2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

Tüm bebeklerimize Allah sağlık versin, uzun ve güzel bir ömür versin.
21 mart günü bebim oğluşumda geldi.
Normal doğum yaptım.
Oğlum çok şükür artık turp gibi.
Tahmini doğum tarihimiz 7 nisandı. Oğlum 37-4'de geldi.

canım tebrik ederim.doğumun kolay olmuştur umarım.allah bizede nasip etsin normal doğumu inşallah.

Allah analı babalı büyütsün,hayırla gelsin bebişler...beimki 9 nisana ,daha önce gelmezse eve...yeni girebildim nete,tezim cürümüş gmrdüm ki,ben diyodum %40 bebek martta gelecek...cok iyi herkes beklemiş...

erkflz... canım sağlıkla büyüt meleğini inşallahh.. göün aydın.. Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun bir ömür nasip etsin inşallahhh...

kızlarr bu aradaa serap'ın (derindeniz) sabaha karşı suyu gelmişşş... hastaneye gidiyoruz.. dua edin demiş... Allah bir avazda kurtarsın.. ondan da hayırlı haberleri bekliyoruz inş. kısa zaman sonra...

gözün aydın hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün inşallah canım. ömürlü olsun bebeğiniz. darısı başımıza. normal doğumu da bi ara anlatırsın inşallah vaktin olursa tabi

zeynepcim gizem bebek 3300 gr 50 cm.37+5 te doğdu beklenen doğum trihi 14 nisan.tekrar buraya yazayım dedim canım.

ayyy harika bir tablo yha :asigim: gözünüz aydin canlarim benim yha

rabbim saglik siihhat versin meleklerinize ve bizede kavusmayi nasip etsin insallah yavrularimiza :Saruboceq:

zeynepcim seninde ellerine saglik bitanem Şeniz

ayyy harika bir tablo yha :asigim: gözünüz aydin canlarim benim yha

rabbim saglik siihhat versin meleklerinize ve bizede kavusmayi nasip etsin insallah yavrularimiza :Saruboceq:

zeynepcim seninde ellerine saglik bitanem Şeniz

ellerine sağlık arkadaşım.inşallah hepimiz birgün bu listeyi dolduracağızopuyorumnanaktan

canlarım, sağolun..
hayırlısıyla sizlerin de güzel haberlerini ekliycem bu listeye..
ve hatta günü geldiğinde kendiminkini bile :))
sağlıkla sıhhatle o günleri görelim de inşallah...

ADA'mız ve GİZEM'imiz de hoşgeldi aramıza...
ailelerine hayırlı, bize de uğurlu olsunlar inşallah :)
darısı başımıza...

nazlıyla şimdi konuştuk kızlar
epidural sezeryan olmuş
3550 gram, 51 cm doğmuş ada bebek.
çok rahat çok ağrısız oldu herşey dedi sesi de çok iyiydi
suni sancıyı hiç denememişler doktoru bebek yukarda ve hiç açılma yok boşuna bebeği sıkıntıya sokmayalım demiş.
hastaneye bilgisyaarını bile götürmüş ama internet yokmuş.
yarın mutlaka resim eklicem dedi. ada bebek doğum yorgunluğuyla uyuyomuş sürekli.
maşallah cimcimeme:asigim:

nazlıcım ve dünürcüm rabbim bebeklerinizi sağlıklı,mutlu,hayırlı kılsın.vatana,millete hayırlı birer evlat olsunlar.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…