- Konu Sahibi XIXki Kedili Deli
-
kızlar ben geldim oğluşum küvezden çıktı ameliyatını oldu 2 hafta sonra taburcu oluyor inşallah 2 hafta sonra kollarımda melegim bu arada konuyu açan arkadaşa tşk ederim darısı sizlerin başına inşallah çok güzel bir duygu o anı yaşamak dogdugunu görmek ben gögüsümden daha süt emziremedim ama 2 hafta sonra inş. o duyguyuda yaşayacagım
canım gözün aydınnn.. öyle sevindim ki küvözden çıkmasına.. maşallah utku bebeğe..çok erken doğmasına rağmen bu kadar kısa sürede çıktı küvozden.. rabbim nazarlardan korusun inşallah..:Saruboceq:
kızlar ben geldim oğluşum küvezden çıktı ameliyatını oldu 2 hafta sonra taburcu oluyor inşallah 2 hafta sonra kollarımda melegim bu arada konuyu açan arkadaşa tşk ederim darısı sizlerin başına inşallah çok güzel bir duygu o anı yaşamak dogdugunu görmek ben gögüsümden daha süt emziremedim ama 2 hafta sonra inş. o duyguyuda yaşayacagım
canıııım şükürler olsun öle güzel günler bekliyoki sizi inşallah bir an önce emzirecen, bizede utkumuzun fotolarını gönderecenkızlar ben geldim oğluşum küvezden çıktı ameliyatını oldu 2 hafta sonra taburcu oluyor inşallah 2 hafta sonra kollarımda melegim bu arada konuyu açan arkadaşa tşk ederim darısı sizlerin başına inşallah çok güzel bir duygu o anı yaşamak dogdugunu görmek ben gögüsümden daha süt emziremedim ama 2 hafta sonra inş. o duyguyuda yaşayacagım
bende hiç korkmuyom canım yaa arada bi nasıl çıkacak bu çocuk ordan diyorum ama allahım yolunu verecek inşallah.. hem ilk aylar çok çabuk geçiyoda son iki ay çok zor.... dua et bizim için olurmuaman yarabbiiiibilmiyorumkismile
hayırlısı olsun ilk nisan bebeğimiz...
bende haziran annesi olucam inşallah
bizimdemi şimdik yaklaştı doğum ufaktan
hiçte korkmuyorum tammmıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?