2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

canım gözün aydın 41 kere maşallah utkuna da. bak annesi sana kavuşmak için oğlun neler yapıyo. inşallah sayılı gündür çabuk geçer hatta belki ondan bile önce alırsın kollarına bu arada geçmiş olsun tatlım. allah acil şifalar versin inşallah

umudumsun bebeğim... canımm geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum öncelikle...bakk ne kadar az zaman kaldı gördünmüü.. 3 ay diyolardı bi de.. inş. bundan sonra herşey yolunda gidicek ve oğluşumun adaşıyla :) birlikte sağlıklı uzuuun bi ömür süreceksiniz canımm..

canım ya inanki daha yeni gördüm topiğe yazarsın diye bekliyodum.çok sevindim canım.haberlerin iyi olmasına.rabbim bir an evvel evinizde getirmeyi ve emzirmey nasip etsin.ay eve geline yaz hemen tamam mı merakta bırkma bizi

tebrikler utku bebeğe.....umudumsun bebeqim canım arkadaşım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işallah amin..................

canım gözün aydın ben daha yeni gördüm saglıklı sıhatli kucagına almayı nasıp etsin Allah'ım.oglunun durumunun iyiye gıtmesıne cok sevındım canım kendine ve oglusuna ıyı bak..

umudumsunbebegim Geçmiş olsun tatlım.Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.Güzel günler sizlerin olsun...ınşaallah en kısa zmnda bebişini kucağına alırsın ...

kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına

kızlar biz 2 haftadır evdeyiz oğluşumun saglık durumu çok iyi çok şükür bugünleride gördük ya rabbim hamdolsun sana darısı tüm hamişlerin başına

hadi gözümüz aydın canım şükürler olsun utkucuğuna kavuşmuşsun bundan sonra annesini hiç bırakmasın şükürler olsun:Saruboceq:

:)
ohh
ne güzel bir haber bu !!

gözümüz aydın, Allah'a şükürler olsun..
Allah ayırmasın bir daha, hastalığını, acısını göstermesin.

sen de özletme kendini e mi, arada uğra topice, annelik nasılmış, ilk günler nasıl geçti anlat bize.. :)

canım çok sevindim.....
bebişin kollarında demekki...hayırlısı ile evinede geldi demek....
darısı başımıza ahhh ne gzl eviniz cennet kokuludur şimdi.....
sennde dualarını bizlerden esirgeme sağlıkla doğsun minişlerimiz....

çok sevindim ya.ne büyük mutluluktur şimdi.Allah bi daha ayırmasın sizi.sağlıcakla büyüsün umut bebek.darısı bizim başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…