- Konu Sahibi XIXki Kedili Deli
-
Tüm bebeklerimize Allah sağlık versin, uzun ve güzel bir ömür versin.
21 mart günü bebim oğluşumda geldi.
Normal doğum yaptım.
Oğlum çok şükür artık turp gibi.
Tahmini doğum tarihimiz 7 nisandı. Oğlum 37-4'de geldi.
Tüm bebeklerimize Allah sağlık versin, uzun ve güzel bir ömür versin.
21 mart günü bebim oğluşumda geldi.
Normal doğum yaptım.
Oğlum çok şükür artık turp gibi.
Tahmini doğum tarihimiz 7 nisandı. Oğlum 37-4'de geldi.
zeynepcim gizem bebek 3300 gr 50 cm.37+5 te doğdu beklenen doğum trihi 14 nisan.tekrar buraya yazayım dedim canım.
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ısmi | Doğum Şekli | Durumu
1| umudumsunbebegim| 32+0 | 31 Ocak | 4 Nisan | 49 cm. - 2.500 gr. | Erkek | Utku Doruk | Normal | Turp gibi|
2| jnaz | 38+6 | 18 Mart | 2 Nisan | 49 cm. - 3.700 gr. | Erkek | Ahmet Yusuf | Sezaryen | Turp gibi|
3| butterflydsd | 38+0 | 19 Mart | ? | ? cm. - 3.770 gr. | Erkek | Kayra | Sezaryen | Turp gibi|
4| hayatsn | ? | 22 Mart | ? | ? cm. - ? gr. | Erkek | Erinç Alp | Sezaryen | Turp gibi|
5| semafatih | ? | 22 Mart | 8 Nisan | ? cm. - ? gr. | 1 Kız, 1 Erkek | ? | Sezaryen ||
6| erkflz | 37+4 | 21 Mart | 7 Nisan | ? cm. - ? gr. | Erkek | ? | Normal | Turp gibi|
7| zeyra | 37+5 | 29 Mart | 14 Nisan | 50 cm. - 3.300 gr. | Kız | Gizem | Sezaryen | Turp gibi|
8| nazliozger | ? | 29 Mart | 3 Nisan | ? cm. - ? gr. | Kız | Ada | Sezaryen | Turp gibi| [/table]
canım ekledim hepsini. :)
gözümüz aydın, hayırlı olsun gizemcik..
sağlıklı, upuzun bir ömrü olsun inşallah...
ayyy harika bir tablo yha :asigim: gözünüz aydin canlarim benim yha
rabbim saglik siihhat versin meleklerinize ve bizede kavusmayi nasip etsin insallah yavrularimiza :Saruboceq:
zeynepcim seninde ellerine saglik bitanem Şeniz
ellerine sağlık arkadaşım.inşallah hepimiz birgün bu listeyi dolduracağızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?