2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gönülcüm seninki 0,49 dur 49 mm değil yerimseniben

zamanı gelince bebişlerimiz 40 cm olcak :1shok:

arkadaşlar benimde 6+3 te bebişimin boyu 4.8 mm idi... buda yaklaşık yarım cm yapıyor... çünkü 10 mm 1 cm ye eşit... bi matematik öğretmeni olarak umarım açıklayıcı olmuştur...opuyorumnanaktan

kızlar dr bana milimlere fazla takılma dedi ben kaç milim die sordum da haftayla ilerlicez bundan sonra dedi

haklısın canım
benim doktorum hele sölemiyo bile kaç santim
önemli olan sağlıklı olması
dediği cok sağlıklı ilerliyor
ya ben yine bebişimi özledim mafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız
su içmekten midesi bulanan varmı ya
ben çok kötü oluyorum inanın içemiyorum
ne yapacağımı şaşırdım valla

meleknur aynen bende su içemiyorum 2 gündür
su şişesini görmek bile istemiyorum
2 güne kadar lökür lökür su içen ben şimdi sudan nefret eder oldum
İnşallah çabuk atlatırız bunları

ayyyyyyyyyyyyyy cok sevinçliyim :lepi:
en yakın arkadasımda hamileymiş :lepi:
yuppiiiiiiiiiiiiiiii

:Saruboceq: canım benim sagol adetimin 21 gününde progesteron testi yaptık 25 cıktı bende sabırsızlanıyorum persembe 26 günüm olcak bende hcg yaptırmayı düşünüyorum hadi hayırlısı bakılam dua et benim için hamilellrin duaları kabul olurmuş
canım istanbulda özel bir hastanede 80 ytl ye yapıyorlar

kızlar havalarla nasıl aranızz???
sıcakmı oralarıdaaa...
ben bunalıyorum artık burda 40 dereceyı bulmaya basladı burda...
zaten vucut ısımız normalden bıraz yuksek bırde hava sıcaklıgı eklenınce kotu oluyorummm....

saolun kızlar :1hug:
bide kuzenimin de olsa süper olcak
insallah :Saruboceq:

teşekkür ederim ben kücük oldugunu düşünmemiştim ama arkadası duyunca korktum sagol bilgilendirdigin için:1hug:

valla cnm al benden de o kadar çok sıcak bunalıyorum içiyorum suyu sonra şişiyorum
iş yerimde tam güneşe karşı yanıyoruz valla klima açıyoruz ondanda korkuyorum ki hasta felan
olursam dieee ama napim çok sıcak açmıyorum desem yalan olur:)kafamçokkarıştı

ay canım öyle desene benneyaptımki 6+4te 49mm dedin benim 8+3te 20mm şaşırdım 0.49 yazacaktın demkki 49mm yazmışsın sagol:teselli:

canım dıkkat et klıma carpmasın sonra hasta olursunn.fazla kalma klıma karsısında...

kızlar yauv benim ağda zamanım geldi ama korkuyorum ya bişey olursa diye?siz nasıl yapıosunuz?

gönülcüm neden bişi olsun
gvendiğin bir yerde yaptırırsan problem yok
hani su tek kullanımlık aparatlar varya ben hijyen acısından onlardan yaptırıyorum
zaten gittiğim yer hep onlan yapıyor
1 ay önce gitmiştim hiç bi problem olmaz merak etme
kıllı gezcek değiliz yaaa :roflol:

merhaba kızlar,ben dün akşam doktora gittim bebeğim 2.75 cm olmuş doktor 9+4 dedi,ilk gittiğimde 6+1 demişti,ona göre hesapladığımda dün 10 haftalık oluyordu ama 9+4 dedi bu seferde ,biraz kafam karıştı ama gelişimi normalmiş,öyle dedi doktor,kalp atışlarınıda duydum ,hamdolsun Rabbime,inş. duymayan arkadaşlar da duyarlar,bir de benim doktorum şimdiye kadar hiç test vermemişti bu gidişimde verdi yarın ssk da yaptıracam inş.kızlar 2' li test Şişli Etfalde ücretsiz yapılıyor ,haberiniz olsun,bir randevü almanız yeterli bir arkadaşım orada yaptırmıştı,ben de orada yaptırmayı düşünüyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…