ya nezaman gördün 5+kaçken. ozaman kan değerin kaçtı. ya şu kese ve kalp atışını görsek d erahatlasak dimi kızlar ya.ben d eilk bebişimi kese görünmeyince düşürdüm. inşalalh aynı şeyleri yaşamam.ben d eyaptırdım o testleri her şey normal çıktı
ben dün gördüm keseyi, 5+4 günlükken ama usg ile. hiç rahatlamıyosun canım bir an rahatlıyosun sonra kalp atışlarını duyacak mıyım endişesi sarıyor, şimdi ben ona taktım. Senin değerin kaç şu anda? benim 4+6 iken değerim 1013 idi.
canım benim 5 haftalıkken 1018di değerim galiba senden 1 gün gerideyim. hayır sadece yakın arkadaşlarıma söledim. bi kalp atışını duyayım zor duruyorum hemen sölicem. ya bacağımdsn kasığıma bi ağrı vuruyo niye acaba
alttan gördüm, bacağındaki ağrıya çok takılma eğer çok zorlamıyorsa ben de bu akşam yürüyüş yaparken ağrı duydum olabilirmiş, sonuçta vücut fiziksel olarak hamileliğe hazırlanıyor, ama artarsa dr. una sor. sen niye hala gitmiyorsun dr. a?
bilmiyorumki ya ama cumartesiyi bekliyemicem perşembe gidicem görünür heralde.ben tedavi görüyodum daha doğrusu yumurta takibi ama olmadı bu ay dinlenmedeydim kendiliğimden hamile kaldım . jinemed tüp bebk merkezine gidiyodum. bi kez daha gideyim doktor çok ii çünkü ama daha sonra oraya gitmrrmin bi manası yok. nereye gitsem kararsıım.
Yarın doktora gideceğim arkadaşlar,
inş. keseyi iyice görüp,kalp atışlrını duyarız.
en son 11/05/09 tarihinden betahcg 420 ydi.
doktor kese oluşmaya başlamış demişti.
inş. Hayırlı haberler ile dönerim.
Dua bekliyorum.
Dualarımdasınız....
Yarın doktora gideceğim arkadaşlar,
inş. keseyi iyice görüp,kalp atışlrını duyarız.
en son 11/05/09 tarihinden betahcg 420 ydi.
doktor kese oluşmaya başlamış demişti.
inş. Hayırlı haberler ile dönerim.
Dua bekliyorum.
Dualarımdasınız....
Saçlarınızda bir değişilki hissettiniz mi?
Ben saçlarımın sertleştiğini düşünüyorum, Tüylerimin daha geç çıktığını fark ettim bir de.
Ara ara bel ağrılrım hariç başka hiç bir bulgu yok bende.