2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bi arkadaş sormuştu yeni gördüm karından baktı ben vajinal usgye karşıyım beklerim daha iii zaten 7 +2 yiz çok şükür görüldüde duyulduda bebişim

esra sen bahçelievler medicalparka da gidebilirsin sana daha yakın sera davutoglunu ii dr diyorlar.suat bey var arkadaşım gitmişti çok diyordu.erkek dr tercihin olursa ona da bak...

bu dr işi gerçekten zor ya offff bunaldım.ümraniyede olsam dr aramam ama burda pek bilmiyorumda çevreyi.olanada pek guvenemiyorum.ilçe takıntımda eklenince tam oluyor...

esra sen bahçelievler medicalparka da gidebilirsin sana daha yakın sera davutoglunu ii dr diyorlar.suat bey var arkadaşım gitmişti çok diyordu.erkek dr tercihin olursa ona da bak...

duydum canım onuda zaten başakşehirdeyim ikisininde yolu aynı
aa fatihe daha çok gelip gidiyoruz o yüzden orayı tercih ediyorum

papatya duyarsın canım yakında zor geçiyo günler dimi

ya kızlar bazen kasıklarımda çok ağrı oluyo nefesim kesilecek gibi oluyo sizdede vamı

kızlar ya benim bi bacağım çok ağrıyo bazen yukarı doğru sanki şeyim sızlıyo ar ara. sizde de böle bişi varmı

artıkmı sen keseyi gördünmüki dur bi bakalım ben bi görimm önce dimi ama:dilcikar:

evet geçtiğimiz cumartesi gördüm keseyi
benim 1. bebeğimin kalp atışını duyamamıştık ve kaybetmiştim o yüzden acele ettiysem özür dilerim al bütün öncelikler senin olsun

Son düzenleme:
mrb canım ya gördünmü sen keseyi. ben de gideyim diyorum ama nezaman. değerin 1500ü geçince alttan 5000i geçince üstten görünüyomuş. senin kaçtı gittiğinde

ben gördüm canım, içindeki yolk kesesi bile göründü:) haftaya çarşamba günü kalp atışı için çağıdı dr. bugün de hepatiten elizaya, açlık kanşekerinden hormanlara kadar bissürü test verdim...sen de git görürsün artık keseyi
biz seninle aynı zaman sayılırız

evet geçtiğimiz cumartesi gördüm keseyi
benim 1. bebeğimin kalp atışını duyamamıştık ve kaybetmiştim o yüzden acele ettiysem özür dilerim al bütün öncelikler senin olsun

ahh canım bilmiyodum özür dilerima.s. bunu inşlhh saglıkla görür duyarsın ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…