2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ne çok konuşmuşsunuz ama dayanamadım okudum hepsini

ben geldim doktordan kızlar çok şükür kal atışını duyduk mkemmel bir duygu
yarında tahliller için gitcez

canım gzünaydın darısı duymayanların başına
inşallah hep hep atsın pıt pıt kalbi

canım ben adet olmuş gibi kanamam oldu bende çok korktum ama 4 gün sonra bebeğimin kalbini duydum Allaha çok şükür canım ne olur sıkma canını

ay bn yine panik oldum ya su kanamalı gecirenlerden birinin dün bebegini almıslar kese gelişmedigi için bnde dün gittim doktora gerci cokda sinir oldum doktora ama bişey demedi ama biraz ilgisiz bi doktor güvenemiyorum da ona

canım düşünme bunnları kıyaslama yapacaksak benimde bi önceki bebeğim gelişmedi hemde bu kadar kanamam bile olmamıştı ama çok şükür bu sefer herşey yolunda gidiyo

ewet teyzesi 3. iki kızmız var 11 ve 8 yaşlarında ben 30 yasındayım.erken anne oldum.delikafadulden

o zaman size bi oğluş lazım canım sağlıkla inşallah

progestan mı kullanıyorsun, progestan çok fena döndürüyo başı..

evet kullanıyorum canım da 2. kutum bitmk üzere yenimi başlıyo yoksa hamileliktenmiki

bende ayşegul sofuogluna aldım zaten.bakalım fiyatlarıda ögreneyimde.gerçi bizim banka karşılıyor özel sigorta var..fiyatları pahalı çünkü..

medical parkta (fatih) ayşegül hanım çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim ancak randevu işi sıkıntılı 1 ay sonraya ancak gün alabiliyosunuz

bende esra hanıma almıştım ayşegül hanıma değiştirdim
ilk başlamak zor sonra zaten aylık rutin kontroler var mecbur randevu vermek zorundalar
acil gittiğindede hemen araya sokuyolar
ben hastası olmama rağmen esra hanıma gitmiştim çok yoğunlardı yinede bakmışt
tabiki yinede küçük hastaneler en güzeli

bana yakın sayılır fatih taksi ile.otobüste evimin önünden geçiyor sayılır hastanenin önünde iniyorum.
zaten acil birşeyde takside dörtlüleri yakıp kornaya basarak yol açıyor kendine merak etme..

benim gücenecegim başka hastanede yok açıkcası bir arkadaşımda 29 mayısda görev yaptı o şimdi çömez tüm dr lar dedi iyiler büyük hast.lere gitmiş.birde takıntılıyım her ilçede doguramam:))fatih kafama yatan tek ilçe.

Maşallah ben işten gelinceye kadar 30 sayfa konuşuyosunuz, okuyuncaya kadarda uykum geliyo:)
Kalbini duyan arkadaşlar mümkünse karından mı yoksa alttan bakılıncamı duyulduğunu yazabilirler mi?

benim üstten baktı canım.hiç alttan baktırmadım.üstten görünüyor zaten...acele yok:)))

kızlar medicel parkta devlet memurları için 55 ytl muayene ücreti benim tahlillerede 300 tl istediler orda ben dışarıda yaptırdım 100 tlye çok fark var ama iyi bir hastane

Maşallah ben işten gelinceye kadar 30 sayfa konuşuyosunuz, okuyuncaya kadarda uykum geliyo:)
Kalbini duyan arkadaşlar mümkünse karından mı yoksa alttan bakılıncamı duyulduğunu yazabilirler mi?

canım benimde karından özüktü ama bazı kilişerde 8. haftaya kadar bile karından gözükmeyebiliyor bol su iç gözükür bebeğğin karından

ngezen bizim banka karşılıyor mçok az ödüyoruz..birde eger testler çok tutarsa eşimin kardeşi kadın dogum evinde görevli yenge gelirsin yaptırırım demişti beklemeden..

ngezen normal muayene ücreti nekadar peki?bizim yüzde seksenini banka ödüyor.150 ytl varmı muayene.

sagol canım...20 ytl ancak öderim ozaman.bankayla anlaşmaları daha düşükten yapıyolar 120 degil de 80 den falan..

normalde 110 tl ben şimdi halkalıda oturuyorum kızlar daha önceden küçükköy duygu hastanesinde kist ameliyatı olmuştum yeşim hanımda oda çok iyiydi kızlar ben çok hastane gezdm ya safa,şafak,duygu,29mayıs,avicenna bunların içinde benc kadın doğumda medicel park en iyisi

ya yeşim hanımı iyi hoşta.hastane ssk gibi saatlerce beklyiıorsun artık sürekli doguma çıkıyor ameliyata giriyormuş bir saat ara vs diyorlar benim arkadaşım gidiyordu onunla gittim de aman ne illet bi yer...

29 mayısın dr ları şuan biraz acemi diyorlar..zaten ayşegül sofu leyla ercan oradan geçme..

evet canı yeşim hanımın öyle bir durumu vardı çok kalabalık oluyo aslında birde hastanenin ücretleride uygundu bence yoğun olmasında onunda biraz etkisi var sanki

benim arkadaşım 29 mayıstaki doktor yüzünden bebeğini prematüre doğurdu oyüzden bende bir daha gitmedim gözzüm korktu açıkçası

bende ataköy hastanesine gidiyorum normalde ama randevu yok çok bekliyoruz o yüzden değiştiriyorum
ya medical park senlerin hastanesi
nerde iyi dokotr varsada topladı mükemmel oldu

ecrin benim arkadaşımda özel sigortayla giriyo o ne kadar veriy o öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…