2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın herkese
iyi hafta sonları bugün hemen bitsin tatil olsun ve işteki herkes gdip evine 2 gün yatsın
ben evdeyim de çok sıkıcı geliyor ama sizin çok ihtiyacınız vardır muhtemelen

ilknuray güzel haberlerle bekliyoruz canım

benimde başdönmem bel bacak ağrım ani acıkmalarım (ama sabahları 4 ten sonra hiçbirşey yiyesim gelmiyo)

dikkaaaaaaaat ben 8+1 günlük hamileyim ve 2 kilo aldım çıldırmak üzereyim sizler naptınız kaç kilo aldınız.napacam ben kızlaaaar yaa

benimde bel ağrım var sürekli oturmaktan galiba :uhm:
hülyacım benim karnım cok şiş tas gibi belli oluyor bakıldığında artık ama cok erken die düşünüyorum daha tartıya cıkmadım cesaretim yok :roflol:

bende almışım kiloooo ama üzülmedim daha dikkat etcem ilk aylarda çok kaçırılıomuş iştah çok açılıomuş oyüzden dediler üzme kendini dikkat ederis cnn

esracım sanada günaydın cnm bende evdeyim çalışmıorum ama hiç sıkılmıorum çünkü eski çalıştığım yerde adeta boğuluodum bölesi çokk güsel rahat rahat büyütürüm bebişimi inş

kızlar ben zaten tombişim ama şu hamileliğim dönemimde hep yiyesim geliyor midem bulandıkça çubuk kraker yiyorum ondanda tiksindim artık.neyapacağız bilemiyorum

bende su işten cıksam mı napsam kaydirigubbakcemile3
evde olmak istiyorum sabah kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum sonra bacaklarımı uzatıp yatmak istiyorum evimin işini rahatca yapmak istiyorum
beni cıkarsalar süper olcak vallaa

günaydıııın arkadaşlaaar,ben dün bebeğimin kalp atışını gördüm, Rabbime hamdolsun,ço güzel bir duygu inş.tüm isteyenler yaşar bu duyguyu,doktor sesini açmadı ultrasonun bebeğe zarar verebilirmiş,ama kalp atışlarını gösterdi gördüm çok şükür,

evde uzun süre kalınca sıkılıyo insan
lekelenmem devam ettiğinden sürekli yatıyorum biyere gidemiyorrum bide kimse bilmiyodu hamile olduğumu yalnız yatıyorum bütün gün patlıyodum bikaç arkadaşıma söyledim onlar gelip gitmeye başladı daha iyi oldum

ALLAH,bağışlasın.
çok güzel bir duygu olmalı.
inş.. isteyen herkes yaşar o anları....

gözün aydı mehlikacım
oh ohh herkesler görmeye basladı kalp atısını 3 hafta sonra ikili testi konusuyor olacağız

:teytey:canım gözzün aydın gümbür gümbür atsın inşallah hep :Saruboceq:

hmm anladım esracım benim öle bi durumum yoktu çok şükür ben dışarı çıkıorum sık sık gezioz annemlere falanda gidiorum geliolar sıkılmıorum hiç yani
gözünaydın mehlikacım bende dün duydum:)darısı diğer arkadaşlara
kızlar ya ben ikili ve üçl testi yaptırmay düşünmüorum tabiki eşimi ikna edebilirsem siz yaptırcakmısınz

cssa cım doktor bana 1 ay sonra gel yapıcaz dedi 13 haziranda gidicem kısmetse ikili test için
ben şimdiden mertak ediyorum gelişimini zaten mutlaka yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…