyorum tammmıeyvahedigeldismile
bende hiç korkmuyom canım yaa arada bi nasıl çıkacak bu çocuk ordan diyorum ama allahım yolunu verecek inşallah.. hem ilk aylar çok çabuk geçiyoda son iki ay çok zor.... dua et bizim için olurmu

umudumsunbebeğim cok sevindim iyi haberlere..7,5 aydan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum seninki 32 hft,iri bi bebek hem de maaşallah,atlattı.bu bekleyiş cok heycanlı..

Maaşalah bebeğinin kilosu gerçekten çok iyi Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Canım tek dileğim emzirememene rağmen sütünün azalmaması için elinden geleni yap özellikle de erken doğum olduğu için kendini sakın üzme bak Allaha şükür bebeğin ne kadar sağlıkla ilerliyor bol bol emzirirsin inşallah yavrunu hemencik toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…