2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhaba...

bende allah kısmet ederse ocak 2010 da anne olacağım...

ndk naber camım bebiş nasıl sana bir sey soracam ilk testi adettin başlangıcından sonra ne zaman yaptın birde gögüsleriiz sızlıyormuydu

canımcım iyimm asıl sen nasılsınnnnn ben reglime 4 gün kala yaptım çooook ince bi çizgi çıktı teste koştum 30 çıktı, göğüslerim sızlıyordu evett kaşınıyoduuu akıntı çok fazlaydı, uyku hali vardı..

aa seninkimi büyük benimkimi cok kücük anlamadım:1shok:

8. Hafta

Bebeğinizin boyu bu haftada yaklaşık 15 mm. İlk hareketler de geçen haftanın ortasına doğru başladı. Hatta bebeğiniz kollarını dirseklerinden bükebiliyor (resim). Gelecek hafta diz eklemi, el ve ayak bilekleri de hareketine başlayacak. Ancak bu hareketleri siz 16.-20. haftalar arasında hissedeceksiniz.
benim de 7+5 te 1,3 cm.di canım seninki gayet normal, hatta biz artık 9. hafta sayıldığımız için daha da norma çünkü 9. haftanın sonunda 2,5 cm. oluyormuş.Arkadaşın hesabında bir yanlışlık olmalı çünkü neredeyse 12. haftanın boyu

evet krizimi katılıyorum
gecen hafta yani 10+6 da benim bebiş 4,3 cm di yani 43 mm

arkadaşlar şimdi aklıma geldi ben 2 temmuzda 2li test yaptıracağım doktor 70 tl ücreti var test ankaraya gidiyor dedi size fiyat veren oldu mu yada etrafınızdan duydunuz mu hiç fiyatını bebeşime feda olsun da sadece merak ettim.bu arada ben buca tıpa gidiyorum ssk bağkur olmadığı için özel muayne oluyoruz acaba fiyat ondan mı

daha çok erken ama şimdi tv de bir isim duydum kız için çok hoşuma gitti "KAVıN" anlamıda güçlü cesur kız çocuğu demekmiş.aslında ecrini de çok beğeniyordum ama anlamı konusunda kafam karıştı.neyse hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.erkek olursa da fikrim var bakalım hayırlı eli ayağı saağlıklı olsunda kız erkek fark etmez öyle değil mi

benim hastane 90 a yapıyor ikli testi
her hastane farklı
ne kadar yolarsa :):):)

benim hastane 90 a yapıyor ikli testi
her hastane farklı
ne kadar yolarsa :):):)

yolunmaya açığız artık ne yapalım:):):) benim gittiğim hastane tanıdık kontroller ve kısmetse doğum hep orada olacak o yüzden artık ne kadar derse vereceğiz sonuçlar iyi çıksında 500 dese veririm

selınaycım senın bebısın buyuk o hesaba gore ama ben 10. haftanın ıcındeyım suan benım bebısım buyuk.
49 milimetre yanı 1 santımetreden daha kucktu o zman.benım hesapta yanlıs yok yanı.o zamn kucucuk nokta kadar bırseydı.suan senınkı 2 santımetre kadar.herhalde konu anlasılmıstır.....6+4 te 0.49mm idi...

dr benden toxsoplasma ve sarılık testi istedi 100 tl ye yaptırdım temiz çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…