2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

Jaleeee ,hosgelmis sefalar getirmis Ahmet bebegimizz :dance:

ayy canim benimmm insallah iyisindir iiyi haberlerini bekliyoruzzz Şeniz

Darisi bizlere artik insallahhh :Saruboceq:

Derindeniz09 hadi anacim sira sende kaydirigubbakcemile3 ,jale seni solladi bak kaydirigubbakcemile3

hoşgelmiş ahmet bebek, nisan annelerine mutluluk getirmiş:asigim: bitanem jale cime geçmiş olsun ve gözü aydın olsun, ahmet bebekle kokulu mutlu günleri olsun inşallah, nisanın 2. meleği ahmetimize kocaman bir maşallah

Maşallahhh Ahmet Yusufumuza.Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla.
Hoşgeldin dünyaya bebek.

jalee gözün aydın canım çok sevindim dogum yaptıgına ahmet paşamızda dünyaya gelmiş demekki çok şükür oğluşumun arkadaşıda açtı gözlerini tebrik ederim cnm Allah size bagışlar inşallah paşa zadeni öpüyorum

ahmet oğlumuz hoşgeldin. analı babalı,sağlıklı büyü inşallah.hayırlı bir evlat ol milletine ailene karşı.rabbim seni korusun yavrum.JALECıM senin ve eşininde gözünüz aydın canım.ahhhhhhh kokusunu benim içinde içine çek misdir ahmetim şimdi

anaaaaaaaaaaa bn butterflydsd doğuracak die bekliodum jnaz doğurmuş :1shok:

hayırlı olsun jnazcığım Allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:

sahi yaaa butterflydsd naptı bugün doğuracaktı dimi o?

jnazcım hem geçmiş olsun hemde gözün aydın bende bu kız niye yazmıyor dıyodumkı senın dogum yaptıgını okudum sımdı allah saglıklı sıhatli uzun ömürler nasıp etsın ahmet'e canım maşallah kilosuda çok güzel enkısa zamanda senınde saglıgına sıhatine kavuşman dilegimle darısı bizim başımıza insallah canım.fotograflarını beklıyoruz opuyorumnanaktana.s.

jalecim hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…