esra sen bahçelievler medicalparka da gidebilirsin sana daha yakın sera davutoglunu ii dr diyorlar.suat bey var arkadaşım gitmişti çok diyordu.erkek dr tercihin olursa ona da bak...
bu dr işi gerçekten zor ya offff bunaldım.ümraniyede olsam dr aramam ama burda pek bilmiyorumda çevreyi.olanada pek guvenemiyorum.ilçe takıntımda eklenince tam oluyor...
esra sen bahçelievler medicalparka da gidebilirsin sana daha yakın sera davutoglunu ii dr diyorlar.suat bey var arkadaşım gitmişti çok diyordu.erkek dr tercihin olursa ona da bak...
mrb canım ya gördünmü sen keseyi. ben de gideyim diyorum ama nezaman. değerin 1500ü geçince alttan 5000i geçince üstten görünüyomuş. senin kaçtı gittiğinde
evet geçtiğimiz cumartesi gördüm keseyi
benim 1. bebeğimin kalp atışını duyamamıştık ve kaybetmiştim o yüzden acele ettiysem özür dilerim al bütün öncelikler senin olsun
mrb canım ya gördünmü sen keseyi. ben de gideyim diyorum ama nezaman. değerin 1500ü geçince alttan 5000i geçince üstten görünüyomuş. senin kaçtı gittiğinde
ben gördüm canım, içindeki yolk kesesi bile göründü:) haftaya çarşamba günü kalp atışı için çağıdı dr. bugün de hepatiten elizaya, açlık kanşekerinden hormanlara kadar bissürü test verdim...sen de git görürsün artık keseyi
biz seninle aynı zaman sayılırız
evet geçtiğimiz cumartesi gördüm keseyi
benim 1. bebeğimin kalp atışını duyamamıştık ve kaybetmiştim o yüzden acele ettiysem özür dilerim al bütün öncelikler senin olsun