kızlar meraba. dün akşam bişeyler yemiştim biraz çıkarttım. sonra bu sabah bi sandviç yapayım dedim arkasından kayısı yedim sonra yne çıkarttım. böle çıkartan varmı aranızda. midm bulanıyodu hafifi haffif ama çıkartmıyodum . üffffffff moralim bozuk
kızlar meraba. dün akşam bişeyler yemiştim biraz çıkarttım. sonra bu sabah bi sandviç yapayım dedim arkasından kayısı yedim sonra yne çıkarttım. böle çıkartan varmı aranızda. midm bulanıyodu hafifi haffif ama çıkartmıyodum . üffffffff moralim bozuk
ah canım ben daha da beterim dün tam 4 kere çıkardım ne yesem çıktı açlıktan ölüyorum ama yediklerim durmuyor içimde nasıl iş anlamadım.doktor bana ilaç verdi ama inatla içmiyordum dün inadı bırakıp akşam içtim ondan sonra yediklerim kaldı biraz rahat uyudum.şimdi yine bulantı var ama çıkamdı daha inş.da çıkartmam inan benimde moralim çok kötü özellikle dün hem ağladım hem yedim hemde çıkarttım öyle yani doktoruna danış bulantı için ilaç verir tam olmasada biraz iyi geliyo ben medpamid kullanıyorum
ah canım ben daha da beterim dün tam 4 kere çıkardım ne yesem çıktı açlıktan ölüyorum ama yediklerim durmuyor içimde nasıl iş anlamadım.doktor bana ilaç verdi ama inatla içmiyordum dün inadı bırakıp akşam içtim ondan sonra yediklerim kaldı biraz rahat uyudum.şimdi yine bulantı var ama çıkamdı daha inş.da çıkartmam inan benimde moralim çok kötü özellikle dün hem ağladım hem yedim hemde çıkarttım öyle yani doktoruna danış bulantı için ilaç verir tam olmasada biraz iyi geliyo ben medpamid kullanıyorum
sağol canım ya evet bikaç gün daha bekliyeyim baktım devam ediyo arayayım dokyorumu. belki ilaç veriri dimi. ben d ekorktum ya hiç böle olmuyo dedim ama içimi rahatlattın. çok teşekkür ederim canım ya.
bende kokulara karşı cok hassasım en cokta camasır asarken o yumuşatıcı kokusu yokmu:1no2: dünde bebişimi gördüm 20mm bunu pek anlayamadım kac cm oluyor acaba doktor 1 ay sonra gel dedi
bende kokulara karşı cok hassasım en cokta camasır asarken o yumuşatıcı kokusu yokmu:1no2: dünde bebişimi gördüm 20mm bunu pek anlayamadım kac cm oluyor acaba doktor 1 ay sonra gel dedi
ceyce cinsiyet 12, haftada belirginlesiyormus
ama doktorlar coğu zaman söylemiyor
benim doktorum 16, haftada söylerim dedi
bakalım ben acele atmiyom zaten
hatta eşime kalsa hiç öğrenmeyelim diyor
sağol canım ya evet bikaç gün daha bekliyeyim baktım devam ediyo arayayım dokyorumu. belki ilaç veriri dimi. ben d ekorktum ya hiç böle olmuyo dedim ama içimi rahatlattın. çok teşekkür ederim canım ya.
bir şey değil canım bizi bizden daha iyi anlayan olamaz değil mi geçenlerde kuzenime dedim felaket bulantı kusma var diye amannn ne olacak dedi ki kendide bulandığını söylüyordu bizim gibi kötü olan biri böyle sallayamaz neyse sinir etti beni o gün birdaha birşey sormam zaten ona.benim aslında geçen hafta baya geçmişti 4-5 gün ne bulantı ne kusma şimdi yine başladı.nette de araştırdım bulantılar kusmalar hamileliğin normal seyrettiğinin işaratiymiş bunu okuduğumdan beri kendimi böyle avutuyorum ne yapalım atlatacağız
çatlak oluşumu için badem yağı önermiyolar kızlar kıllanma yapıyomuş susam yağı diye okumuştum bide 4. aydan snra lierac diye bi krem varmış fiyatı 50 tl bende araştırdım eski hamişler bunları kullanmışlar kremi dr da yazıyomuş herhalde
çatlak oluşumu için badem yağı önermiyolar kızlar kıllanma yapıyomuş susam yağı diye okumuştum bide 4. aydan snra lierac diye bi krem varmış fiyatı 50 tl bende araştırdım eski hamişler bunları kullanmışlar kremi dr da yazıyomuş herhalde
sağol julietcim çok merak ediyorum yaa.kopyadamı vermedi doktorun sanadelikafadulden sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsunda.ama ona göre alışverişe başlayacağım sabırsızlanıyorum yaa.
ayyy kızlar hepinizin iştahı açıldı mı yaaa
biz 10.haftaya girdik ama benim hala iştahım acılmadı
çok az yiyorum umarımda hep bole devam eder malüm
hamilelik için kilolu bir başlagıç oldu drum bana ekmek günde en fazla 2 dilim ye dedi
ekmeğin bebişe bi faydası yokmuş sadece kilo yapıomuş anneye
aklınızda bulunsun:)))
ama o krem 4. ayda başlanabiliyomuş cnm şimdilik susam yağı ile idare et ben johnsın bebenin yağını aldım çok yumuşatıyo tavsiye ederim bide johnson bebe kremi sürüyom üstüne oooohhh yumuşacık dene istersen ki benim cildim aşırı kuru olmasına rağmen rahatlattı