2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

jalecim inan tüylerim diken diken oldu heyecandan! Çok sevindim canım! Allah analı bablı büyütsün sağlıklı sıhhatli iyi yazılar yazsın işşşallah! Sana da çoook geçmiş olsun arkadaşım! Darısı hepimizin başına!

jalecim hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün..darısı başımıza tatlım..bian önce resimlerini beklioz bebeişin..

4 bebeğimiz daha oldu :)

butterflydsd'yi , hayatsn'ı ve bebeklerini; semafatih'i ve topicimizin tek ikiz bebişlerini kocaman öpüyorum..
Allah'ım sağlıkla sıhhatle uzun bir hayat nasip etsin kuzularımıza..

henüz pek bir bilgimiz yok bebeklerle ilgili, ama güzel anneler azcık toparlayınca haber verirler ben de listeyi güncellerim :) umarım hepsi iyidir...

maşallah nisan bebişleri geliyor yavaş yavaş, sağlıkla sıhatla inşallah büyüsünler bebişleriniz annişler...

maşallahh nisan bebişlerii.. hoş geliyorsunuz birer birer.. sağlıkla hayırlısıyla büyüyün inşallahh...

anne ve ailelerine de gözleri aydın olsun.. güle güle büyütün inş. diyorum a.s.

maşallah bebeklerimiz çoğalıyor git gide 5 tane oldu bile ayy bende kendimi görecemmi orda hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun iinşallah allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin

butterflydsd hayatsın semafatih hepinizi tebrik ediyorum saglıklı sıhatli bebişlerinizi büyütmeniz dilegimle gözüüz aydına.s.

hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inş. allah nazardan korusun hepsini sizinkiler bitsin bizim bebişler gelicek inş.

jnaz semafatih hayatsn ve butterflydsd hepinizi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah... allah hepimizin yardımcısı olsun... bakalım sırada kim var :))

hepinizden Allah razı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
zeynepçim bebeğimin adı ahmet yusuf 49 cm 3700 gr doğdu teyzesi
butterflysd ve hayatsn gözünüzaydın kızlar rabbim hayırlı huzurlu ömürler nasip etsin yavrularınıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…