günaydın herkese
iyi hafta sonları bugün hemen bitsin tatil olsun ve işteki herkes gdip evine 2 gün yatsın
ben evdeyim de çok sıkıcı geliyor ama sizin çok ihtiyacınız vardır muhtemelen
ilknuray güzel haberlerle bekliyoruz canım
benimde başdönmem bel bacak ağrım ani acıkmalarım (ama sabahları 4 ten sonra hiçbirşey yiyesim gelmiyo)
benimde bel ağrım var sürekli oturmaktan galiba :uhm:
hülyacım benim karnım cok şiş tas gibi belli oluyor bakıldığında artık ama cok erken die düşünüyorum daha tartıya cıkmadım cesaretim yok :roflol:
esracım sanada günaydın cnm bende evdeyim çalışmıorum ama hiç sıkılmıorum çünkü eski çalıştığım yerde adeta boğuluodum bölesi çokk güsel rahat rahat büyütürüm bebişimi inş
kızlar ben zaten tombişim ama şu hamileliğim dönemimde hep yiyesim geliyor midem bulandıkça çubuk kraker yiyorum ondanda tiksindim artık.neyapacağız bilemiyorum
bende su işten cıksam mı napsam kaydirigubbakcemile3
evde olmak istiyorum sabah kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum sonra bacaklarımı uzatıp yatmak istiyorum evimin işini rahatca yapmak istiyorum
beni cıkarsalar süper olcak vallaa
günaydıııın arkadaşlaaar,ben dün bebeğimin kalp atışını gördüm, Rabbime hamdolsun,ço güzel bir duygu inş.tüm isteyenler yaşar bu duyguyu,doktor sesini açmadı ultrasonun bebeğe zarar verebilirmiş,ama kalp atışlarını gösterdi gördüm çok şükür,
esracım sanada günaydın cnm bende evdeyim çalışmıorum ama hiç sıkılmıorum çünkü eski çalıştığım yerde adeta boğuluodum bölesi çokk güsel rahat rahat büyütürüm bebişimi inş
evde uzun süre kalınca sıkılıyo insan
lekelenmem devam ettiğinden sürekli yatıyorum biyere gidemiyorrum bide kimse bilmiyodu hamile olduğumu yalnız yatıyorum bütün gün patlıyodum bikaç arkadaşıma söyledim onlar gelip gitmeye başladı daha iyi oldum
günaydıııın arkadaşlaaar,ben dün bebeğimin kalp atışını gördüm, Rabbime hamdolsun,ço güzel bir duygu inş.tüm isteyenler yaşar bu duyguyu,doktor sesini açmadı ultrasonun bebeğe zarar verebilirmiş,ama kalp atışlarını gösterdi gördüm çok şükür,
hmm anladım esracım benim öle bi durumum yoktu çok şükür ben dışarı çıkıorum sık sık gezioz annemlere falanda gidiorum geliolar sıkılmıorum hiç yani
gözünaydın mehlikacım bende dün duydum:)darısı diğer arkadaşlara
kızlar ya ben ikili ve üçl testi yaptırmay düşünmüorum tabiki eşimi ikna edebilirsem siz yaptırcakmısınz
cssa cım doktor bana 1 ay sonra gel yapıcaz dedi 13 haziranda gidicem kısmetse ikili test için
ben şimdiden mertak ediyorum gelişimini zaten mutlaka yaptırırım